Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Allo

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Acaba geç kalındı mı diye düşünüyorum lakin kullanım açısından çok güzel şeyler sunuyor. Duo için de Skype var zaten falan demiştim ama çevremde çoğu kişi Duo kullanmaya başladı video aramaları için. Bir whatsapp olabilecek mi yarın göreceğiz. Dosya yollama vs gibi şeyler var mı acaba bir de gönderilen fotoğraflar ne kadar sıkıştırılıyor whatsapp gibi mi vs vs aklımda deli sorular?

http://www.youtube.com/watch?v=v9n3drO4cOY
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
ha belki whatsapp da benzer bir şablona döner onu bilemiyorum.

şablona döner, aka işe yarayanı alır.
Şu text büyütme şeyini alır, allo çöp.
History bilmem ne 24 saat şeyini alır, snapchat çöp.
in chat search alırlar, Telegram çöp.

Alternatif değil kralı vardı. @nick alıp telefon vermeden konuşabiliyordun. last seen'i approximately olarak gösterebiliyordun. channel açıp updatelerini twitter gibi üstelik sınırsız publish edebiliyordun Telegram'da ne oldu?

basic halk kitlesinin hareketi öyle kolay değil. devrimi yapıp devrim yaptık kullanmak zorunda kaldınız diyeceksiniz, yoksa öyle +2-3 feature getirip daha iyisi derseniz babayı alıyorsunuz.

internet gelişti = facebook
telefon + internet gelişti = whatsapp
telefon + internet + fotoğraf gelişti = instagram

yoksa facebook messenger'da smiley thumbs up büyütmeyi düşünüp oo biz bunu kelimelerle yaparız demek süper müthiş inovasyon gerçekten.

ps. şu fotoğrafa kelime önerme teknolojisine hiçbir şey demiyorum. fotoğraf gönderince önerilen üç kelimeden birini kullanacak kadar hayal gücüne sahip arkadaşlar kullansınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
MrLevie said:

ya aslında Google'ın bütün ürünleri sağlam geliyor. Buradaki tek sıkıntı ios tayfasını whatsapptan kurtaramaması.

Hangouts mesela içerik olarak zengin bir uygulamaydı. Toplu video, mesajlaşma, konuşma, stickers vs.. bir haberleşme uygulamasından ne ararsan. fakat öyle bir whatsapp lobisine kurban edildi ki, kimse kullanmadı.

şimdi aynı lobi alloya "bölgölörönözö pöylöşöyör" diyerek gömüyor. ha bilgi yanlış değil doğru. Fakat burada bilmediğimiz bir şey yok ki. zaten arama motorunda, gmailde hepsinda bu uygulama var.

aynı şekilde bu durum whatsappta da yüzeye geldi geçenlerde, uyanık olanlar özelliği kapattı, bazılarında hala açık.

Abi milleti whatsappdan cikarmak imkansiz. Facebook gibi bisey oldu.
Allo'nun sonuda facebook vs google plus gibi olur
bazi uygulamalarda ilk olmak her sekilde yetiyor

bu sirada hangouts super bir uygulama iste kullaniyorum. Hele chrome eklentisi ile sukela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...