Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italyan kız ve obsesyon hakkında


logtrig

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 2012'de yabancı misafirlerimle birlikte istanbul'da bir hostelde kaldık. oda 10 küsür kişilikti, benim alt ranzamda italyan bizim ekipten olmayan bir kız kalıyordu. biz orada sadece bir gece kaldık, o gece de hostel sahibi bizim ekibi ve odadaki bir kaç kişiyi (italyan kız dahil) bir mekana götürdü. biz orada eğlendik ettik bu italyan bana biraz yakındı ama ben pek iplemiyodum.

o dönemlerde okulda italyanca seçmeli alıyodum, arada bi kaç cümle kıza hostelde söyleyip tatlı tatlı hareketlerde bulunmuştum galiba. neyse bu kız bizim ekibi facebook'tan ekledi benle konuşmaya başladı sonra iş whatsapp'a geçti.

aktif değil ama arada konuşuyorduk duygusal hiç bir şey yok zaten, hatta ben direkt olaya girip sabah kalktığımda ranzadan eğilip baktığımda senin memeleri kestim çok iyiydi falan diyodum bunun da hoşuna mı ne gittiyse artık istanbul'a tekrar geleceğini söyledi. bir kaç ay sonra istanbul'a geldi zaten türkiye aşığıymış. 3 gün kaldı ben bunla görüşmedim işe yeni başlamıştım ve göresim de gelmemişti kızı zaten.
bu çok üzüldü bozuldu falan. sonra bi kaç ay sonra tekrar geldi, ben bunla görüştüm benim evde ve seks döndü.

bundan sonra 2013 ve 2014 içinde işte senin ellerin çok güzeldi, benle evlen, tıp eğitimimi bırakıp türkiyeye yerleşmeyi düşünüyorum tarzında geyikler yapmıştı ben de dinlemiştim saçmalama falan diye telkinlerde bulunmuştum.

şimdi buraya kadar okuduysanız işler değişecek. kızla toplamda 3-4 kere görmüş oldum. 2016'nın dününe kadar da arada türkiyede olaylar olunca nasılsın iyimisin diye sorar ben de iyiyim saol diye dönüşler yapıyorum. konuşmamızın içeriği bundan ibaretken dün whatsapıma gelen uzun bir wall of text ile gece 3'te uyandım. şöyle demiş:

spo

"4 yıl önce istanbula sadece seni görmeye geldim. çünkü seni kendi hayatımdan daha çok önemsedim. ama sen gelmedin, beni reddettin ve bu beni mahvetti. şimdi üstesinden gelemiyorum hala. erkekler bana asılıyor, benle dışarı çıkmak istiyorlar ama hiç içimden gelmiyor çünkü kimseye güvenemiyorum ve hayatımı sürekli senin için yeterli olmadığımı düşünerek geçiriyorum. senin tepkilerini haketmedim ve sen benden kaçınmayı seçtin. çok bktan hissettim. beni neredeyse öldürdün. en azından gördüğüm rüyalarda öldürdün. lütfen bana hayatıma devam etmem için yardım et ve bunu aşmam için yardımcı ol. yalvarıyorum yoksa hayatımı yaşayamıyorum."




şimdi bu baya ağır bir mesaj. buna bir şekilde dönüş yapmam lazım doğru dürüst.

yardımlarınızı alabilir miyim en azından psikojisini düzeltecek veya destekleyecek şeyler mi yazsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Biz nasıl bir akıl verebiliriz onu anlamadım. Kızın memelerini gören sensin, kızla muhabbet eden sensin, kızı tanıyan sensin. Senden daha iyi bir karar verebileceğimizi düşünüyorsun ?

abi kızı tanımıyorum, 2 kere görüştüm, tanışacak kadar bi muhabbetimiz de internet üzerinden dönmedi. olayın garipliği bu zaten. hani başta etkilenirsin 1-2 ay düşünürsün ama aktif bi şekilde konuşmamışken kaç yıl böyle bir şeyi içinde biriktirip söyleyen bi insan var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kıza türkiyenin ne kadar boktan olduğunu
senin türkiyeye beni görmeye geldiğinde tinercilerin sana tecavuz edip dövdüğünü hastanede yattığını o yüzden görüşmek istemediğini
polislere tinercileri ihbar etmeye gittiğinde karakolda da tecavuze uğradığını
aslında senin çok iyi bi insan olduğunu ama türkiyede hayatın çok zor şartlar altında yaşandığını , durumu itiraf edemediğini ama böyle bi mesaj attığın için mecbur kaldığını,
durumun düşündüğün gibi olmadığını, seni üzmek hiç bi zaman istemediğini ama bu şekilde de hayatını etkileyebileceğini düşünmediğini söyle ve özür dile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi var böyle obsesyon yapan insanlar.

bir kız vardı arkadaşım. baya zor bir dönemden geçiyordu. erkek arkadaşımın kolu kırıldığında denizli'ye gitmek zorunda kaldım, giderken kızı da götürdüm yanımda. bir de erkek arkadaşımın üniversiteden bir arkadaşıyla flört ediyorlardı görüşsünler istedik falan. gittik kızla alışveriş yaptık bilmem ne, eğleniyoruz süper her şey. flört ettiği adam geldi, olmadı bir şey aralarında. terasta kahvaltı falan ediyoruz günler güzel geçiyor güya.

döndük biz. bu kız arkadaşıma manitu bile yaptık ingiliz bir çocuk. 3 senesini onla geçirdi, 1 sene başkasıyla geçirdi. biz o sıra erkek arkadaşımla sallantıdayız. 4 seneye yakın beraberdik, o 4 sene içinde birbirlerini 2 kere gördüler erkek arkadaşım ve kız. kız meğer denizli'ye ilk gittiğimiz zamandan beri aşıkmış benim sevgilime, terasta kahvaltı ederken eli eline çarpmış onu bile hatırlıyor. 5 ay önce falan ayrıldığımızda yazmış, itiraf etmiş. baya takıntı haline getirmiş benim sevgilimi.

4 sene lan nereden baksan, hayatına başka adamlar girmiş biz ayrılınca gelip açılıyorsun. "ayakkabı bağcığımı bağlamıştın çık rımıntıktı" diyorsun, çok ilginç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...