dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 iste sirf bu anlari dusunerek hafta ici calisacaksin..-mesai degil partner arayisina mesai yapacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 benim lafım o hıh bu arada WOT yazasım var konuya ama, anahtar kelime sevgi aile falan.cok ısım var yazamıorm Esh said: Ben de sabahtan beri iki sofben rezistansi degistirdim , cipe de ust tavan yapiyoruz arada onu boyuyorum zimparaliyorum falan. Bazen digiturk tamiri yapiyorum, lnb bozuluyo alip takiyorum. Eglenceli boyle seyler, dumduz oturunca da canin sikiliyo. Kimindi o laf; asil ozgurluk insanin herseyi yapabilmesi degil, istemedigi seyleri yapmamasidir diye. Dekart miydi russo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Sabahları bal kaymak, fıstık ezmesi, fındık ezmesi, bal tahin tereyağı, tahin pekmez ve bunların muhtelif kombinasyonlarını yiyin. Bi de kalbinizi yarım saat kırkbeş dakka 170 attırıcak bi spor yapın her gün. problemler yavaş yavaş çözülücek Olmazsa da burnunuzu kanatın artık ne diyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Sabah onları yesem 3 aya şeker hastalığına merhaba derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 27 yaşındayken bir gün öğleden sonra çok bunaldım ve istifa ettim. Maaş da o zamanlar 10k felan ha, karnımız doyuyor çok şükür. İndim kuleden aşağı, yaktım bi sigara, ama nasıl ferahlamışım, kuş gibiyim. 3 ay yatarım dedim. 1 ay sonra sıkıldım. 2. ay başka bi işe girdim, aynısının laciverti. Ama değişiklik ferahlattı. Orada da 1 yıl durdum. Yeni yerde de iyi iş çıkarıyorum. Adamlar bi akşam tören düzenledi, gmy çağırdı ödül verdi. Aynı akşam bi arkadaşım aradı, hacı gel bi konuşak dedi. Gittim, bizim patron adam arıyor gelir misin dedi. Taam la geliyom dedim. Ertesi gün gmyye bye dedim. Artık maymun iştahlılık mı, kıymet bilmezlik mi bilmiyorum. Yeni iş çok mu süper, yoo. Normal iş işte. Ama değişim mutlu ediyor beni. Bence istifa edip deneyimle. Belki dünyanın en güzel işini yapamayacaksın ama değişiklikler resetleyecek seni ve daha sürdürülebilir bir hayatın olacak. Gold kasacağına xp kas yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 45 dakka 170 nabiz = omrun kisalmasi. maximum nabizin 75% i yeter, boyle deli gibi zorlamanin bir anlami yok bisikletciler gibi erken yasta olursunuz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ya da senko kardişim gibi playboy ol, loubotinden martini iç akşamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Yeni saclariyla tam chick magnet olmus diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Depresif yaşlanacaklarına hızlı yaşayıp genç ölsünler diye uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeyskeyk said: Susun şimdi, şunu dinleyin lütfen. http://i.hizliresim.com/L3911a.png life is strange oynamak ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeyskeyk said: Boşversenize ya! İyi pazarlar. http://i.hizliresim.com/r9P8lM.jpg İşye oyun mu oynuyon o ne biçim klavye ghsdghsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 g105 alir insan bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ben aynı sebepten kendi firmamı kurdum kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Çıkma gaming gear ı işte kullanıyorum ya, baya eski bi klavyem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 İnsan tuşlarını değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Artariel said: sipeyskeyk said: life is strange oynamak ister misin Oynadım ilk episode u, diğerlerini de bitireceğim bir ara. Neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Remus said: İnsan tuşlarını değiştirir. Niye değiştireyim abi işte kullanıyorum allala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 o ekran custom mu standart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Gitmeyelim üstüne basacak istifayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 1 manitaya bakar..ridvan su plazacan kardesine bornovadan bi altlik yapsana sevabina..sonra gorelim pazar pazar klavyecimle cildirmacalari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ahahahahsh kız arkadaşım var abi. Ekran standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeyskeyk said: Artariel said: sipeyskeyk said: life is strange oynamak ister misin Oynadım ilk episode u, diğerlerini de bitireceğim bir ara. Neden ki? müzikler falan. güzeldi oyunun konsepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeyskeyk said: Ahahahahsh kız arkadaşım var abi. Ekran standart. Beyler adamın sorununu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sipeyskeyk said: Ahahahahsh kız arkadaşım var abi. Ekran standart. insan şöyle maliyet hesaplamalı falan bir ekranda görüntü alıp. tütün firmalarına dair fikrimiz olurdu ABİ KARTONU BEŞ TELEYMİŞ diye anlatırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sap ekranını ne kadar özlememişim ya. ruhsuz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar