Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Oski said: co.uk den alina £ dustu ekonomiye can gelsin Telefonda hala kol gibi co.uk. Geçenlerde baktım, şöyle bir oran var yaklaşık: ABD'de 500 dolar olan telefonu Almanya'da 540 Euro'dan satıyorlar, İngiltere'deyse 1€=1£ deyip 540£'a çeviriyorlar.
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 forumda çirkin de olsa dişiler var, şu başlığa el atılsın. ''billurunu gulu gulu'' falan olsa?.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 geçen amazondan sipariş verdim. siparişini verdiğim ürün geldi.
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Oha ben scam sayfa sanıyordum geliyormuş demek.
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Aiko said: geçen amazondan sipariş verdim. siparişini verdiğim ürün geldi. yok artık
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Claiborne said: Aiko said: geçen amazondan sipariş verdim. siparişini verdiğim ürün geldi. yok artık belki adres seattle washington filandir..
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 allah allah. amazon siparişim gümrüğe takılmış. ups aradı gümrük için form göndericez doldurun geçirelim hemen falan filan diye. 65 dolarlık mal sipariş ettim, kargo ile 100 dolar, yani 70 mi 75 euro mu ney geçmiş oluyor. takılmış bu yüzden gümrüğe. shipping'i de mi saymaya başladı bu yovşanklar. büyük saçmalık hiçbir bok söyleyemeyiz öyle ise.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Normalde zaten kargo dahil ücret üzerinden hesaplanıyor o sınır ama gümrük memurunun niyetine göre işliyor bizde sistem. 150 doları bile gümrüksüz geçirebiliyorlar bazen.
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Claiborne said: forum botu abi. random yazıyo. turing testini geçiyor mu
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Amazon ufak scamlerle o kadar çok para kaldırıyor ki böyle telefon, televizyon koymaz.2.94 exchange rate 3.15 alıp, %20 vergiyi %45 iteleyip para kazansam üç beş telefon koymaz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Vergiyi geri veriyor, kuru da Amazon'a cevirten haketmistir scamlanmayi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Shipping sayilmamali bu arada.
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Customer chat'ini de hiçbirşey bilmeyen adamlarla doldurmuşlar. Eskiden adamlar zehir gibiydi, bugün gittim exchange konusunu açtım bir daha bu konuda customer chat e bağlanma diye mail atmış konuştuğum yetkili Anita. Birkaç iyiliklerini gördüm ama özellikle son 6 ayda bu exchange rate ve verginizi geri ödeyeceğiz deyip neredeyse elektroniğin yarısını geçirip, sonra biz onu ödedik diyorlar. Sonra biz ödeyeceğiz politikası en başından sorunlu. Elektroniğin ne kadar olduğu belli, onu yapamıyorsan vergisiz yollat ben burada öderim. Ödediysen faturasını yolla, o da yok.
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 örnek: Şunun vergisini açıklayabilecek olan var mı? Kulaklık için %45 vergi diye birşey var mı TR de?
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 onu önlem olarak alıyorlar sonra iade ediyorlar. En azından bana öyle yaptılar... Amazon tax %10 yazıp sonra yaa %10 yetmedi %20 lazım para gönder demiyor. Ödemeleri bir kaç hafta sürüyor ama üstüne yatmaz amazon paranın öyle diyim... Neyse onu keser Parcel servisler ise tam bir yamyam tnt olsun ,dhl,ups vs... %100 vergi cikarıyorlar(vergi demeyelimde depolama ücreti,gümrük işlemi ücreti fln...)yersen
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 geri ödüyor fazladan alınan kargo/gümrük bedelini
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Kulaklik icin bir bug var bu arada, cogu urun icin dogru o oranlar.
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 daşşaanı yiyyim. Banlancak mıyım merak ediyorum :O
Öne çıkan mesajlar