toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sinirsiz niye alicaksin yahu akn sonrasi hizlar guncellendi? su baslikta yazilanlari nerenizle okuyosunuz anlamiyorum. mesaj atanlarin yarisi bilmeyip, ogrenmeyip uyduruyor resmen. al sana 35gb akn'li tarife. aslinda 16mb/s sinirsiz olarak da dusunebilirsin. 55 liraya twitch/youtube istedigin gibi takil. http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-fiber-internete-giris-kampanyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 kota aşımı ücreti olmayan ama kota aşınca hızı düşenleri de sınırsız olarak düşünüyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Yok uydunetin var sinirsizlari da fiyatlar ucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 internetim ölü şu an benim speedteste girmiyo ttnetin sitesine girmiyo (girdi de kota sorgulayamıyorum filan) saçma sapan işler yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Jeeztro said: Yok uydunetin var sinirsizlari da fiyatlar ucuk kablo ya kota aşımı paralı sistem ya da full sınırsız yapmış gibi. aradaki akkli sistemi elemiş adamlar nasıl bir kafayla yaptılarsa, bence batarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 toggie said: sinirsiz niye alicaksin yahu akn sonrasi hizlar guncellendi? su baslikta yazilanlari nerenizle okuyosunuz anlamiyorum. mesaj atanlarin yarisi bilmeyip, ogrenmeyip uyduruyor resmen. al sana 35gb akn'li tarife. aslinda 16mb/s sinirsiz olarak da dusunebilirsin. 55 liraya twitch/youtube istedigin gibi takil. http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-fiber-internete-giris-kampanyasi bu iyiymiş baya kampanya ile ama fiber çoğu yerde yok hala işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 toggie said: sinirsiz niye alicaksin yahu akn sonrasi hizlar guncellendi? su baslikta yazilanlari nerenizle okuyosunuz anlamiyorum. mesaj atanlarin yarisi bilmeyip, ogrenmeyip uyduruyor resmen. al sana 35gb akn'li tarife. aslinda 16mb/s sinirsiz olarak da dusunebilirsin. 55 liraya twitch/youtube istedigin gibi takil. http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-fiber-internete-giris-kampanyasi Arkadaşım, konuyu en başından beri takip eden benim zaten. Sen nerenle takip ediyosun konuyu bilmiyorum ama konu GB başına alınan ücret olduğu için ben öyle bi mesaj yazdım. SOL'da akn sonra hızın düşse bile kotayı aşınca para ödüyosun. Kablonet'de de böyle olacak. Tüm konu baştan oku, gel öyle cevap ver bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Tum konu 54 sayfa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 -Crawler- said: toggie said: sinirsiz niye alicaksin yahu akn sonrasi hizlar guncellendi? su baslikta yazilanlari nerenizle okuyosunuz anlamiyorum. mesaj atanlarin yarisi bilmeyip, ogrenmeyip uyduruyor resmen. al sana 35gb akn'li tarife. aslinda 16mb/s sinirsiz olarak da dusunebilirsin. 55 liraya twitch/youtube istedigin gibi takil. http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/isik-hizinda-fiber-internete-giris-kampanyasi Arkadaşım, konuyu en başından beri takip eden benim zaten. Sen nerenle takip ediyosun konuyu bilmiyorum ama konu GB başına alınan ücret olduğu için ben öyle bi mesaj yazdım. SOL'da akn sonra hızın düşse bile kotayı aşınca para ödüyosun. Kablonet'de de böyle olacak. Tüm konu baştan oku, gel öyle cevap ver bana. adam niye okusun tüm konuyu baştan. sen onun verdiği linke baktın mı? gb basina para falan yok o tarifede sadece hız düşümü var. 5 mayısta da bitiyormuş kampanya bu arada 76tl kampanyasız fiyatı da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Muallakta ama o tarifelerin hepsi. Ne yapılacağı belli değil. Belki taahütde olan abonelere de GB başına ücret yansıtacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 basindan beri takip ediyomus bi de sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 -Crawler- said: Muallakta ama o tarifelerin hepsi. Ne yapılacağı belli değil. Belki taahütde olan abonelere de GB başına ücret yansıtacaklar. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/053/259/ebd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 asdfghas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 toggie said: basindan beri takip ediyomus bi de sdfg. ilk mesajı açıp bakarsın spoiler içinde kimin mesajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Abi kafa karışıklığı oldu çok. Aradım Superonline'ı konuştum. Kızın dedikleri şu: 1. Hızım 25mbps, 16 mbps'e düşecek. 2. Gazetelerde okuduklarınız yanlış bilgi. AKN bitişi olduktan sonra GB başına herhangi bir ücretlendirmeye maruz kalmayacaksınız. 3. Upload 5mbps'ten 1mbps'e düşüyor. 1mbps için 8mbps hız farkı qeyf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 konuyu başından beri takip etmek gerekmiyor toggie nin dediğini anlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 SOL için konuşuyorum. Bayiden sızan belge doğru ise toggie'nin linklediği tarife; http://i.hizliresim.com/yEaW8M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 abi anlamadim ben simdi, kotayi gecince gb basina para mi aliyoruz? ne guzel iste bedavaya getiririz interneti niye kizginsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Bakalım ttnet ne olacak. Benim ttnet 25 mbps hızlı internetim var, şuan aşınca 3mbps oluyor. Bu kota falan olayları vurmazsa çok iyi olur çünkü daha aşmadığım ayım olmadı her ay illa kotamı aşıp 3mbps oluyor zaten, hayır totalde 16 mbps olup hiç kota koymasalar ona da razıyım ben ama bu ekstradan para ödeme aşınca her gb başına para ödeme falan çok tırsttırdı beni valla. Şu ülkede bir işide düzgün yapan firma olsun, illa adam silkecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Ttnet'te taahhütün devam ediyorsa AKN sonrası hızın güncelleniyor şimdilik. En azından online işlem merkezinde abonelik bilgilerim ve ödeyeceğim paralar göz önüne alınırsa başka bir fark göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 E iyi bari, martta mı ne yaptırdım ben 2 yıllık sözleşme. Yani daha baya 2 yıla yakın kafam rahat, o zamana kadar olan olur, oturur herşey, ondan sonra karar veririm rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 uydunette taahhutunuz olmasa da yeni gb-para olayina dahil degilsiniz demisler arkadasima. ben daha arayamadim, ilk ay fatura gelmeden anlayamayacagiz sanirim, callcenterdakiler de mindfuckta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C-qGyKkWsAAugQr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Ulan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Sene olmuş coni moni halen 1mb upload nedir? Allah topunuzun belasını versin ne diyeyim. Bence amaç stream yapan kitleyi yok etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar