Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şalgam içiyonuz mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kilikya ve burcu markalarini denedim. ikiside ne kotu salgamdir arkadas. hele burcu marka tam le$. doganay yine en iyisi piyasada bulunan heralde. yalniz acilisinin dozunu artirmalari gerekiyo, bazen acisiz olani almak zorunda kaliyorum icilebilcek gibi degil oda :
Mesaj tarihi:
reyou said:

kilikya ve burcu markalarini denedim. ikiside ne kotu salgamdir arkadas. hele burcu marka tam le$. doganay yine en iyisi piyasada bulunan heralde. yalniz acilisinin dozunu artirmalari gerekiyo, bazen acisiz olani almak zorunda kaliyorum icilebilcek gibi degil oda :

http://alisveris.turnib.com.tr
Mesaj tarihi:
kız arkadaşım adanalı tanışmadan evvelde en sevdiğimiz şalgamcı aynıymış :)-D (şalgamcı sabri) bunun tadı çok az biraz isli (meşe fıçılardan dolayı sanırsam) daha net tad için kuruköprü de var şalgamcı oda iyi.ha adanayamı gidilir bi şalgam için derseniz serafresh en net iyisi o ustune yok bence.
Mesaj tarihi:
abi iyi olmuş lan bu konu. çok şalgam içmenin bi zararı var mı? benim böle lıkır lıkır içesim geliyor, içtiğim zaman durmak istemiyorum. ama biraz zararlı falan diye duydum, engel oluyorum kendime. YARDIRAYIM MI?
  • Yeni Oluştur...