Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Justice League (17 Kasım 2017)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flash, lattern e göre daha ciddi bir karakter. Hatta normalde de ciddi bir karakter ama ekibe bakınca birinin Spiderman gibi komiklikler yapması gerekiyor diye genç delikanlı Flash a yüklenmişler. Yakışmamış.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Cyborg kadar gicik oldugun bir DC karakteri yok ya, Martian da yok.

Cyborg çok gereksiz katılıyorum. Bunun haricinde filmlerdeki bütün rüya, flashforward falan olaylarının arkasında martian olabilir gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

DarKRideR said:

yönetmen zack snyder lan, ne alaka marvel'la sdfsadsadf

Kızı intihar etti diye filmi bıraktı

oha ben bunu kaçırmışım, şimdi okudum. tamamlasın diye bu yılın mayıs'ında josh whedon'u caretaker olarak koymuşlar zaten. ama filmin çoğunluğunu yine snyder çekmiş gerçi.

neyse whedon'un tarzıda güzeldir de renk açılmalarının sebebi belli oldu asdfasd
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu cumaymış bu ya. imax salonlar fullemiş bile. gidiyorum. batman vs superman pişmanlığı olacak kesin. suicide squad zaten malum. wonder woman yine fena değildi.

beklentiyi düşürmek lazım sdf.
Mesaj tarihi:
abi sanatsal ve senaryo adina ne bekleyebilirsin ki super kahraman filminden. (hatta bu sefer kahramanlar), al misirini, tak 3d gozlukleri, 2 saatlik gercek dunyadan ne kadar kopsan yanina kardir.
Mesaj tarihi:
Marvel'in sürekli çoluk çombalak ve zorlama komedili(thor ragnarok) tan sonra Justice League ilaç gibi gelecek.

Filmi boşuna kötülemeyin lanet olasıca Marvel fanboyları gfdsgfsdgfsd
Mesaj tarihi:

Superman cok OP olmus, son boss u direk tokatladi.
Butun espriler Flash ustune yikilmis, gerci halen Flash benim favorim bu ekipte.
Bu filmden once bir Aquaman filmi yapsalardi daha iyi olurdu.
Acikcasi 3 ay sonra DVD olarak izlesemde bisi kaybetmezdim. Verdigim paraya acidim resmen.

Ayrica Marvel filmlerinden sonra ilac gibi filan da gelmedi. DC tutturamadi cizgisini.

Mesaj tarihi:
Gittim, ben beğendim.

8/10 veririm raad. Beğenmeyen beğenmesin.

Superman i canlandırdıktan sonra Batman'i hırpaladığı sahnedeki diyaloglar çok iyiydi. Bir de aynı sahnenin öncesinde Flash ın hızına çıkması ve Flash ın buna tepkisi güldürdü.

• Yeni Oluştur...