Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurukahveci mehmet efendi filtre kahve

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mainstream olarak demir gibi sert bir türü yok mu bu meretin. böyle üç beş sumatra birleşsin içtikten sonra saçlarım ancak kaşağı ile tımarlanabilsin.
Mesaj tarihi:
mehmet efendi fena degil, baya uygun fiyat bide heryerde var sanki. yakınlarda başka bisi yok bizim, cokta tükettigimden son aylar bundan alıyorum , 3 çeşidi var gördügüm.
Mesaj tarihi:
ben iciyorum. oh iyi geldi uykum acildi diyorum.

dun hobisi olmayan bi andaval oldugumu, bugun de kahveden anlamadigimi ogrendim. girmiycem artik patiye. her gun kotu haber
Mesaj tarihi:
Bana hepsi ayni geliyor. O yuzden kattleda su kaynatip jacobs atiyorum icine. Zaten kahve de sevmiyorum. Dikkatimi toparlayabilmek adina mecburiyetten iciyorum.

Kahve icmenin sevdigim tek yani agzimin ici acidigindan yedigim hic bir seyden tat alamamam. Boylece daha az yemek yiyorum gun icerisinde.
Mesaj tarihi:
O espresso cesidini daha yuksek isida extract etmen gerekiyodur, makine izin vermiyodur ya da sicakligi tutturamiyodur. Ya da kahve kalin cekimdir falan.

Bunlar ana nedenler eksi tadi veren
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Hmm olabilir dediğin. Valla hepimiz öyleyiz ya. Bir süre sonra kolaylık>lezzet yoksa moka pot master race ama uğraş başında bekle dur. 2 saniyede iç olmuyor :)
baya primitif bisi moka pot yahu. Duzgun espresso makinesinden cikan kahve gibi olmuyor hic bi sekilde
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En son Macrocenter mıdır, Makromarket midir nedir işte oradan Simon Levent Peru aldım. Başarılı çok. Ama kolay bulunur kahvelet arasında favorim Caribou French Roast.
  • Yeni Oluştur...