Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Sosyolojimiz bile insaat uzerinden. Bu ulkenin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Feamer said: Ohhh iyi eğlendim sabah sabah. Güzel oldu pazartesi sabahına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi threadde muhteşem iki yorum var. birisi nigger in the sand'in roi odaklı yorumu ikincisi de feamer'in müteahhitlik üzerinden analizi. ikisi de efsanevi paragraflara girmeyi hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ya ortalarda bi el muhabbeti dönmüş. Söylendi mi bilmiyorum ama senko'nun eli görmeniz lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ya zaten konun "güzel ellerle" açıldığı ne kadar belli, 18 sayfa oldu ne sıçma ibaresi ve ne işeme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 diğer taraftan Gamer Nedir? 4K https://www.youtube.com/watch?v=_rcSNGjlb5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bu videoya cringeledim ben ya. cok yapmacik geliyor kiz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Videoya 3 saniye falan dayanabildim. Insanlar bunlari izliyo di mi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 izliyolar gercekten. her guzel olani oturtuyolar kameranin karsisina iste. kağl of döti ne lan ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 O 3 saniyede de hangi dilde konustugunu anlamaya calistim Basta yunanca zannettim sonra melez koreli olabilecegini dusundum. 3. Saniyenin sonunda annen diyip kapattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 izle bi ya daha kötü tamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Abi kiz tatli tamam da yani gotunden solumaya gerek yok ki tatliligi kanitlamak icin sdfg Bi de 15 yasinda falan cikacak simdi, subyanci konseptine giricez 32 yasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Kız güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 değildir ombej çüş daha neler. en fazla benle aynı yaştadır ya da 25 falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sanssizsansli said: Kız güzel. Ortalama bi avrupali abi , yani "guzel" konsepti cok degisken bizim icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ve Paticik kıskançlıkla tanışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Ben bizim şu türkten bahsediyom la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Geteix ekran kartı derken didiar for demek nasıl bi kabızlık ya. Ama yıpranmışıyla da çıkılır hoş hatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sanssizsansli said: Ben bizim şu türkten bahsediyom la Ben de ondan bahsediyorum. Kiz tatli ama guzellik ne bileyim. Gayet normal gibi avrupa standartina gore. Iso2001 damgasi var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kız güzel video zorlama, casper excalibur nedir at çöpe gitsin koy *** rahman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Esh said: Videoya 3 saniye falan dayanabildim. Insanlar bunlari izliyo di mi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Red said: kezban abaza yurdum erkeğinin yarattığı bir tür abi. bundan 10 sene önce kezban mı vardı. ne zaman internetten karı kovalama diye bir şey çıktı ortaya. kezban doğdu. bi kismina katiliyorum.turkiyede her kiz dunya guzeli kendine gore.cunku her kiza soyleyen bi abaza bulunabiliyor.bundan oturu kizlarda cogu altyapisiz olmak uzere ozguven fazlaligi ve ego siskinligi var.ustune bizim millet tutucu.onunda ustune sapigi obsesifi cok.internet kismi abazalarin ulasabildigi ve dolayli yoldan sisirdigi kizlari arttirmasi yonunde bi etkisi olmus olabilir ama sirf net sebebi degil bu sorunun. Sorun diyorum cunku avrupali bi kizla tanisip takilirsaniz aglarsiniz turkiyenin haline.hani kizlar yaziyomus geyigi varya,evet aynen o.abartisi yok,merhaba diyip bi iki guldurmek disinda hicbisey yapmaniza gerek yok.sonucta erkek-kadin iliskisi mutual bi iliski.turkiede kizlarin seks veya florte sanki islerine gelmiyoda sevabina hayir olsun diye yapiyor olmalari trajikomik bi durum yaratiyor. Bide avrupa ulkelerinin hemen hemen hepsinde erkek-kadin orani ya cok yakin yada kadinlar fazla.bunuda baya oturup dusundum,muhtemelen bizim halk erkek cocuk yapmadan ureme isini sonlandirmadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kağl of döti. geteiks. geteiks dokusyüsyetmij geteiksde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar