DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 yaw şöyle her levelda girebileceğimiz bi pvp falan olsa çok güzel olurdu. illa 60layacaksın diyor oyun resmen charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 (düzenlendi) 3 saat önce, Mortis dedi ki: Kim daha iyi grind yöntemi bulduysa o daha hızlı yükseliyor. baştan ucu kaçınca böyle oluyor işte. Ekim 4, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 bugün çok sıkıldım ben solo oynarken, tahmin ettiğimden daha da sıkıcı çıktı. müzik bayık, mekanlar zaten tropik sevmem, tiplere özel düşkünlüğüm yok, hikaye de tam bir "skip'e bas". tahmin ettiğim kadar varmış, almasaydım keşke. transfer açılıp birleşene kadar çok geri düşmeyeyim diye başladım ama iki köy arasında tabanvay fedex koşarken "ne yapıyorum ben" dedim kendi kendime, kapadım oyunu. combata yorum yapacak kadar combata girebildiğimi söyleyemem ama o da sarmadı. yapmak istedikleri, hedeflediklerini destekliyorum ama ortaya çıkan sonuçta keyif aldığımı da söyleyemem. oto atak yerine manuel atak, ama gene cd'li skill basılıyor. hepten onlar da kalksa belki daha iyi olurdu. neyse bilmiyorum ama hiç eğlenmedim dövüşürken. pvp daha eğlenceli görünüyordu videoda ama o 20vs20'yi sadece 60'a kitledikleri için denenecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 2 saat önce, Black-ice dedi ki: yaw şöyle her levelda girebileceğimiz bi pvp falan olsa çok güzel olurdu. illa 60layacaksın diyor oyun resmen charı. open world var. buluşup fort ittirmece falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2021 işte oyuna yeni başlamışken bi yandan grind yaparken bunlara dahil olamıyosun kolay kolay. wardaki ya da esodaki gibi bi girebilsek iyiydi her leveldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 oyun biraz kolay geldi gibi ya. normalde cok onemsemem main story line'in casual zorlukta olmasi ama herhangi bir mucadele etme hissi yaratmiyor oyun. ondan baska en buyuk sikayetim ev sistemini open world'e ufak kisiye ozel ev dikilebilir seklinde yapsalarmis iyi olurmus. bu ev sistemini sevmedim boyle koca haritali bi oyunda. soyle buyuk col arazisi gibi spawnsiz bir alan yapsalar sirf ev dikimi icin yeteri kadar alan olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 (düzenlendi) koca haritalı mı dfgas mmo tarihinin en küçük haritası abi sanırım adamlar oyuna at koymuyolar küçük olduğu anlaşılmasın diye Ekim 5, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 haritaya yeni bölgeler eklenip dünya genişlemezse çok uzun ömürlü olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Oyunun vaadi geniş dünya değil ki? Hatta bu tür bir oyunda geniş olması dezavantaj, oyuncu sayısı kısıtlı. Uzun ömürlü olması veya olmaması yeni bölgelere bağlı değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Bence bağlı ama senin fikrine de saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 (düzenlendi) dünya yeterli gibi ya. millet ufaktan dağılmaya başladı farklı bölgelere. ilk gün kore mmo'su gibiydi şehrin önleri bi zıplaya çilekler eksikti yani. şimdi yaban hayatı hissi veriyor çoğu yer. bi de bazı düşman tipleri böyle aimli bi oyuna gitmiyo açıkçası. ilk dungeondaki o hayaletimsi şeyler ne küfür ettirdi. glitchli gibi acayip acayip moblar var böyle hareketleri garip. Ekim 5, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 (düzenlendi) İlk defa giricem, world set in bir önemi var mı ? Sadece karakter kısıtlaması mı ? Evet merge işine yarıcakmış.. ok. Ekim 6, 2021 loop tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Oyunda tankların agro tutması çokmu zor banamı öyle geliyor? hani fark ettiğim bossta falan agroyu alıyor tank ama aoe moblarda falan agro tutması imkansız gibi. bu twitch te Towelliee falan sövüyordu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 öyle sanırım, gariban healerlar agro magnet gibi mübarek. Herhalde millet end game de sürekli agro indiren/bindiren hedeler kullanmak zorunda kalacak, pve/pvp için 2 ayrı zırh vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Hani server problemleri çözülmüştü? Millet deli gibi sıra bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 yığınla server açtılar hala cap 2000-2250 mi ne, işte ne kadar çözüldüyse. Biz yeni servera geçmiştik orasıda doldu akşam eve gidince sıraya girsem 1.5 saat sonra anca geliyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 kim diyor çözüldü. çözülme filan yok hala millet bekliyor çözülmesini. daha da failleyecek gibi hissediyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 midweekteyiz hala transfer gelmedi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 gelmedi. zaten gelmesini geçtik arkadaşlarımızın oynadığı serverda karakter açamıyoruz artık... oldu ki birisini ikna ettiniz oyuna başlatmaya bomboş bir serverda tek başına oynamak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 dungeonlara girenler aşırı şikayet ediyor aslında, feci lag var oynanmıyor diye. O server sırasından daha önemli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 https://www.newworld.com/en-us/news/articles/update-1-0-1 hala şu ui düzelmedi. mission tracker kayboluyor, compassta ikonlar kayboluyor. oyunu restart yapmadan düzelmeyen şeyler. bunun yerine afk timerı azaltmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 dün inn recall cd bitene kadar oyunu kapatıp factorio oynadım, koşmaktan bu kadar sıkıldığım oyun olmamıştı gerçekten de. evet intihar yöntemini biliyorum ama reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 ama ata gerek yok. oyundan biri atlar immersionu bozar dedi ya. travel için intihar etmek, dünyadaki herkesin tavuk gibi koşarak bi yerlere gitmesi bozmuyor, at bozuyor. teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 (düzenlendi) corrupted lama mı keşfederler ne yaparlar bilmiyorum ama böyle olmaz. adamlar resmen content olarak düşünmüş koşmayı. buraya da koymak lazımdı, oyunun kendinden daha çok eğlendirdi lol. Ekim 6, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar