vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 evet patiler kararsızım bütçe tavan 60K dizel alıcam ortalama iki araç tipide kafa kafaya geliyor tabi golf marka ve tok kapı sesinden ötürü bi tık önde gibi ama astra nın yeni kasası epic ayrıca bugün yarın bebek de gelicek güvenlik de ağır basıyor. bilemedim bi el atın tişikkirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 O komikli şıkkı kim işaretlemiş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 golf al tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Ikisi de ayni paraysa golf elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Eski bir astra kullanıcısı olarak golf diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 golf kullanıcısı olarak önümüzdeki sene sonu kasa değişecek diye astra diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Guvenlikle astrayi yan yana getirme dostum.BEnim 2008 de astra ile 25 metrelik ucus mesafem var ve dustugumuzde arabada tek bir hava yastigi bile acilmadi.Golf alirdim yerinde olsam.Opele guvenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Golf mantıklı olur, Astra'nın güncel kasasının hafiften Scirocco konseptinin rip-offu olduğu çok belli abi, tasarımı güzel ama motor ve donanımsal olarak da bir Golf değildir düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 aynı fiyata aynı donanımı falan satıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 60k ya bulduğun dizel golf ya manuel eski kasa ya da kazalı olur. Astrada da 60k ya dizel bulsan o da eski kasa olur eski kasalarında otomatik şanzımanı kötü diye biliyorum.(son kasanın süper ama) Benim tercihim bu ikisi içinden bir önceki kasa 1,6 dizel manuel astra olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 2013 model 30bin km'de j kasa otomatik Astra 45k TL. Kaza falan yok. Ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 sırf ferit şahenk için bile golf tercih edilir, Reis'e düşman patronlardan almayın aldırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Yeni Astra, mevcut kasa Golf'e gore uzay aracı gibi kalıyor. Ekstra güvenlik özellikleri bile yeter. Kafa kafaya gelirken Golf almak mantıksız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 O paraya astra'nın son kasası olmaz. Bi önceki kasa da bence güzel değil. Golf diyorum o yüzden. Ama sıfırları karşılaştırıyorsak Astra güzel şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 golf pahalı olduğundan dolayı astra. he diyosan ki ikisi de aynı para direk golf o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Astranın yeni kasa dizelleri 80k dan başlıyor, yeni kasa alabilmen imkansız 60k civarına. O yüzden eski kasa karşılaştırıyorsan direkt golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ben de 60k'ya golf ya da astra alamazsın demeye gelmiştim, demişler. Adamlar reklamlarda 62k liradan başlayan fiyatlarla diyor; merak ettim girdim sitelerine reklamda söyledikleri özellikleri arabaya ekleyince 130k lira falan fiyat çıktı sdfklşjdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Abi 60K ya 2.el golf ya da astra soruyorum 60k ya direk başlangıç paketleri var golfun boş araç tok kapı sesine verilir mi bilmiyorum Astrada 60k ya temiz 2012-2013 model temiz var gibi yine ortalama paketlerden Bunlardan ziyade mazda bakmaya başladım mazda 3 çok dolu araçlar ama kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 beklemeden mazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Eski kasa astra'lar iyi değil golf al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Off tamda astra begendim bi tane ama auris kafami karistirdi 2013 s-tronic dizel km si de az Begendigim astra 57 civari auris ise 62 cam tavan cok tatli duruyor. Ayrica guvenlik iyi aurisde butceyi de asicam ama kararsizim Help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Allah help lesin sana haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Auris dışardan bakınca güzel duruyor baya. Mazda 2012 var bi tandıkta benzinciler artık acıyor fazladan benzin koyuyorlar sevabına diyor. Dizel zaten yeni eklendi galiba 60k ya yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 En kararsız pati olarak golf ve astra dan vazgecip 2013 1.4 dizel s-tronic auris alıcam gibi Var mı fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 karıştırayım kafanı biraz; o paralar 1,4 90 sütçü beygiri dizele çok. şanzımanı zaten anlatmaya gerek yok. kullanmadan alma diyeyim son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar