Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 bu chest run noluyo ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2021 4 saat önce, Xenocide dedi ki: bu chest run noluyo ya ? Chest run: normalde 5 kişi için tasarlanmış (ama 5 kişiyi kanırtacak, neredeyse yapılamayacak zorlukta) ama dungeon olmayan endgame mekanlarında 20 30 veya 100 kişi toplanıp gruplar atılıp toplu olarak takılıp en hızlı efektif rotayla bossları kese kese item sandıklarını lootlamaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 "For Central Europe: Ishtakar, Metsola, Glitnir, Kalevala, Zu-Vendis, and Phaeacia will be merging into Caer Sidi" Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 hayırlı olsun beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 (düzenlendi) On 02.12.2021 at 11:29, Gangren dedi ki: Daha 3 aylık oyun, 25% indirim vardı en son baktığımda. Kur olarak zaten avantajlı durumdaydı. Daha şukela indirim olmayabilir. Zamlamışlar mı bunu? 177 buçuk lira diyor Steam (evet buçuk). Sanki 103 lira gibi bir şey hatırlıyorum. İndirimli fiyatı mıydı acaba o. Edit: Zam yemiş. Steamdb'de 81.75 TL'yi görmüş %25 indirim zamanında. Tişikkirler Türkiye Aralık 22, 2021 Arondrin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Ben Donanımhaberden 80e aldım, ama o kadar bile etmez bence alma sakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) Valla zamlamasalar alıp bakacaktım. Hakkımı Mortal Online 2'den yana kullandım. İkisinden birini alacaktım zaten. Kısmet değilmiş demek Aralık 23, 2021 Arondrin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) bu oyun tırt zaten ya.. oyunda yapacak hiç bir şey yok diye adamlar eşya kasma koymuş LUL. xp kasar gibi eşya kasıyor millet. bu arada b en oynanışı hiç sevmedim.. hiç akıcı değil. Oyunda resmen 500 saat level kasma var (eşyalara da level kasıyoruz) Aralık 23, 2021 Densiz tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 900’den olsaydı launch da bu kadar insan vakit kaybetmeseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 taa baştan insanlar bi sürü eksik saydı hepsine immersion, feature falan dendi. hype bile çok kısa ömürlü oldu yani. ben dahil bi kısım insan daha bi kere son levele gelmeden bıraktı bi mmo'yu. zaten aylık ödeme de yok fişini falan çekmezlerse sonra düzelirse oynarız yine belki daha farklı gelir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldjoe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 var mı bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 y.rrak gibi oyun (var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 bazı arkadaşların götü başı oynamasa, satıp başka factiona geçmeselerdi falan güzel oyundu aslında. şaka bir yana, ben de sıkıldım. 2. iş gibi gelmeye başladı. İstemeden bilgisayarı açıp login oluyorum akşamları, dailyleri yapayım da fomo olmayayım diye. saçma yani, böyle oyun mu oynanır ben eşşoooluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 ben 60 olduktan sonra oyunun contentinin chest run olduğunu gördüm, 2 kere yaptım bi daha da girmedim. öyle content mi olur hayatımda böyle şey görmedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 60 olmayı beklemeyip youtubedan görebilirdin abi endgame contenti asdfghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 ya 60 olmayı ben kafaya koymuştum. olmadan bırakmazdım dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 abi chestrun bitirdi beni de. chest run yapmak zorundasın. başka şansın yok gibi bir şey, bu kadar anlamsız bir aktivite gaming hayatımda görmedim gerçekten. dungeon runlar da çok zevksiz, chest rundan hallice. new content = grind anlayışı hakim oyunda. çektim full voidbent seti, gearscore larımı da hep 560-570 civarına yükselttim biraz daha sabretsem capleyeceğim ama hiç giresim gelmiyor açıkçası artık. nadasa bırakacağım biraz galiba. yeni contenti de gördüm, özet olarak DAHA ÇOK GRIND. Herhalde MMO yaşımız da geçti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 abi grind olur da, chest run ne ya. Dungeon farm anlarım da chest run ne... CHEST RUN NE ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 mazoşist misiniz. ben kanıma zerk etmeden bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 ben baya seviyordum combatını falan ama çok hayatı ele geçirdi mecbur bıraktım. bu oyundan beklentim 60dan sonra solo quest falan yapıp ya da solo mob falan kesebilip expertise falan kasabilmek pvpye falan girebilmekti ama malesef böyle bir şey yok. oyun 60dan sonra sürekli chatten adam bulup beraber bişeyler kasmak ya da biri çağırınca evde işi gücü bırakıp oraya gitmeye zorluyor. müthiş bi pvpsi var bana göre ama savaşlara giremiyorsun. openda savaş yapmayı yeterince cezbedici hale getiremediler. çok güzel open pvp savaşlar yaptık ama böyle tek tük denk gelicen falan da. neyse çok seviyordum canım asas crid combat sistemli mmomu ama bıraktım. bir eso değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 aslında expansion plus şu bu geçip direkt eso indireyim ben ya. yüksek cp'li karakterlerim vardı cyrodiil takılırım öyle akşamları. o siegelerin tadını başka yerde alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 eso çok iyi buna göre. pandemide tek başıma quest yapıp grinldeye grindleye ne güzel dolanıyordum. ama bunun da combatı esoyu dövüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar