Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Selamlar. Öncelikle nasıl bir şey izlemek istediğimi daha ayrıntılı olarak yazayım: Bugün claymore'u bitirdim ve bir sonraki animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum. Şimdilik claymore yeterli o konuda. Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun. Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi. Beni üzsün, cidden duygulandırsın. Katharsis yaşamak istiyorum biraz, ahlak duygumu geliştirsin yani. Size güveniyorum sevgili pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 teletubbies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 vampire knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Clannad olabilir gerçi epey romance var ama History's Strongest Disciple Kenichi de hoştur bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Haibane Renmei Ano Hana Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 samurai champloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 one piece olay nakama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Zamanında Samurai champloo'ya bakmıştım ama hiç beğenmemiştim çok ruhsuz gelmişti. Çok anime izlemiş birisi de değilim. Naruto izlemeyi düşünmüyorum belki çok uzun zaman sonra. Diğer önerileri kontrol ediyorum. Teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 kesinlikle fairy tail. kimsenin kendi gücüyle rakibini dövmediği, hep nakamalarından aldığı güçle yendiği bir seri. seri sonunda arkadaşlıktan tiksineceğini garanti ederim. http://static.zerochan.net/FAIRY.TAIL.full.1273926.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Keywords: Every shounen ever made. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Sakamichi no apollon müzik falanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1Zafdf9WLss http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/012/073/7686178464_fdc8ea66c7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ef a tale of memories ef a tale of melodies getbackers beck one week friend. teşekkür mektubunu sonra atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Haibane Renmei izle once iste. Animenin Allah'i o. Istedigini de veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 GERGE said: Haibane Renmei izle once iste. Animenin Allah'i o. Istedigini de veriyor. Ano hana ile devam edeceğim. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Sonra haibane'yi izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 tabi ki gintama. ha üzüleyim falan demişsin postu okumadan yazdım. illa bi trajedi olması mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Zyrobod said: Zamanında Samurai champloo'ya bakmıştım ama hiç beğenmemiştim çok ruhsuz gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Zyrobod said: animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum. Zyrobod said: Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun. Zyrobod said: Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi. Zyrobod said: Beni üzsün, cidden duygulandırsın. Katharsis yaşamak istiyorum biraz, ahlak duygumu geliştirsin yani. Barakamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Hajime no Ippo Arkadaşlık, mücadele, manliness, yer yer dram ve bolca komedi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai Sakurasou no pet na Kanojo Toradora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 honey and clover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Zyrobod said: Selamlar. Öncelikle nasıl bir şey izlemek istediğimi daha ayrıntılı olarak yazayım: Bugün claymore'u bitirdim ve bir sonraki animenin fantastik bir dünyada geçmeyen bir şey olmasını istiyorum. Şimdilik claymore yeterli o konuda. Arkadaşlık. Dostluğun önemi. Bu tip değerlere sahip çıkan ve bunlar için mücadele veren karakterler olsun. Sokakta bir yerde çocuklar arasında bile geçebilir ama bir yetişkin için olsun tabi. Beni üzsün, cidden duygulandırsın. Katharsis yaşamak istiyorum biraz, ahlak duygumu geliştirsin yani. Size güveniyorum sevgili pati. Direkt Wolf's Rain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar