Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 emrah serbes'in yeni kitabı müptezeller ayın 21 inde çıkıyor ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 müptezellere benden +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ben de katılcamm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ekitap olan bir sey olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ekitap versiyonunun çıkıcağını varsayıyorum. yeni kitapların hep çıkmıyo mu abi ekitap versiyonu artık ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 eski kitaplarinin cikmadi hic. turkiye o seviyeye gelmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 belli bi temaya göre seçsek kitapları daha iyi aslında. onun için önce tema seçelim. bide mesela benim önerdiğim aşk romanları okuyan ihtiyar kitabı çok iyiydi bir solukta okudum ama üzerinde ne konuşulur? çok iyiydi felan denir başka ne konuşulur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 şimdi altını çizdiğim yerlere baktım var aslında bir sürü şey. mesela shuar yerlileri googleda aranır kitapta anlatılanla paralel şeyler vardır. mesela altını çizmişim şunun gündüzleri orman ve insan ayrı varlıklardır gece olduğundaysa insan ormanın bir parçası haline gelir. kampa gidenler hisseder bunu. gece çökünce hakimiyetin azalır, ormanın sana sunacağı kadere daha fazla razı olmak zorunda kalırsın, ormanın parçası haline gelmek derken bunu kastediyor.. birde mesela geceyi ormanda geçireceksin. yanmış veya taşlaşmış bir ağaç bulursan altında barınmak iyi olurmuş çünkü yarasalar böyle ağaçlarda toplanırmış. etrafta yabani hayvan tehlikesini ilk onlar duyup tehlikenin tersi yönüne doğru uçarlarmış. böyle pratik bi kaç bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Muptezelleri ben de okurum Hem kalin degil, hem serbes okumadim hic bi istiodum okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Ahmet Altan kadın için neyse Emrah Serbes de kaybedenler için o. Başı kıçı açık tuhaf bir yere varsa da varamayan bir fiction, efsanevi paticik postlarından hallice laf ebeliği. Medarı Maişet Motoru falan okusanız daha iyi bence. Herzog okunmuyor mu? Ne oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Valla anlamadım, herzog dendi ama ben biraz meşgulüm bu ara diye zorlamadım :D Emrah serbes okumuşluğum var, iyi-kötü yorumuna girmeyeceğim ama Emrah Serbes okumak için ekstra motivasyona gerek yok yahu. İşe giderken hergün yarım saat okusanız 2 haftada biter. Herzog beğenilmediyse, orta yol buluruz illa ağır-zorlayıcı okumaya da gerek yok. Ben yine tüm kapıları açık tutuyorum. Önerisi olanlar aynen böyle yazsın. Müptezelleri bile okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Fistan said: emrah serbes'in yeni kitabı müptezeller ayın 21 inde çıkıyor ne dersiniz ? buna varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 bugün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Nerde kalmıştık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar