serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 bingildak said: 32 mbs dl ile 4k izlenir mi. İzlenir rahat. 18-20 mbitlik profille basılıyor genelde ama Netflix kaç ile basıyor bilemedim. Her turlu izlenir yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 o zaman netflix'i 4k a geçirme vakti gelmiş. ilk defa güzel bir gelişme oldu başımıza bir şey gelecek diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 evet ;) kelime oyunu yaptım anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 http://www.speedtest.net/result/6085139605.png bağladılar az önce. 20:1 dl:ul 50mbit bu arada ama 100 çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 SOL bizim burda AKK'siz testlere başladı galiba , kimse AKK'ye takılmıyor bir süredir. Hızlar da prime time da bile gayet stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ben dün ayın son günü sanmıştım, abanmıştım kalan 20gb kotaya. hop mesaj geldi 3'e düşürüldü diye. 3 nasıl bir eziyetmiş ya, 24 saat olmadı daha ama delicesine eziyet. ne stream ne youtube izleniyo, web siteleri bile ekstra yavaş açılıyor yani. korkunç. hangi zihniyetle 3'e düşürüyorlar günümüzde anlamak mümkün değil. neyse çok az kaldı bu olayın düzelmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 stream'de ttnet falan kötü ya, diğerlerinde yine hız düşünce stream problemi yaşamıyorum ben. ama nalet olası download üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 sabonis said: ben dün ayın son günü sanmıştım, abanmıştım kalan 20gb kotaya. hop mesaj geldi 3'e düşürüldü diye. 3 nasıl bir eziyetmiş ya, 24 saat olmadı daha ama delicesine eziyet. ne stream ne youtube izleniyo, web siteleri bile ekstra yavaş açılıyor yani. korkunç. hangi zihniyetle 3'e düşürüyorlar günümüzde anlamak mümkün değil. neyse çok az kaldı bu olayın düzelmesine. kotan kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 abi ufaktan büyük şehirlere her mahalleye fiber döşemeye başlasalar çokmu zor bişey anlamıyorum mk,çağ dışı internet kullanıyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 sol hic acimiyo bana. son gun diye dl acik biraktim kota doldugu gibi 3mbit'e dusurmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Şubat ayında yarın mı resetleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Rasmon said: Şubat ayında yarın mı resetleniyor? valla resetlenmedi benim bekliyoruz bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 GONDARCENGIZ said: abi ufaktan büyük şehirlere her mahalleye fiber döşemeye başlasalar çokmu zor bişey anlamıyorum mk,çağ dışı internet kullanıyoruz hala Abi şu baya zor ve derin mevzu :) İçinde olunca anlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 cabiria said: Rasmon said: Şubat ayında yarın mı resetleniyor? valla resetlenmedi benim bekliyoruz bakalım... ben 3 gün önce bağlanan fiberin kotayı dün gece bitirdim. hala resetlenmedi bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bingildak said: 32 mbs dl ile 4k izlenir mi. 25mbit benim, 4k yabıştırıyor netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 bu kota işi ne oldu abi? mart 2017 geceleri akk yazmayacaktı mayıs 2017 akk hızında düzenleme diyordu geceleri akk'den yememe olayını test eden oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 kota olayi mayis'ta basliyor. mart'ta baslayanlar ufurukten seyler. bi ara basligi da duzeltsek keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 doğru diyorsun ya. mayısta ikisi birden geliyormuş (akk hızının düzenlemesi ve geceleri akkdan yemeyecek olması). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 acikcasi tirsiyorum azicik..her halti referandum sonrasina tarihliyorlar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 abi atla deve degil ya, referandumla iliskilendirilecek bi gelisme degil yani ulke icin. su degisikligin ilgilendigi kesim, ulkedeki toplam internet kullanicilarinin %1'i falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 toggie said: kota olayi mayis'ta basliyor. mart'ta baslayanlar ufurukten seyler. bi ara basligi da duzeltsek keske. başlık çok doğru. SOOOOOONN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 adli > adil pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 İldenizin typoları yüzünden göremez oldum böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 aradım türksatı. bizim bilgimiz yok ne zaman bu olaya geçileceğine dair dedi ya müşteri temsilcisi hsdufhduas. kota doldu ya şimdi 1 hafta boyunca 3mbit çekilemez, illa kota satın alacam. çok lirik izledim bu ay ondan oldu galiba, adam çok yüksek bitrate'li yayın yapıyor, saat başı 2.5-3 gb falan gidiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Source niye izliyosun, izleme? Geceleri kota olmamasi derken saat araligi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar