bajazet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 mainstream olarak demir gibi sert bir türü yok mu bu meretin. böyle üç beş sumatra birleşsin içtikten sonra saçlarım ancak kaşağı ile tımarlanabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 tchiboya çekirdek için gidemiyrsam bunu alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 kafeingo ya ne diyorsunuz enpara kampanyası vardı costa rica tarrazu soyledim gayet iyi enparası olanlar deneyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 mehmet efendi fena degil, baya uygun fiyat bide heryerde var sanki. yakınlarda başka bisi yok bizim, cokta tükettigimden son aylar bundan alıyorum , 3 çeşidi var gördügüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 kafeingo'nun nicaragua'sını beğenmiştim ben baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Espresso almistim mehmet efendiden ,zehir gibi aci ve eksi bir tadi vR icememistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Eksi tad makina hatasindan olabilir. Espresso makinen ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Kahve kültürü de şarap gibi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ben iciyorum. oh iyi geldi uykum acildi diyorum. dun hobisi olmayan bi andaval oldugumu, bugun de kahveden anlamadigimi ogrendim. girmiycem artik patiye. her gun kotu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Bana hepsi ayni geliyor. O yuzden kattleda su kaynatip jacobs atiyorum icine. Zaten kahve de sevmiyorum. Dikkatimi toparlayabilmek adina mecburiyetten iciyorum. Kahve icmenin sevdigim tek yani agzimin ici acidigindan yedigim hic bir seyden tat alamamam. Boylece daha az yemek yiyorum gun icerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Cik git bu basliktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 neyse biraz moralim yerine geldi, ben turk kahvesi iciyorum. agzimi saplatip guzel olmus diyip bi boktan anliyomus gibi yapabiliyorum en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Kafeingo'dan aldım ve bir harman bir de Colombia aldım. Çok memnun kaldım gerçekten. Buradan devam ederim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 makine tchibo , baska kahvelerde yapmıyor böyle birşey. Makine hatasından degil ya mehmet efendi cok asidik . Türk kahveside en sert kahvelerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 O espresso cesidini daha yuksek isida extract etmen gerekiyodur, makine izin vermiyodur ya da sicakligi tutturamiyodur. Ya da kahve kalin cekimdir falan. Bunlar ana nedenler eksi tadi veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Butun bunlara ragmen kapitalizmin kolesiyim ben ya. Nespressoya alistim, kullanim rahatligi acisindan, o yuzden beni dinlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Hmm olabilir dediğin. Valla hepimiz öyleyiz ya. Bir süre sonra kolaylık>lezzet yoksa moka pot master race ama uğraş başında bekle dur. 2 saniyede iç olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 su link de dursun.. maddi manevi idare eder..sipariste telefona cip soruyorlar nasil kavuralim nasil cekelim diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Masticore said: Hmm olabilir dediğin. Valla hepimiz öyleyiz ya. Bir süre sonra kolaylık>lezzet yoksa moka pot master race ama uğraş başında bekle dur. 2 saniyede iç olmuyor :)baya primitif bisi moka pot yahu. Duzgun espresso makinesinden cikan kahve gibi olmuyor hic bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 En son Macrocenter mıdır, Makromarket midir nedir işte oradan Simon Levent Peru aldım. Başarılı çok. Ama kolay bulunur kahvelet arasında favorim Caribou French Roast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Kimse yazmamis, https://kahhve.com/ , buranin kahveleri de guzel ben cekirdek alip evde ogutuyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 kahveye buz atmamak gerekiyor yoksa tadı bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Kim demiş? Ben sıcak havalarda dışarda kahve içersem her zaman iki küp buz atarım tadı seyreltmesi için. Tadı falan da bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 şu topik çok first world olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar