Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dostluk temalı bir anime önerisi istiyorum

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Öncelikle nasıl bir şey izlemek istediğimi daha ayrıntılı olarak yazayım:

Bugün claymore'u bitirdim ve bir sonraki animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum. Şimdilik claymore yeterli o konuda.

Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun. Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi.

Beni üzsün, cidden duygulandırsın. Katharsis yaşamak istiyorum biraz, ahlak duygumu geliştirsin yani.

Size güveniyorum sevgili pati.
Sosyal ağlarda paylaş

Zyrobod said:
animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum.

Zyrobod said:
Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun.

Zyrobod said:
Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi.

Zyrobod said:
Beni üzsün, cidden duygulandırsın. Katharsis yaşamak istiyorum biraz, ahlak duygumu geliştirsin yani.

Barakamon
Sosyal ağlarda paylaş

Zyrobod said:

Selamlar. Öncelikle nasıl bir şey izlemek istediğimi daha ayrıntılı olarak yazayım:

Bugün claymore'u bitirdim ve bir sonraki animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum. Şimdilik claymore yeterli o konuda.

Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun. Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi.

Size güveniyorum sevgili pati.

Direkt Wolf's Rain.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...