DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Acaba geç kalındı mı diye düşünüyorum lakin kullanım açısından çok güzel şeyler sunuyor. Duo için de Skype var zaten falan demiştim ama çevremde çoğu kişi Duo kullanmaya başladı video aramaları için. Bir whatsapp olabilecek mi yarın göreceğiz. Dosya yollama vs gibi şeyler var mı acaba bir de gönderilen fotoğraflar ne kadar sıkıştırılıyor whatsapp gibi mi vs vs aklımda deli sorular? http://www.youtube.com/watch?v=v9n3drO4cOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 whatsapp olmasına imkanı yok da, farklı bir bakış açısı olacağı kesin. ha belki whatsapp da benzer bir şablona döner onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 4k attığın fotoyu wahtsap gibi 1024x768 yapmasın da ne yaparsa yapsın. 1080 yap bari insafsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 ALLO NE LANA HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 alternatif iyidir ya, whatsapp fb yüzünden sürekli data akıtıyor. google da akıtır büyük ihtimal de. whatsapp tadını kaçırırsa geçebileceğimiz bir alternatifin olduğunu bilmek güzel. allo ama ya. ALLOYA EKLEDİM CANIM.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Ahahah her kullanıcının gönderdiği resimleri çözümleyip ona göre reklam profili oluşturmak, onu da smart reply yalanıyla satmak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 beni bi allola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Wazzup a video gelmesi lazim artik ya. Messenger bile skype i egale edip video soktu icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 messenger'ın kötülüğü sadece wifi ile çalışıyor olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Bu arada ok google ilk çıktığında denemiştim hiç güzel değildi şimdi tekrar denedim tekerleme bile söylesem 1m mesafeden gayet rahat algılıyor. Telefondaki uygulamalara giriliyor vs baya gelişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 MrLevie said: ha belki whatsapp da benzer bir şablona döner onu bilemiyorum. şablona döner, aka işe yarayanı alır. Şu text büyütme şeyini alır, allo çöp. History bilmem ne 24 saat şeyini alır, snapchat çöp. in chat search alırlar, Telegram çöp. Alternatif değil kralı vardı. @nick alıp telefon vermeden konuşabiliyordun. last seen'i approximately olarak gösterebiliyordun. channel açıp updatelerini twitter gibi üstelik sınırsız publish edebiliyordun Telegram'da ne oldu? basic halk kitlesinin hareketi öyle kolay değil. devrimi yapıp devrim yaptık kullanmak zorunda kaldınız diyeceksiniz, yoksa öyle +2-3 feature getirip daha iyisi derseniz babayı alıyorsunuz. internet gelişti = facebook telefon + internet gelişti = whatsapp telefon + internet + fotoğraf gelişti = instagram yoksa facebook messenger'da smiley thumbs up büyütmeyi düşünüp oo biz bunu kelimelerle yaparız demek süper müthiş inovasyon gerçekten. ps. şu fotoğrafa kelime önerme teknolojisine hiçbir şey demiyorum. fotoğraf gönderince önerilen üç kelimeden birini kullanacak kadar hayal gücüne sahip arkadaşlar kullansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 dasaaa said: web'i yoksa kullanilmaz. isyerinde falan telefon ekranindan mi yaziyorsunuz? (ben normalde bile telefon ekraninda yazmiyorum gerci) web olmasa da olur. pushbullet ile halledilir o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 network effect var, yürümez bu iş. whatsappı tahtından indirebilmesi için ya hardware değişmeli ya da mesajlaşma biçimi değişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 webi olmayan hiçbir şeyi kullanmam. işte telefonu elime almıyorum whatsapp web sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 bingildak said: ALLO NE LANA HAHAHAHAH bingildak said: allo ama ya. ALLOYA EKLEDİM CANIM.S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi whatsapp kadar akıcı olmadığı sürece imkanı yok. program yavaş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 telefon ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 m7de ve ip6 da denedim, belki çok ufacık farklar ama whatsapp gibi hızlı değil abi açılışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 MrLevie said: ya aslında Google'ın bütün ürünleri sağlam geliyor. Buradaki tek sıkıntı ios tayfasını whatsapptan kurtaramaması. Hangouts mesela içerik olarak zengin bir uygulamaydı. Toplu video, mesajlaşma, konuşma, stickers vs.. bir haberleşme uygulamasından ne ararsan. fakat öyle bir whatsapp lobisine kurban edildi ki, kimse kullanmadı. şimdi aynı lobi alloya "bölgölörönözö pöylöşöyör" diyerek gömüyor. ha bilgi yanlış değil doğru. Fakat burada bilmediğimiz bir şey yok ki. zaten arama motorunda, gmailde hepsinda bu uygulama var. aynı şekilde bu durum whatsappta da yüzeye geldi geçenlerde, uyanık olanlar özelliği kapattı, bazılarında hala açık. Abi milleti whatsappdan cikarmak imkansiz. Facebook gibi bisey oldu. Allo'nun sonuda facebook vs google plus gibi olur bazi uygulamalarda ilk olmak her sekilde yetiyor bu sirada hangouts super bir uygulama iste kullaniyorum. Hele chrome eklentisi ile sukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 WhatsApp Facebook'dan mesajlasma aldi, Snapchat resim isini ele aldi, Instagram var sonra. Facebook eskisi gibi populer degil artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 facebook rss okuyucu gibi çalışıyor abi ha bide çöpçatan özellikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ben artık telefonumu sesli mesaja yönlendirip, mesajı dikte ettirip mail attırmak istiyorum. İnsanların istedikleri zaman bana ulaşabilmesinden çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Ya bende geçen dayanamayıp telefona kurdum. Açıkçası pek kullanana rastlayamadım, asistan ile birkaç flört ettikten sonra bıraktım. Duruyor şimdilik bi köşede 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 ya bunun içinde solitaire falan var çok tatlı google asistant la sohbet falan ediyosun bişi sorucaksan direk ordan soruyosun kelime anlamı çevirisi falan kim bilir daha neler vardır alarmı bile ordan kurabiliyosun yazıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 ALLO NE OKUYIM ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar