smyrnas Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 İron fist olarak seçe seçe bunu mu seçmişler diyerek bitirdim diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bitirdim bende. Kötü başladı kötü bitti. Danny çok itici bi karakter olmuş ya. Çizgi romanlarını hiç okumadım ama dizi de her bölüm atarlanması, sinir krizi geçirmesi, ağlaması, üstüne mal gibi herkes tarafından kullanılması çok baydı. Marvel Netflix değil de tam Arrow/ Flash karakteri gibi. Gereksiz aptalca drama. aksiyon olarakda bi drunken master fight hoşuma gitti sanırım. Martial arts master karakterin dizisinin en boktan aksiyon sahnelerine sahip olması harbi ayrı bi başarı. Agents of Shield'de bile daha iyi dövüş sahneleri var. Collen Wing(dat ass sdf) ve Ward taşıdılar diziyi gerçekten. Harold'da arada güldürdü filan ama dizide ki kimse bi Fisk/ Killgrave/ Cottonmouth seviyesine ulaşamadı ya. sezondan spolar O kadar living weapon, her türlü dövüş stili biliyo sonra Harold bunu sopayla dövdü son bölümde sdf bi de şirket kurulun Danny'i şirketten atmaları çok saçma bi plot değil miydi? Adam %51 hisse sahibi nereye kovuyolar. Hand'i de çok factionlara bölmüşler ya. Ninjalar vardı Daredevil'de onlar ne oldular? Joy'un da bütün sezon Danny'i savunduktan sonra son 10 dakka da öldürelim bunuya gelmesi de ayrı bi salaklık. Defenders'tan sonra Luke Cage/ Iron Fist sezon 2 yapcaklarına keşke direk Heroes for Hire çekseler. Sezonların da kısalması lazım artık. 13 bölüm fazla geliyor bu dizilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 13 bölümün 6-7 bölümü türk dizisi kıvamında olunca çekmesi zor olmuyodur,iteliyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Adamı yönetimden uzaklaştırıyorlar. Adam yine ortağı şirketin. Sadece aktif decision making yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 olmamış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bana verseler sıkıntısız kemıksız her bölümden 15 dakka traslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bayağı vasat dizi. Dövüş sahneleri çok iyi denmiş. Ben de Into the badlands gibi bir şey sandım. İlgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 buraya diziyi bok gibi tanımlayanların sevdiği dizileri merak ettim. Kurtlar Vadisi felan izliyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 next lvl marvel fan olmak lazım bunu beğenmek için kötü değilde dizi vasat baya comicte bile tahammül ettiğim bi karakter değildi zaten.uyarlama konusunda çok bi sıkıntı yok zaten konsept kötü direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Daredevil 1. sezonun suçu bu hep. Diziden ya da izleyenlerden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 aynen çıta çok yüksekti yapcak bişey yok deliverlamadı ama dizi rezalet vasat of bok emen ellehim değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ulan 13.bölümü görmemişim, 12 bölümün sonunda bitti sandım dizi.dedim heralde 2.sezonu için cliffhanger bıraktılar, meğersem 13.bölümde varmış sdfs.spoları okuyunca farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Netflix Rosario Dawson'ı sevdi. bence oynatmak hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ben de bitirdim dün. güzel başladı, giderek kötüleşti ve tırt olarak bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 KenshinHimura said: aynen çıta çok yüksekti yapcak bişey yok deliverlamadı ama dizi rezalet vasat of bok emen ellehim değildi Olm ikonik kelimelerimi düzgün kullanırsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 deliverlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 dizi çok iyi değildi ama kötü de değildi, izletti 13 bölüm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=YoSAC8YqP4Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 gelsin de bok atalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 bayık diye niye banladınız olm adamı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 o sanırım bi konuda yardım istemek için açtığı başlıkta ulti açıp bamlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Az önce bitirdim bu sefer fena olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar