Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Silphatos said: benim kotasız 8mbit wwhat is kotta kaç para oldu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 145 ama taahhütlü kampanyam yok ve yalın adsl parası var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 murica'ya da AKK geliyormuş lel https://www.youtube.com/watch?v=CE9OuNK-QWg aylık 1 TB'lik AKK geliyor diye adamlar dislike bombardımanına tutmuş ahahusvuf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 said: Mobil şebeke işletmecileri tarafından AKN sonrası veri indirme hızının en az 128 Kbps olarak uygulanması, bu yürürlüğe girmiş sanırım. normalde 96kbps max 11 kb/sn görürdü torrentte şimdi 20-25 kb/sn arasından düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 10kb ile torrent mi kullanıyon abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 son 3-4 aydır kullanmıyodumda öncesinde çok kullandım öyle. geceden koyunca ertesi gün öğleye 1-2 film yada 3-5 bölüm dizi iniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 20-25kb/s ise 256kbit'tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 doğru 35 i felanda görüyor onla alakalı değil demek. 96 kbps olması lazım şu an. bişeyi beceremiyo bunlar ayarlayamamışlar. çünkü bi ara torrent downloaduyla web browsing ayrı kanallar gibi çalışıyordu etkilemiyordu birbirinin hızını avea zamanında. torrentte 11 kb/sn ile downlad yaparken aynı anda browserda da 11 kb/sn download yapıyordu birbirini etkilemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Silphatos said: 145 ama taahhütlü kampanyam yok ve yalın adsl parası var içinde ben böyle aptallık görmedim lan 100mbit 500 kotalı nete 170 lira veriyorum, lan zaten 8mbit ile ayın başında başlasan sonunda 500gbye anca gelirsin. ben olsam forumda herhangi bir konuda hiçbkimseye ahkam kesmezdim bundan sonra. adminliği de osmaniac'a bırakırdım. ha competitive blin'ler csgo'da dsl kullanıyorsa bilemem, o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 envelope has been planted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 fiber vardi da biz mi gecmedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 taşınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Askeri ücret alanlar için adli kota çök kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Saten havalar çok soğudu Çeketinizi giyin üşütmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 goldbären said: Silphatos said: 145 ama taahhütlü kampanyam yok ve yalın adsl parası var içinde ben böyle aptallık görmedim lan 100mbit 500 kotalı nete 170 lira veriyorum, lan zaten 8mbit ile ayın başında başlasan sonunda 500gbye anca gelirsin. ben olsam forumda herhangi bir konuda hiçbkimseye ahkam kesmezdim bundan sonra. adminliği de osmaniac'a bırakırdım. ha competitive blin'ler csgo'da dsl kullanıyorsa bilemem, o ayrı... parasıyla değil mi kardeşim envelope has been defused. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Kablonete geçeli kendi akk mi kendim kaldırmış gibi oldum, günlük 5-6 gb harcanıyor bizim evde, ayda ekstralarla max 200 gb civarını görücez gibi , 25 mbit 250 gb kablo 72 tl ödüyorum çok temiz, gece kuşu ıdı vıdı da cabası ihtiyaç olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 8mbit ile ben sadece torrent'te her ay 1tb+ üstüne çıkıyorum lel senelerdir kullandığım için pakedim de var zaten 101 lira ödüyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Senin ve senin gibiler yüzünden getirmişler akk yi amk! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Abi zaten akk sadece bunlar daha çok para kazanabilsin diye var. Ulan sanki makine mi ısınıyor kablo mu eskiyor daha hızlı internet geçince. Tam nefretlik bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 internet kasıyor ağabey,aybaşı internet emekçileri çok çalışıyo,milletin akk dolana kadar anca dayanıyolar Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Xenus said: 8mbit ile ben sadece torrent'te her ay 1tb+ üstüne çıkıyorum lel senelerdir kullandığım için pakedim de var zaten 101 lira ödüyorum sadece. her ay 1 tb indirecek ne bulabilirsiniz abi. bir günlüğüne nitro aldım download yapayım diye, 3 saatte bitti downloadlar hakkını vereyim diye film falan indirdim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 pr0n indiriyodur zaten bileğinde sıkıntı da vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 osbir bileğinde sıkıntı olur mu hiç http://i.imgur.com/I4RN5.png filmleri falan BD 1080p DTS-HD indiriyorum abi hep. tv serileri de olabildiği en max ripte. siz YIFY riplerini falan izliyorsunudur herhalde dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Claiborne said: Xenus said: 8mbit ile ben sadece torrent'te her ay 1tb+ üstüne çıkıyorum lel senelerdir kullandığım için pakedim de var zaten 101 lira ödüyorum sadece. her ay 1 tb indirecek ne bulabilirsiniz abi. bir günlüğüne nitro aldım download yapayım diye, 3 saatte bitti downloadlar hakkını vereyim diye film falan indirdim sonra. ahah aynen ya. ben de heycanalndım nitro aldım. dl edecek birşey bulamadım remsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ben bos kalmasin diye seri dizi indirip seyretmeden siliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar