Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 https://i.imgur.com/BnMH0.jpg srsly cevab veremedim ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 yönetmen zack snyder lan, ne alaka marvel'la sdfsadsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 tahminim Joss Whedon'dan bahsediyorsunuz da neyse işte asdfsda senarist o da. renklere karıştığını sanmam lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 baya saçma olacağına dair bir hissiyatım var. trailer in savaş bölümleri hariç düzgün görünüyor. ama cgi kısımlara gelince patlıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Flash komedyen gibi abi Joker'e mi özeniyor? DC evrenini pek bilmiyorum da bana çok itici geldi karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 benim bildiğim lantern komedi tarafında, flash ciddi takılan olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Flash, lattern e göre daha ciddi bir karakter. Hatta normalde de ciddi bir karakter ama ekibe bakınca birinin Spiderman gibi komiklikler yapması gerekiyor diye genç delikanlı Flash a yüklenmişler. Yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 lantern olsa o yapacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Cyborg kadar gicik oldugun bir DC karakteri yok ya, Martian da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 DarKRideR said: yönetmen zack snyder lan, ne alaka marvel'la sdfsadsadf Kızı intihar etti diye filmi bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Cyborg çok zorlama bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 GERGE said: Cyborg kadar gicik oldugun bir DC karakteri yok ya, Martian da yok. Cyborg çok gereksiz katılıyorum. Bunun haricinde filmlerdeki bütün rüya, flashforward falan olaylarının arkasında martian olabilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 zipzip said: DarKRideR said: yönetmen zack snyder lan, ne alaka marvel'la sdfsadsadf Kızı intihar etti diye filmi bıraktı oha ben bunu kaçırmışım, şimdi okudum. tamamlasın diye bu yılın mayıs'ında josh whedon'u caretaker olarak koymuşlar zaten. ama filmin çoğunluğunu yine snyder çekmiş gerçi. neyse whedon'un tarzıda güzeldir de renk açılmalarının sebebi belli oldu asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OVCjhR7ltJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 off nasıl alet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0_iULLlcsSo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 bu cumaymış bu ya. imax salonlar fullemiş bile. gidiyorum. batman vs superman pişmanlığı olacak kesin. suicide squad zaten malum. wonder woman yine fena değildi. beklentiyi düşürmek lazım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 abi sanatsal ve senaryo adina ne bekleyebilirsin ki super kahraman filminden. (hatta bu sefer kahramanlar), al misirini, tak 3d gozlukleri, 2 saatlik gercek dunyadan ne kadar kopsan yanina kardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Metacritic scoreları yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Marvel'in sürekli çoluk çombalak ve zorlama komedili(thor ragnarok) tan sonra Justice League ilaç gibi gelecek. Filmi boşuna kötülemeyin lanet olasıca Marvel fanboyları gfdsgfsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 sen onlara inanma, her çok iyi çok güzel memmunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Adamım Flash bu arada. Sırf Flash reisin yargılamalarını izlemek için gidicem filme. Bütün Marvel karakterlerini topla 1 Flash etmez gözümde. Çok severim kendisini B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Superman cok OP olmus, son boss u direk tokatladi. Butun espriler Flash ustune yikilmis, gerci halen Flash benim favorim bu ekipte. Bu filmden once bir Aquaman filmi yapsalardi daha iyi olurdu. Acikcasi 3 ay sonra DVD olarak izlesemde bisi kaybetmezdim. Verdigim paraya acidim resmen. Ayrica Marvel filmlerinden sonra ilac gibi filan da gelmedi. DC tutturamadi cizgisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Gittim, ben beğendim. 8/10 veririm raad. Beğenmeyen beğenmesin. Superman i canlandırdıktan sonra Batman'i hırpaladığı sahnedeki diyaloglar çok iyiydi. Bir de aynı sahnenin öncesinde Flash ın hızına çıkması ve Flash ın buna tepkisi güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar