Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 ben 10gb kotalı 3mbit kullanıyorum yetiyo 19 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Süperonline ne yapmış ki kaçırdım ben orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 bu ne lan. herifler son dakika golü ile yüz yılın şerefsizliğini yapmışlar. tam türk işi isp. milletimi, ülkemi, insanlarını ve şirketlerini çok seviyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Xenus said: şu çok iyimiş lan. milleti keriz yerine koyma. https://twitter.com/Kaan_Terzioglu/status/858259507893415937 adamın sırıtışında meymenet yok. nasıl sikcem sizi görün bak diye sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 benim anlamadıgım şey kota nedir ve neden vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Superonline ne yapmış ki abi halen anlamadım ben ya. Tüm paketleri tek çatı altında sınırsız olarak mı toplamış adamlar. Fiyat mı yükseliyor ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 -Crawler- said: Superonline ne yapmış ki abi halen anlamadım ben ya. Tüm paketleri tek çatı altında sınırsız olarak mı toplamış adamlar. Fiyat mı yükseliyor ne olmuş? abi aknsiz fiber paket istiyorsan min 89 lira'dan başlıyor işte artık nesini anlamadınız. birde saat bazlı hız düşümlü (10mbit'i kaça düşereceklerse artık) gibi soru işaretli iki paketleri var işte. prime time'da 3mbit yapacaklarsa yalan olur o paket. eski paketler 50mbit 100gb aknli 59 lira falandı işte. fiyatlar da yükselmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 adil kullanım kotasını kaldırmış ama sadece adil ve kullanım kısmını kota kısmı kalmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sol da zaten 25mbit aknsiz paket 99 liraydı diye hatırlıyorum. 10 lira indirim olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 abi o parayı vermek isteyen için iyi fiyat tabi de. internet paketlerinin tr ortalaması 60 liralardadır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 limitsiz 50gb akk var bende, nolcam şimdi ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 hem limitsiz hem 50gb akk diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 asfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 :)-D:)-D>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 bu guncellemeler hali hazırda taahhütlü kullanıcıları etkiliyor mu ya baya uzak kaldım konudan. turksatı da arıyorum dönecegiz biz size deyip kapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 al benden de o kadar, kaçırdım ipin ucunu, neler oluyor hiçbir fikrim yok, kablo 25 mbit var taahhütü yeni sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Protesto başlatıyorlarmış, birkaç şirketin adil kullanım kotası geçildikten sonra her GB için 1-2 TL alacağı söylentisi var. Doğru olduğunu sanmıyorum ama.. 29 nisan 2017 büyük internet protestosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 herşey geriye giderken milletin yarısının sesi çıkmadı, dizi / film izledikleri internet kotalı sisteme dönünce donanımhaberle twitterı yıkıyorlar. kafa işte. np bence hatta yetmez dahası lazım, 3-5 mb'a düşmeli hızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 sanırım şimdilik kullandığımız internet paketlerini etkileyen bir şey yok ama buna ses çıkmazsa ilerde bizim paketler de güme gidebilir o yüzden insanlar isyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 kota aşımı ücreti uhaeuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Herkes modemleri ayni anda acip kapatsin saat 9 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 said: Ekosınırsız tarifesi, kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. Ay içinde adil kullanım noktasına ulaşıldığında müşterilerin bağlantı hızları ilgili ayın sonuna kadar en fazla 3 Mbps olacak şekilde güncellenecektir. Hız düşürme ilgili ayın sonuna kadar uygulanır. İlgili ay sona erdikten sonra, bir sonraki ay geldiğinde abonenin hızı mevcut tarifesine yükseltilecektir. Bulunulan ay içinde adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Adil kullanım uygulamasına upload (yükleme) kullanımları dahil değildir. Sadece download (indirme) kullanımları dahildir. Aynı ay içerisinde AKN tarifeleri arasında geçiş yapıldığında kota sıfırlanmayacaktır. turksat ek ücret yazmamış ama 100mbit olsa bile 3e düşüyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Superoline "sınırsız alın, ne siz uğraşın ne de biz" demiş resmen abi Sınırsız dışındaki 2 paket var; Biri 25mbit 35gb; ki bu devirde alınacak bir paket değil kotası çok düşük(55TL) Biri 50mbit 50gb; bu da hız iyi ama kota yine yetersiz.(70TL) Hiçbirine bulaşma 89TL sınırsız 25mbit işte abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 benjani said: said: Ekosınırsız tarifesi, kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. Ay içinde adil kullanım noktasına ulaşıldığında müşterilerin bağlantı hızları ilgili ayın sonuna kadar en fazla 3 Mbps olacak şekilde güncellenecektir. Hız düşürme ilgili ayın sonuna kadar uygulanır. İlgili ay sona erdikten sonra, bir sonraki ay geldiğinde abonenin hızı mevcut tarifesine yükseltilecektir. Bulunulan ay içinde adil kullanım noktasının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Adil kullanım uygulamasına upload (yükleme) kullanımları dahil değildir. Sadece download (indirme) kullanımları dahildir. Aynı ay içerisinde AKN tarifeleri arasında geçiş yapıldığında kota sıfırlanmayacaktır. turksat ek ücret yazmamış ama 100mbit olsa bile 3e düşüyor gene. Eski hali bu galiba guncellememisler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 1mbit'e düşüyordu normalde, hepsinde 3 yazıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar