Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Acısı Versiyon 12.445544


yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

Azeri bi kadın başladı bizde çalışmaya. Çok sevdim ilk geldiğinde kafa olarak anlaştığım, beni anlayan nadir insanlardan, Şu an kendisinden ölesiye nefret ediyorum haberi yok, saçını başını yolarım yolda görsem.Neden nefret ediyorum anlayacaksınız birazdan.


Neyse bu kadın bi kızı önerdi soğukçu çok iyi, pratik ve hızlı dedi." Nee ? Yabancı ve meze-zeytinyağlı mı yapıyor ? Ama Rusça biliyormuş , alırlar işe zaten" dedim :D . Kız demo yaptı gerçekten lezzetliydi yaptıkları, haydarinin sarımsağı azdı ama olsun. Bi kolay gelsin bile demeden çekti gitti demodan, olabilir, yabancılar böyle, karakteri öyle onun da, napalım.


Derken ne oldu ? Ben bu kıza aşık oldum ( zaten bi insanın bu kıza aşık olmaması için baya bi gerizekalı olması lazım ). Zevklerimiz hiç uyuşmasa da, çok iyi anlaşıyorduk, çok gülüyorduk beraber. Onunla çalışmak çok zevkliydi, iş ne kadar zor olsada hiç yorulmazsın onunla, sabaha kadar çalışırsın yeminle. Bu arada beni güldürebilen bi kız varmış bu dünyada . Derken, evleneceğini söyledi, dünyam yıkıldı, kabullenmekten başka yapabileceğim bi şey yoktu. Onunla aynı shiftte çalışmak istemiyordum artık, onu görmek düşünmek istemiyordum. Korkuyordum sarhoş olup da face’den yanlış bi şey yazarım diye. Kaçmam lazımdı ondan, başka çaresi yok.


Uzaklaşmam lazımdı ondan ama nasıl ? Kafayı yemek üzereydim, evlenecek bi insana aşık olmak dünyanın en acı verici şeylerinden biriymiş. Allah'a isyan ettim, “ neden bana bu acıyı çektiriyorsun ? ” diye . “ Ben sana ne yaptım, sana tapmıyorum diye mi yaptın bunu bana ? Bence sen kendine tapılmasını istemezsin, çünkü iyi biri olarak anlatıldın sen bize, ama niye bu aşk acısını çekmem mi lazımdı bu kadar mı günahkarım ben ” ( Tamam arada bi çöpe atılmaması gereken, değerlendirilebilecek malzeme atıyorum, bu yiyeceği yemediği için şu an açlıktan ölen insan var diye düşünüyorum, ve nefret ediyorum atarken ).


Artık dayanamıyordum, onu düşünmekten psikolojim alt üst olmuştu. Çok yorulmuştum, hem de çok. Artık beynim tehlike sinyalleri gönderiyordu bana, “ buradan kaç git “ diye. Kıbrıstan gitmek tek kurtuluş yolumdu belki de. Zamanla unutuyor insan, Allah bu özelliği iyi düşünmüş, gerçekten dahice. Zaman her şeyin ilacı.


Ben bu kıza aşık olduğumu söylemediğim halde bunu bilen, anlayabilen ev arkadaşlarım var. ( Sağduyuları çok güçlü insanlar bunlar, ama temizlik yapmıyorlar, öyle bi sorunları var. ) Onun evleneceğini, yapabileceğim hiç bi şeyin olmadığını kaç kez söyledim. ” kız evlenicek, hem bana niye baksın böyle güzel bi kız. Elini atsa ellisi, elde edemeyeceği bi erkek yok bu dünyada.” Diye. Yalan söylüyor dediler kaç kez.


“ Hayal kırıklığına uğrattın beni Yıldırım, şu kızı ayarlayamadın, bak kim ayarlamış “ dedi biri. Ne demek istiyorsun sen" diyince : “ Senin kızı götürüyorlarmış “ dedi. “ Ne diyorsun sen, düzgün konuş ? “ diye sordum. “ Evet, casinodan biri “ dedi. Tam benden uzaklaşırken tuttum yakasından “ Kim ? ” diye sordum. “ Söylemezsen seni öldürürüm, ve cesedini kimse bulamaz ” dedim. ( Hollywood repliği ) İsmi söyledi, “ bak ya morali bozuldu “ diye de pis pis güldü. Niye bi yumruk atmadım ben bu adama şu an bilmiyorum.
Öyle bi şey olamaz “Bu kız ona bakmaz, şaka mı yapıyorsun sen “ dedim. İnanmak istemedim, Çünkü bu herif arabasıyla hava atan, aptal rus hatunları düşürmeye çalışan bi Hataylı. Kızın alakası olamaz böyle bi insanla diye kendimi kandırdım. ama doğruymuş ya, geçmiş olsun Yıldırım asdfa, aç bi ufak rakı sen en iyisi, koy bi Sezen Aksu, ben sen de tutuklu kaldım, ardından since i ve been loving you . Anca paklar seni :D Ezik ! Gerizekalı ! Sen bunu hakediyorsun anca !


Parkta uykusuz dergisi okuyup kahve içerken bi amca geldi 60lı yaşlarda, masama oturdu başka oturacak yer yoktu. Ben okumak istiyordum, adam sohbet etmek istiyordu. Kıbhas’ı bekliyormuş. Çok iyi niyetliyim heralde bıraktım dergiyi başladık adamla konuşmaya. Adamla siyasetten, kumara her şeyi konuştuk. Konu alkole geldi bana dedi ki, “üzgün olduğunda sakın alkol içme bu senin vücudunu, beynini çok yıpratır.” “ Sana çok zarar verir “ E amca bana soruyorsun “ neden bu kadar içersin” İÇERİM İŞTE ! 
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok lan beceriksiz değilim bugün basket oynadık bu kızla, gayet güzel basketler attım yeminlen ! Bu arada kızda nasıl bi enerji varmış, her an düşecekmiş gibi duruyor ama hiç mola vermedi neredeyse. hll . Bu arada hiç birinizini yorumu doğru olamaz bu kız hakkında, hepiniz sabit SSCB düşünüyorsunuz alakası yok bunun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...