Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 stormeagle said: böyle hesapları 6-7 ay takibe alıp, her ay 400-500+gb dl edenleri incelemeye alsalar falan. korsan - torrent takibi gibi. ne bomba olur ama. biz size limitsiz verdik de illegal içerik kullanımı tavan yaptı gibisinden. USA da torrent bitti neredeyse. Anında uyarı geliyor, bir sonrakine basıyorlar galiba evini Alsınlar ya, bütün kripto kullanmayanlar yakalansın. Bana torrentlamak için daha fazla bandwidth kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Operatörler hızları bol keseden dağıtıp şuan zehri verdiler kanımıza, ellerini ovuşturup bekliyorlar 2 yıl sonrasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 2 sene sonra 200-300'lük tarifeleri kullanıma sokmaları gerekli artık. 100 oldukça yavaş, millet 1000 kullanıyor yurtdışında. Upstream bandwidth de çok komik, 5 mbit upload veriyorlar en üst tarifeye vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 yayincilik yayginlastikca o da artar..hos uploadi kapatmalarinin sebebi korsanla mucadele filandi ama..artarsa ne olur bilinmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 uploadı kısmalarının sebebi başkaydı sanki.. TR de ne kadar korsan içerik upload ediliyor olabilir ki. %99.9 zaten yurtdışı içerik. Upload, DL hızlarını aşırı etkiliyor diye biliyorum. Yani genel trafik için dl den farklı olarak aşırı bir yük bindiriyor. Misal 100mbit bağlantı 10 adet pc'e 10mbit olarak dağıtılsın. İçlerinden 1 tane pc tam gaz upload'a asıldığı anda diğer 9 pc asla 10mbit paylaşımlı interneti kullanamıyor. 3 e falan düşüyor hız. Yanlışta olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Yanlışsın, o ADSL gibi asimetrik bağlantılarda oluyor sadece. Kablonet, Fiber gibi simetrik bağlantılarda bu tarz sıkıntılar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 e kısmanın mantığı daha da saçma o zaman. TR de ne tür korsan içerik upload ediliyor ki. Bunun önüne geçmek ISS'nin işi değil zaten. Nereden tutsan saçma kalıyor. ya da en olası; yurt dışı internet trafiğinde yaptığımız uploadlar için daha fazla para ödüyor operatörler. dl için çok daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 upload kısmalarının nedeni tamamen milleti öyle alıştırıp 40 mbps verebilecekken 3-4mbps verip, daha fazlasına daha fazla para istemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 ama upload kotası ve hızı çok spesifik kesime hitap ediyor. 1m internet kullanıcısı var ise %1'ine bile denk gelmez. Ondan koparacağı para, çerez parası olur anca operatör için. Şuan patide bile 1k kullanıcı var ise 50 tanesi anca upload hızından/kotasından şikayetçidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 yok ilk gaza gelislerinde maclarin paylasimi sonra da muzik paylasimlari bahaneleri olmustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 abicim işinin olması gerekmiyor, bir fotoğraf yükleyeceğin zaman bir yere, 3-4 mbps hızlamı yüklemek istersin yoksa 40mbps hızlamı? niye boşa vakit harcayasın, hattın kaldırıyor o hızı senin? niye almayasın yani, şu kafayla bir yere varmaz teknoloji bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 belki küresel ısınmaya karşı önlem almışlardır uploadı sınırlayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Ben de uydunet 24 ay yeni taahhut imzaladım. Yeni fiyatlar belli olmuş. Kampanyasız. Baya girişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 ginaly said: tt'den aradılar beni, dediler ki sizin mevcut 50mbit fiberinizi 24 ay taahütle 96 liraya yenileyelim. dedim şu an 84 ödüyorum ve taahhütümün bitmesine daha 8 ay var, tt de 1 Ocaktan itibaren çok yükselecek fiyatlar, 96 iyi teklif falan dedi, güvenemedim kapattım. arasam mı la geri acaba. Aynısını bana dediler 78’lik paketi 98 yapacakmış 9 ay boşu boşuna ekstra. Bittiğinde boru gibi girecek kabul etmezsen dediler de sanmıyorum öyle olacağını bitmeye yakın elinde tutmak için arar benzer fiyat verir. Ben zaten memnun değilim gerçi değişmeyi düşündüğüm için daha rahat kabul etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Benim Haziran 2020'ye kadarmış taahhüt. Mis :) Ağzını burnunu kırıcam internetin haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 eline kuvvet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Abi annemin ev icin aradim 16mbs 75gb en uygun bu dedi 68 tl civari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 superonline fiber 50 gb akk- 25 mbps'e 60 lira veriyordum, 2 ay vardı taahhütün bitmesine Bugün aradılar ki normalde hiç açmam 24 mbps limitsiz (kağıt üstünde akk'li) / 64 liraya bir yıl taahhüt verdim. Yeni tariflerde SO fiber 15 mbps 80 lira, 25 mbps 90 lira gözüktüğünden Millenicom yada netspeed'e geçerim diyordum ama baya güzel teklif verdiler işin doğrusu. Bir de 2 yılda toplamda 1 saat bile kesinti yaşamadım, wow oynarken de ping 55-70 ms arasında gezerdi, memnunum yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 DH de şunu paylaşıyorlar Turksat 2019 için, kablonun yeni tarifeleri diye. Akıllı sınırsız 100mbit, böyle fiyata verirlerse başka ISP lerde adam kalmaz herhalde :p Turksat 2019 https://gyazo.com/0387434ab49a9736ff7b6978e6dd09b6 https://gyazo.com/f2f9d10f8b1f69d86796fe23b9bb6e4d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 her yerde kablo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Caladorn said: superonline fiber 50 gb akk- 25 mbps'e 60 lira veriyordum, 2 ay vardı taahhütün bitmesine Bugün aradılar ki normalde hiç açmam 24 mbps limitsiz (kağıt üstünde akk'li) / 64 liraya bir yıl taahhüt verdim. Yeni tariflerde SO fiber 15 mbps 80 lira, 25 mbps 90 lira gözüktüğünden Millenicom yada netspeed'e geçerim diyordum ama baya güzel teklif verdiler işin doğrusu. Bir de 2 yılda toplamda 1 saat bile kesinti yaşamadım, wow oynarken de ping 55-70 ms arasında gezerdi, memnunum yani baya. Kağıt üstü AKK'nin önümüzdeki ay komple kalkacağının garantisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 hepsi açıklama yaptı kaldırıyoruz diye, demin 2. turksat aboneliğini değiştirmek için aradım müşteri hizmetlerindeki adam 50 kere yılbaşından sonra sınırsız kullanabilirsiniz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Bütün ISP'ler herkese AKK'yi kaldırıyoruz dedi, şu noktadan sonra geri adım olmaz. Anca BTK karar değiştirip AKK'yi tekrardan serbest bırakırsa olur. Onu da seçim dönemi yapacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Rewendor said: Kağıt üstü AKK'nin önümüzdeki ay komple kalkacağının garantisi var mı? said: hepsi açıklama yaptı kaldırıyoruz diye, demin 2. turksat aboneliğini değiştirmek için aradım müşteri hizmetlerindeki adam 50 kere yılbaşından sonra sınırsız kullanabilirsiniz dedi. Bende 3 kere falan tekrarlattım," normal kota değil yani ne kadar yükleme yaparsam yapayım internetim kesilmeyecek demi diye ". Temsilci akk miktarını söylemedi bile zaten, ben de sormadım. Şimdi baktım 100 gb akk yazıyor gelecek olan faturada. (Başka hiç bir yerde bulamadım akk yazısını, sadece 24 mbps limitsiz yazıyor) akk tüm iss'lerde kalkmış durumda değil mi zaten ? / 24 mbps download-5 mbps upload alıyorum şu anda. Bu ay 300+ gb download gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 seçimlere kadar idare edin, sonra herkesin akk demiştir yukarıdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar