Marty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 dinleme bunlari. hicbirsey yokmus gibi takil kizla. is cikisi bir kahve icmeye cagir. muhabbetimiz de iyi diyosun. pesine de ya seninle icelim diyip icmeye cikar 2 gun sonra. ordan sonra yuru zaten. alkollu ortamda yap hamleni. onun da senin de sarhostum diyebilecek mazereti olsun. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bi bok anlamadım hikayeden platonik misin kısaca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Açılmadın mı lan karıya ezik? Git de senden hoşlanıyorum de, hatta üstüne evlendikten sonra şansımız olmaz son bi defa pompiklemek istiyorum de. Gerçi böyle söyleme ezik ezik yine reddeder, daha bi romantize et bunu evlenip gideceksin birlikte geçirdiğiniz mutlu günleri unutmamak adına bi akşam yemeğine çağır evde müzikti mumdu ortam yap sarhoş olun sonra pompikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Hakkaten ezik hikaye birader. Pompişlemek zorunda da değilsinde bir kızın sizi bu hale getirmesine nasıl izin veriyorsunuz anlamak mümkün değil. Toyluk herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 şunu anlamadım yildirimokur said: Sağduyuları çok güçlü insanlar bunlar, ama temizlik yapmıyorlar, öyle bi sorunları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Night'a git geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Çok iyi muhabbeti olan ev arkadaşları varmış ama evi temizlemiyorlarmış yani evi temizleyen yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 kizin akli turk vatandasliginda..sonra da teper atar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Marty said: dinleme bunlari. hicbirsey yokmus gibi takil kizla. is cikisi bir kahve icmeye cagir. muhabbetimiz de iyi diyosun. pesine de ya seninle icelim diyip icmeye cikar 2 gun sonra. ordan sonra yuru zaten. alkollu ortamda yap hamleni. onun da senin de sarhostum diyebilecek mazereti olsun. gg adam direk meric ol demis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yerinde olsam marty i dinlerim yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bence kimseyi dinleme işine bak o kızdan yol olmaz sana memleketinin kezbanlarından bak hacİt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 RUSLAR ZENGİN ERKEK DÜŞÜRMEYE CALISIYOR, BASKIYI DURDURUN! http://i.imgur.com/L7sQOVY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 rusların zenginlik tanımı aylık 1k$ income lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bin doları kim kazanıyor da karıya kıza getirecez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bu hikayede yanlışlık var gibi Keyword lere bakalım Rus, kıbrıs, otel, haydari, evlilik(!), yaşlı amca, aşk, duj Özellikle rus ve kıbrısdan sonra aşk ilginç panpa yine de saygı duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Abi yazıyı baya beğendim, seninle dertlendim .. aynı duruma çok düştüm bende lise zamanlarında özellikle, o zaman bi şekilde atlatıyorduk; lisede yaşaman gerekeni şimdi yaşayınca ağır geçiriyorsun. Kabakulak gibi düşün. sonraları çözdüm bende; bu kadar saf olmadığını bu işlerin, hatta bir matematiği olduğunu.. Bu kadar iyi anlaştığın güldüğün bi kızı tavlama olasılığın en az %40 idi, kız ne kadar güzel olursa olsun. Ama sen hiç denememişsin bile ramses+marty hahah :)-D yapacağın şey belli yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Yazdıklarınızı hiç okumadım da, size attığım mesajın aynısını ve biraz daha düzeltilmiş çoğaltılmış versiyonunu kıza attım. Baya bi konuştuk mesajlaşarak. Bu yazıyı ben yazmadım ev arkadaşım yazıp sana yollamış dedim asdhfuahsd, akşam birlikte çalışıcaz aynı bölümde. İstifa yazmayı düşünüyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 lise kaç abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Hazırlık. Tamam ya kitleyin bu konuyu. Ayıldım ben alkolüm bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ev arkadaşım yazıp sana yollamış dediğin an aslında sen ölmüş bulundun. kilitleyecek bir şey yok, seni gömdük üzerine toprağı bile attık. yoksun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Yok lan geyik yaptım kıza, tabi ki biliyor benim yazdığımı bu yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 cringe fest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Oha lan ne istifası saçma sapan işler yapma görende evlenme arifesinde ayrıldınız sanacak. Bak dalgana night dedikleri pompiş clubsa ak oraya iki tokatla erkek olduğunu hatırla mınıko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 https://media3.giphy.com/media/9A6wLyOAVaIgM/200_s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar