paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Selam, Monitör de gerçi oldukça eski olsa gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Kasaya talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 pattisliborek said: Özellere dönüş yapıldı. Sorana Kasa 2,200₺ Monitör 400₺ Klavye 75₺ all in 2,600 Benim kutum doluydu alamadım öm'yi tekrardan bi şey yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Abi şehir Bursa. Monitör ve gpu eski kasadan kalma. Sorunları yok. Komple sistem olarak forum içinden birine söz verdim. Ekrandan vazgeçer ise para'ya göndericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Selam, Belki gelip alırım bile :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 MBP'de WoW oynanmıyor (tabii 15"'lik ayrı ekran kartlı modelden değilse) onu net söyliyim. Ha çalıştırıyor vs. ama raid o bu diyince makine alev alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Eger sistem komple satilmazsa klavyeye talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 deadwoll said: MBP'de WoW oynanmıyor (tabii 15"'lik ayrı ekran kartlı modelden değilse) onu net söyliyim. Ha çalıştırıyor vs. ama raid o bu diyince makine alev alıyor. Mbp yi açmadan satıp iMac alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Satıldı mı bu bilgisayar ya? Satılsın da almadığıma daha fazla üzüleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Malibu said: Satıldı mı bu bilgisayar ya? Satılsın da almadığıma daha fazla üzüleyim Biri alıcam demiş. Onun sonucunu bekliyoruz işte forumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 pattisliborek said: Seasonic 80+Bronze 750w psu Kasa halinde satılmazsa PSU için beni dürtersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 güncel. pc satılmadı halen. 5 ay geçmiş topicten öyle duruyor kenarda halen. spec vs aynı. monitor tek satıldı o devredışı. sadece kasa olarak satılı + razer blackwidow klavye olarak vericem. malum usd kuru saçma rakamlar olunca pc bilesen fiyatları da coştu. mevcut kasayı sıfır olarak toplamak (ekran kartsız olarak, içindeki 560'a değer bile biçmedim yani) minimum 4 bin tl bugün, %25 ikinci el indirimi ile 3 bin liraya verme fikrindeyim. not: sehir bursa, istanbulda iseniz ido bilet paranızı öder, iskelede alışverişi yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 %25 ikinci el indirimi mi? LOL ve LEL 1500 tl max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 buna bi 1060 taksan uçar gider öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 mokoko da ne ölücüymüş arkadaş. içindeki işlemci 1.5k lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ne 1500ü ya 3000den aşağı bırakırsan yazık günah şu kasaya. ölücülüğün de bi sınırı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 3000 normal herşey dahil. Eksiği pek yok sistemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 75 tlye blackwidow demiş kimse almamış mı olm lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 patide bile ölücülük almış başını gitmiş. sıfırı 5000 edecek pc'leri 500'e sattıracak artık insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 lan işinize geldiği kişinin ilanına balta işinize gelmediğine salça.. ne güzel memleket ya.. adet yerini bulsun 1 dürüm + ayran veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben adamı tanımıyorum, yapılan balta yersiz. pazar alanı vigilantileri göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Abi durdukça değerleniyor yanlız 2.2k'ya satıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 etmez 2.2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 kur değişti diye fiyat niye artıyo onu anlamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben de anlamadım abi onu. neden parçaları daha pahalıya satıyorlar dolar pahalandı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar