Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 fıstık gibi maşallah isimli filimde sadri alışığın bir sahnesi vardı "ben erkeğim, ben erkeğim..." diye aklıma o geldi ama kesit bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 forumdan arkadaş seçmek eziklik olmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bu kadar goygoy yeter. atın ferayı forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 porti'nin dogumgununu ogrenebilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: Erkegim abi. Mina da gayet kafa bi kanka. Niye bulandiriyonuz ortaligi. Amaciniz ne. Az daha duzgun davranislara sahip olsaniz keske. O kizin arkadasligini kacirdiginiza cok pisman olmaniz lazim da. Daha uzatmayin artik. Bende pisman oldum konu actigima. Ahah meriç tittlesi verilsin bu adama. Birde kızın fotosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasaaa said: porti'nin dogumgununu ogrenebilen oldu mu? Nabacan. Hediye mi gonderecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 dasa ile fever şey değiller miydi ya, ben mi karıştıyorum. bomb has been planted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Nice senelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: Erkegim abi. Mina da gayet kafa bi kanka. Pordakal, bunu imza yapabiliyo muyuz? binlerce erkek bu cümleyi kurdu hakka yürümeden, kıymetli bir cümle. @masa: meriç zuriç muriç huriç hiç farketmez, en azından kızlarla konuşabiliyo. hatta kanki oluyo. yarın bi kıza yürümek istersen bu adamla aranı iyi tut. kanka olarak gönderirsin hoşlandığın kıza, aranı yaptırırsın. hiç bilmiyon taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 masa said: Pordakal said: Erkegim abi. Mina da gayet kafa bi kanka. Niye bulandiriyonuz ortaligi. Amaciniz ne. Az daha duzgun davranislara sahip olsaniz keske. O kizin arkadasligini kacirdiginiza cok pisman olmaniz lazim da. Daha uzatmayin artik. Bende pisman oldum konu actigima. Ahah meriç tittlesi verilsin bu adama. Birde kızın fotosu var mı? ben burayi okumuyormusum gibi konusuyorsunuz ya bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ben görmedim de sanırım stalklayıp fotoğrafı bulanı banlamışlar gibi bi olay vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 valla bayanları (lel) modez'le block'layıp arkalarından konuşmak daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Arkadaşlar aptal misiniz, retorik soru cevap vermenize gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Pordakal said: dasaaa said: porti'nin dogumgununu ogrenebilen oldu mu? Nabacan. Hediye mi gonderecen? e kutlamak gerekir tabii. di mi portish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 olm nasıl saf bi kız buldun da aldın sen o evde köfte yoğursun sen buralarda o doğumgünü senin bu after party benim oooh şurda da chillout diye takılıyorsun ayıp yengeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 @dasaaa Ama oyle ufak tefek hediyelerle isim olmaz. 3 gun once kendi kizarkadasima aldigim hediyeyi soyluyorum. Kitap okumaya bayildigi icin kendim internetten buldugum onun ilgi alanindaki icerikleri derleyip on kapak arka kapak surt tasarimi ve hatta ayrac bile kendi tasarimim olarak bi yayinevinden bastirdim. En guzel tarafi ise on ve arkasinda "dogum gunu ozel baskisi" seklinde ibareler olmasi. Sirt kisminda bile. Sonuc. Dibi dustu. Citayi cok yukselttim diye de kizdi biraz ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ya senin icin spacex'e havaifisek koydurturum. citayi uzaya gondertirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 feray kim lan caps var mı cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Nice yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 portinin dogum gunu tarihini soylememesi gozlerden kacmadi yalniz. ayip yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ders notlarını ciltletmiş, bir de üstüne DOOM GÜNÜ ÖZEL BAKSII yazdırmışsın göze sokarca. küçük hediye gibi duruyor pordakal cım. bir sonraki hediye için tavsiye, instagram da bir sürü şu fargo tarzı kanaviçe yapan kız var, super mario, mantardı, abidik gubudik 8bit şeyler yapıyorlar. bunlardan birini ayarla, kıza sevdiği kitabın kapağını kanaviçelet yolla. yalnız bu da küçük hediye. büyükleri açmayayım hiç ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Portakal'ın yaptığı hediye aslında orjinalde bana çok normal geliyor günde en az 10 tane yaptığım için :) Güzel hediye ama sizde abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Hafif hafif testosteron kokusu da vermeye çalışıyor agajsdfa. Nabacan şşi sen hayırdır, işim olmaz gardaş, yabıştır, kafa, şekilsin yahmna. dasaaa yer mi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar