Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch


behran

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
$300 abi, epey uygun bir fiyat. PS4 $400'e cikmisti, bir de yaninda HDTV gerekiyordu. 3DS cikali 7 sene oldu, hala oyunlar cikiyor, hala oynaniyor. Switch'in de an asagi 10 sene omru var, sonra da kirilacagi icin mukemmel retro konsolu olacak gucuyle. Donanimi PS2 emule etmeye kadar yeterli, eninde sonunda PS2 ve oncesi tum konsollarin oyunlarini oynayabileceginiz hibrid bir konsol elimizdeki. TV'ye tak, Earthbound oyna; eline al, Persona 3 Portable oyna.

Gelecegi cok parlak. DS seviyesine bile cikabilir bence. Nintendo handheld'e her zaman lider oldu, bunu TV konsolu kitlesiyle birlestirince ne kadar basarili olacagini tartismaya gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

az dediğin de 13.7 falan değil mi baya yakınlar diye biliyorum.
kaldı ki ps4 aynı konseptin devamı, switch ise bambaşka bir konsol yaklaşımı ama yeni konsol hypei falan filan 5 ayda 1 yıllık satışının yarısını yapmış ps4 switch'in.

satış rakamları bir kenara oyun yelpazesi öyle olduğu sürece farklı liglerin oyuncusu olmaya devam edecekler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nintendo Switch inanılmaz bir kitle buldu, PS4'le yarışabilir mi tartışılır ama çok iyi satacak kaliteli yapımlar çıkartmaya devam ettiği sürece. Ki bu sene 1-2 tane çok sağlam title geliyor, 2019'da da Pokemon + Metroid gelecek. Muhtemelen onlar geldiğinde ilk yılından fazla satacak alet; hele 3DS'ler gibi art'lı bundle'lar falan gelirse fanları 2. 3. Switch'i bile alır.

PS4'ün en büyük olayı AAA oyunların hemen hepsinin sisteme çıkması ve multimedya desteği. Ha bir de FIFA. Normalde oyunculukla alakası olmayan insanlara konsol satıyorlar FIFA gibi oyunlarla.

Fiyatı falan da bayağı iyi bence aletin, normalde nintendo oyunlarına indirim gelmiyormuş ama Switch oyunlarına indirim de geliyor. Geçenlerde %20 - %30 indirim vardı 3-5 tane 60 dolarlık title'da. Cihaz daha çok sattığında daha çok oyun indirime girmeye başlayacak, çünkü adamların sürümden kazanma şansları olacak.

Ha bir de Switch bu satış rakamlarına inanılmaz kötü bir pazarlama ve youtuber'lar tarafından karalanmaya rağmen ulaştı. Switch alacağım dönem google'a Nintendo Switch yazdığımda Switch yamuluyor, Switch'in ekranı çiziliyor, Switch'in dock'u bok diye bir sürü comment ve video çıkıyordu. (Dock'u bok sdf)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@GERGE, abi dock'un olayı co-op ve multi. Co-op oynayacağım ya da MK8'de, Brawlout'ta falan multi oynayacağım zaman dock'a bağlıyorum.

Zaten TV açıkken dock'a oturtunca oyunun kaldığın yerinden devam ediyorsun bir saniye bile gecikme falan olmadan. Normalde PS4'ü falan sırf cihazın açılmasını, oyuna girmeyi, loading'in bitmesini falan beklemekten üşendiğimden açmıyordum. Switch'te yok bunların hiç birisi.

@Eternal, Amerika. Bizim için en ucuzu bildiğim kadarıyla. Zaten region lock falan yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e-shop için ülkenin önemi yok. Istediğin zaman değistirebiliyorsun. Tüm ülkelerde oyun fiyatlarını karşılaştıran bir site vardı hatırlayamadım şuan. Oradan en ucuz ülkeyi bulup seçerek uygun fiyata alabilirsin. Güney afrika da çoğu zaman daha uygun oluyor fiyatlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

% kac dock ile TV'de kullaniyordur acaba?


%20 yi geçeceğini sanmıyorum, aletin olayı undocked mode da. Başka bir esprisi yok. Ben alalı 2 ay falan olmuştur, 1 defa TV ye bağladım oda xenoblade TV de çok iyi diyenlerin ağzına vurmak için delil toplamak amaçlıydı lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Nintendo exlusive'lerini seven seven, tartisacak bir sey yok. Insanlara garip geliyor ama mesela Super Mario 3D Land hayatimda oynadigim en iyi oyunlardan biri benim icin, 3D acikken tadindan yenmiyor.

Super Mario neymis diyen adamla benim kafam tamamen ayri yerlerde. Pokemon Ultra Sun da cok hos.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

% kac dock ile TV'de kullaniyordur acaba?


https://www.digitaltrends.com/gaming/nintendo-switch-handheld-vs-docked/

As expected, a large number of players swap between both handheld mode and docked somewhat evenly. Interestingly enough, about 30 percent of users play the Switch in handheld mode a majority of the time. In contrast, just under 20 percent of players keep the Switch docked most of the time

Ben alalı iki aydan fazla oldu, daha docked olarak hiç kullanmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben dün aldım. İlk konsolum NES'di 4 yaşında falandım sanırım.. Hatta ilk oynadıgım oyunda ICE CLIMBER diye bir oyundu sdhfsu Resmen cocukluguma yolculuk yaptım kutuyu açarken falan.. Nintendo cidden anılarla yaşayan bir oyun konsolu.. Tıpkı Sega gibi.. İkisininde yeri konsollarda bence ayrı.. İlk oyun konsolu playstation olan bi insana bu hissi ve farkı anlatmak zor olabilir. Çok özel ve güzel bir konsol olmuş bence. İlk 24 saatlik tecrübelim bu yönde sdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

octopath travller yazin gelicekmis iyi oldu o, cok iyi bi yere goturduler oyunu feedback ile

undertale, crash nsane triology ve south park duyuruldu bugun, cok iyi oldu. undertale tam switch oyunu guzel gider. dark soulsda oynamayan plebler icin iyi baya heleki portable olmasi sahane

https://i.imgur.com/NiYZzIf.png

preorder buttonlari kirilicak asdfasdf, hemen amazon.jp den preorder vermek lazim ahahah



mario tennis cok guzelde kibry gibi 60$ haketmio, OHA FUCK DIS SHIT SMASH GELIO !!!1111
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kirby underrated ama 60$ su switche cikan oyuna cok fazla, replay value bu kadar dusuk bir side scrolleri cok yanlis pazarliyorlar. 3ds de yiginla kirby oyunu var zaten, oturup 4-5 ayda yapilio side scroller denen seyler zaten, 40$ olsa bile yuksek hani


neyse smash + undertale + hyrule warriors + octopath kesin alinicak oyunlar benim icin, daha bayonetta 2 alamadim gerci ama zaten hepsine yetisicek vakitte yok

gacha pismanliktir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...