Spyro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ben vivid velen priest oynuyorum.. combo decki.. daha paladin ve warlock'a kaybetmedim.. face hunter ve mage de benim agzimi kiriyor.. ama cok keyifli deck.. oynamasi biraz degisik.. cok farkli lethallar cikabiliyor standard combosu haricinde de.. edit: deck kodunu burada bulabilirsiniz => https://www.reddit.com/r/CompetitiveHS/comments/8d3qsf/a_legend_vivid_velen_guide_and_combo_priest/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 cube hadronox druidi bu sezonun kanseri sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Ben de geçende değişik bir priesta karşı oynadım. Oyun boyunca Obsidian Statue summonlayıp durdu. Taunt druide yetmedi ama zevkli göründü, unutmasam bir akşam araştıracağım decki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 KingV said: şu quest priest de tam kanser. Wild da oynanıyordu o deste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Today is my last day at Blizzard. 😢 Thank you for all the laughter and fun we shared. I will miss you. https://twitter.com/bdbrode/status/987375466259492864 Adamlar hala tartışıyo burda ya.. paladin en iyi winrate.. LÖL.. siz tartışın.. Elmalıvotka'yı transfer edicekler şimdi Hearthstone Baş Müdürlüğüne.. Winrate'leri ayarlaması için .. LÖL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 ben brode'un ayrılmasının senin paladin görmemen ve bitti sanman ile ne alakası var ki ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Benim o wall of text'lerimden senin çıkardıgın kısım paladinin bitmemesi ve bizim burda boş boş tartışmamızsa yapabilicegim bişey yok.. Ben oyunun anasını belledi bu herif dedim, dedikten 1 hafta sonra muhasebeye göndermişler. Ana postlarımda tema HS'nin bitmesiydi. Belki istatiksel olarak hata yapmış olabilirim orda ama cımbızla laf ayıklayıp ergenler gibi löl'leyerek laf çarpma triplerine girdigin için takılıyorum abi başka bi olay degil yani. Bişeyler yazıyoz ordan paladin bitti lafını alıp.. "adam şunu demiş siz hala tartışın.. löl.." yazıyosun. Sonra ergenlik yapmayın olm komik duruyo diyorum "By eternal" tripli quote'lar yapıyosun falan. Ben 33 yaşındayım ve büyük ihtimal senin hayatın kadar oyun oynamışımdır sevgili votka. İlk oynadıgım kart oyunu hearthstone'da degildi, bişeyler sölüyosak aradan cımbızla laf çekip "adam şunu demiş sizde tartışın lölöl.. " yapılmaz. Sabonis gibi cevap verirsin aa ölemi abi dikkat etmemişiz deriz muhabbet sohbet tavında devam eder konuşmalarımız. Toksiklik yapmanın alemi yok yani 2018 oldu sene. Orda sen bana takılmıssın işte ben de sana takılıyorum şimdi kızma. LÖL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Adam sabo ile beraber forumun haksızlık elementalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Sabo ekurimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 İsabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 şöyle kolay yapılabilir saglam bi budget deste önerisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 odd face hunter yaptim ben sadece baku craftlayip, ama sende neler var bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Ozan said: Ben de geçende değişik bir priesta karşı oynadım. Oyun boyunca Obsidian Statue summonlayıp durdu. Taunt druide yetmedi ama zevkli göründü, unutmasam bir akşam araştıracağım decki. ysaraj resurrect priest o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 ysharj wild oldu wild mi oynuyon ozan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Wild oynuyorum, o ayrı da, priest wild değildi, yeni taunt druid decki deniyordum diye hatırlıyorum, yshaarj falan çıkmadı hiç oyunda. Büyük ihtimalle eleman da eski decki düzenleyip deniyordu. Ben de diyorum niye bulamıyorum decki diye, hep standart diye arıyordum, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 aquila said: odd face hunter yaptim ben sadece baku craftlayip, ama sende neler var bilemem. hagatha ve darius var lego olarak başka pek bişey yok, 4k kadar dust ve de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Otobuste yanima bir eleman oturdu, adam odd paladin oynuyor. Standard Rank 4. Hocam direk bam kut, 3 macin ucunu de aldi. Oynarken 1 saniye bile dusunmuyor. Oynamasi ne kolay deck mis yahu. Benim wild burn mage le 50 kere dusunuyorum, taunt druid i nasil tokatlarim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Ben yeri temizlemeden oynayamıyorum ya, o sebeple odd pala ile de oynayamıyorum. Kurdum bir tane ama yeri temizleme hastalığım direk maçları kaybettiriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Even paladin sıkıntı çıkarabiliyor biraz bana ama taunt druidlere karşı standartta problem yaşıyorsanız Control Mage öneririm. Direkt üstünden geçiyor. Taunt druid gelince karşıma bir çay koyasım geliyor. Skulking Geist, Jasper Spellstone ve Naturalize kartlarını yakıyor. Naturalize yanınca Hadronox'u kendi aktive edemiyor. Hadronox oynayıncaya kadar Polimorph ya da Vodoo Doll çekmiş oluyorsunuz zaten (mulligan polimorph gelince elde tutun zaten karşıda aggro yoksa, Dragon's Furry'nin boarda 4 vurmasını engellemek için). 20-30 armor istediği kadar şişsin sonunda kart yakmaya başlıyor zaten early-mid game'de aşırı kart çektiği için. Deck: https://disguisedtoast.com/decklists/3863-r81-legend-control-mage Dragon Caller ve Toki yoksa alternatif kartlar konabilir. 27 oyun attım, bir kez Dragon Caller oynadım boarda. Ya gerek kalmıyor oynamaya ya da fırsat olmuyor. Control vs Control oyun kazandırdı bir kere sadece. Toki de tam meme kartı. Ben çok seviyorum oynamayı. İstatisitik şu an 19 wins 8 losses. Kartların çoğu eksikse craftlamayı önermem tabii daha popüler desteler yapılabilir ama ben çok seviyorum bu desteyi. Rank 6'ya kadar sırf bununla oynadım. Even Paladin ve Aggro Hunter bela olabiliyor. Control Warlock'a karşı da sakin oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 http://prntscr.com/jawdch bakın bu bir dramdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 arenada neye guvenip keleseth sectin abi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Başka 2'n yokken başlarda gelirse alınabilir. Benim ağzıma sıçtı öle ballı insanlar 10 11 winde 2 kere. Turn 2 aktif Keleseth oynadılar, gg zaten sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 iste tamamen rng ile aramın iyi olacağına dair hiç düşünmemem gereken bir fikre kapıldım o an. sonra gerçekler yüzüme yüzüme cumsh0t. neyse, nasip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Çektiğin o ikiyi mulliganda görürsen tutacaksın :) başka da 2li almazsan sorun olmaz. Hala iş yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar