Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Steam'in istatistiklerine göre 700K anlık oyuncuyu görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 700k anlık oyun çalıştıran insan gördü. Diğer platformlardan oyunu alıp oynayanları da düşünürsek bunların 600-650k'sı muhtemelen sıra bekliyordu serverda yer açılsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 ya bu adamlar Blizzard ın yaptıgı gibi server kapasitelerini arttırıp yığılmayı da önlemek için phasing sistemi falan yapsalar olmuyormuydu acaba? niye paso yeni server açıp duruyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2021 covenant açmışsınız ama servera syndicate sahip olmuş gibi. sıkıntı çıkartır mı ileride ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Server transferi açılınca tümüyle değişecek faction dengeleri, tekrar bakarız biz de duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 8 saat önce, smyrnas dedi ki: ya bu adamlar Blizzard ın yaptıgı gibi server kapasitelerini arttırıp yığılmayı da önlemek için phasing sistemi falan yapsalar olmuyormuydu acaba? niye paso yeni server açıp duruyorlar? Server cap normalde 1000'di bu oyun için, sonradan 2000'e çıkardılar. Yazılım konusunda uzman değilim ama bu dediğin büyük ihtimalle bütün kodun yeniden yazılması demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 11 saat önce, sylvanas dedi ki: ayarları karıştırdım ideal bi şeyler oldu. lock keyi V ye aldım. nişan alırken v'ye basarsam kitliyo, mouse wheel ile yakındaki hedeflere geçiyo. aoe atmak için alan seçiyosun. gayet viable'mış. gw2'dekinin bi tık üstü yani. gruptayken direkt mousewheel ile adamlar arasında geçiş yapıyo. Ben betada şöyle yaptıydım Mouse un solundaki 2 tuşa atamıştım hedef seçmeyi. mouse tekerinde ani refleks yaptığında mouse tekeri ile 1 adam yukarı falan gidip yanlıslıkla ona atmaman gereken kişiye atabiliyorsun. Onun yerine Tuşa basmak daha net bir çözüm sunuyor cünkü 2 defa yukarı cıkmak istediğinde mouse tekeri ile yanlışlıkla 3 kere yukarı cıkabilirsin bu hatayı düzeltmek için Mouseun sol tarafındaki 2 butona ileri geriyi atayabilirsin. Healerın Lock'ını ben de F de kullanıyordum güzel düşünmüşsün. Mouse tekerini Silah 1 ve silah 2 olarak oynayabilirsin gerçekten bu çok iyi bi oynanışı iyileştirme. Tek tuşla silah değiştirmek spamlediğinizde Size sağlıksız bir weapon swap sunacak. Cünkü her basışında silah swapliyor Halbuki weapon 1 i mouse tekeri yukarı ittirme weapon 2 yi de mouse tekeri aşağı ittirme yaparsan ccde mesela mouse tekerini yukarı spamlediğinde Silahı en hatasız şekilde swaplemeni sağlar çünkü sadece Silah 1 e geçmek istiyorsundur. Aynı senaryoda Weapon swap tek tuş spamlersen yanlışlıkla tekrar aynı silaha geçme durumu var. Çünkü Weapon swap ne olursa olsun 2 silah arasında geçiş sağlıyor Lazım olan silahta kalma garantin yok o spam sırasında. Benim dediğim şekilde weapon 1 weapon 2 ile spamlesen bile stabil bi değişim söz konusu. Anlatabildim mi bilmiyorum ama xd 10 saat önce, smyrnas dedi ki: tank oynamakta öyle. sadece sword alabiliyorsun. Ne tür tank oynican? orası da önemli herkes sword almıyor. Ben mesela GA/IG tank oynuyorum. Kimisi greataxe warhammer oynuyor değişiyor özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 (düzenlendi) 2 post yollamışım nası olduysa xd Eylül 30, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 hatchetla yazmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 aynen heçıtla yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 ben sword shield / heçıt deniyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 yaw fpsler nası sizde oyunda en mutsuz oldugum şey dışarda 110 şehirde 40 aralarda dolanıyo bazen dışarıda da düşüyor çıkıyor falan aşırı değişken en ayar oldugum şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 bende de kötü ama bende ekran kartı kötü 1050 ti var o yüzden çokta dert etmiyom. Oyun içi scalelama var onu açarsan sanırım pek derdin olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 hangi ayar o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 dün girebildim oyuna, ingame store a da bakim dedim bize nasıl ucuz öyle ueahaeh durup dururken alasım geldi resmen. Ödeme içinde steame yönlendiriyor harika valla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 keşke ayrı bölümü olsa bu oyunun sevgili modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Hatchet ve life staff deneyeceğim ben. Nerf yedi diyorlar ama yine de iyi gibi pvp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Benim oynamayı başarmış arkadaşlar Life Staff aşırı op diyorlardı, nerf yediyse bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Su an great axe op gibi. Bam güm giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 pve için musket iyi mi acaba ya, kullanması zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 nope. mustek direkt pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Spear/Musket - Light Armor - Dex build gideceğim sanırım ya da Great Axe - Heavy Armor - Str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 1 saat önce, zipzip dedi ki: nope. mustek direkt pvp. meeh bowa bakayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 4 saat önce, Black-ice dedi ki: hangi ayar o? hatırlamıyorum inan ya girersem oyuna. Dün gece avellik edip nede olsa girerim diyip kapadım pcyide xd esc e basamam qdan cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2021 Full healer var mi? Protection traitleri daha iyi gibi. Buff ve hot falan da veriyolar. Max levelde kac puan oluyor gorelim de build belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar