Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4kA2iU1Q6D0 ARPG stili MMO. grim dawn gibi http://store.steampowered.com/app/463680 Features said: - dual class system (available from level 15) - near unlimited character optimization (4 races, 6 classes, over 300 of active and passive skills) - randomized dungeons with individual difficulty settings - crafting and enchanting system: Design your perfect equipment - housing system: Decorate your own house with hundreds of items - engaging story with hundreds of quests - various PVP options (1vs1, 3vs3, 5vs5 - ranked and unranked) - dual class system (available from level 15) - near unlimited character optimization (4 races, 6 classes, over 300 of active and passive skills) - randomized dungeons with individual difficulty settings - crafting and enchanting system: Design your perfect equipment - housing system: Decorate your own house with hundreds of items - engaging story with hundreds of quests - various PVP options (1vs1, 3vs3, 5vs5 - ranked and unranked) - open world with instanced areas like tutorial and story driven zones. B2P cash shoplu (bu da yeni trend lel). runes of magic, dragon's prophet gibi shit tier p2w mmoların yapımcısından. ama trailer'a hypelandım ne yalan söyleyeyim. early access eylülde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 lan ben acıcaktımm runes of magice laf yok ya az oynamadık:D dragon prphet bokum gıbı ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 gözele benziyor, yokmu bilen eden yorumu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 diablonun uo ile buluşması mı bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 mmo mantığıyla mı olacak ki yoksa diablo 3 gibi mi bütün playerlar aynı dünyada mı yani anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Evet bütün playerlar aynı dünyada. Runewaker ı severim zamanında az runes of magic oynamadım. Ki runes of magic bi archeage bi allods kadar p2w değil zaten. Bununda okadar olcağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Devilian, Mu Legend, Lineage Eternal gibi oyunlardan başka biri. Bu aralar MMO sosuna batırılımış Diablo clone çok moda. İzlediğim videolardan ve benzer diğer oyunlardan söyleyebilirim ki bunlarda ciddi instance olayı oluyor, siz asıl şehre girdiğiniz ortalıkta 324324 kişi görüyorsunuz, dışarı combat'a çıkınca aynı haritada 5 kişi filan oluyor anca. Gameplay videosu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 dışarı çıkınca kimse olmasın zaten ya.. Arpg ye hiç gitmiyor bence. Leech imkanı sunuyor, gereksiz yere yaratıkları güçlendiriyor afk oyuncular, gereksiz görsel ve ses efektleri oluyor.. Ne bileyim yani.. Tepeden oynayınca bunlar büyük problem oluyor pve bir oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 nasil katiliyoruz EA steamden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 kombat ne kadar kötü ya. yapay zeka oyuna sanki engellerin ülkesi türkiyeden bağlanıyormuş gibi. böyle 2-3 sn tepki süresi var aksiyonlara hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 steam early access açılmış da kötü diyorlar. tayvan yapımı f2p bir oyunmuş zaten bu. batıya para ile satmak adet oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 arkadaş aldırıyo bunu bana oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Bırak oynamayı , yeni gördüm. Lineage Eternalın önce çıkan Çin çakması gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Oynayan var mı bunu masıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 https://massivelyop.com/2019/01/22/guardians-of-ember-looks-for-a-second-chance-as-it-starts-closed-beta-testing/ https://join.guardiansofember.gameforge.com/en_GB/landing gameforge almış. f2p olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Kötü gözükmüyor, pazartesi open beta isteyen denesin bakalım nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 (düzenlendi) Açık aranacak olursa çok var. Tüfek alınca yaptığın büyünün etkisi artıyo mesela. Ama ben oynuyorum. Wow + diablo gibi bişey olmuş. O kadar profesyonel değil tabiki ama şu ara denediğim 20 oyundan beni en çok saran oldu. Denemenizi tavsiye ederim. Kendine göre bir derinliği var oyunun. Balıkçılıkta rekorunuzu filan tutuyo mesela. En ağır balık gibi. Betası herkese açık zaten şu anda Göz atın Mart 18, 2019 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 çıkarsa oyun, wipe falan olacak mı? bi bilgi var mı bununla ilgil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar