Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

mascio

Öne çıkan mesajlar

Real Madrid'in olmadığı bir tablodan finale gidebilseler alırlardı ama Ramos faktörü var. Son dakikada eler yine kafa kol birşey yapıp.

Bu sene yıllar sonra ilk kez Barça-Bayern-Real'siz bir final olabilir. Bu Ballon D'or yarışını da etkiler. Messi ve Ronaldo'ya rakip bir aday çıkabilir bu senenin CL şampiyonuna göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Barcelona'nın Arjantinli forvet oyuncusu Lionel Messi,
Gerd Müller (Bayern Münih),
Jimmy McGrory (Celtic)
ve Uwe Seeler'den (Hamburg)
sonra tek bir Avrupa kulübünün formasıyla resmi maçlarda 500 gole ulaşan 4'üncü futbolcu oldu.

http://www.ntv.com.tr/spor/messi-avrupanin-500ler-kulubune-girdi,j_7cxYQPN0GORqQBRXsd2A

Messi 35 yaşına kadar oynasın yeter..
Sosyal ağlarda paylaş

ahah zokora da iyiymiş.
de barca gibi çoğunluğu domine eden bi takımdaki adama daha çok şaşırdım.
insan bi penaltı falan attırır bu zamana kadar ayıb.

edik: gole de bakmamıştım, şimdi baktım penaltıdan atmış ahah. daha önce attırmışlardı da kaçırmış mıydı acaba merak ettim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan birkaç sene önce bu Gareth Bale'ın tüm yarı saha koşup dış kulvardan efsane depar yapıp attığı bir gol vardı Kral Kupası finalinde, 2-1 yenmişti Real. O maçta Mascherano'nun bir topu direkten dönmüştü sanırım. Kariyerinde gole en çok yaklaştığı an oydu. Ali Ece gibi hatırlıyorum ben de.

Yalnız adam gerçekten Barcelona'nın pas oyununda ceza sahasına girebilecek yapıda bir herif değil. Böyle Ramos, Pique gibi duran toplarda da ileri çıkamıyor hep kendi kalecisine en yakın adamdır bu pozisyonlarda da. Zaten Barcelona uzaktan şut denemiyor yasak gibi birşey. Atamaz yani normal
Sosyal ağlarda paylaş

https://pbs.twimg.com/media/C-6qA6_WsAEiaC6.jpg

Ali Murat Hamarat güzel demiş. Bizim kulüplerin yaz kampına bile götürmediği yaşta adamlar oynatıp, bir de Avrupa Kupalarında yarı final görüyorlar.

Üstüne üstlük Lyon gibi takıma ilk yarıdan iki tane saplıyorlar. Bunu yaparken 19.5 yaş ortalamalı savunma hattı ile de hiç gol yemiyorlar. Sorsanız tecrübe hepsinden önemli, 30'a yakın yaşta adam şart defansa falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...