Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Don't Blink videosu mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Don't blink izlediğim en iyi tanıtım videosu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Çekmedi 7 pek, 6plus ile devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 3.5mm kaldırmak nedir ama ya. 6 var bende sırf şu yüzden 6s+ alıp birkaç sene daha kulaklığımı kullanabilirim sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 kulaklıklar ticari zeka ürünü tam kablo mablo yok direk kaybeder herkes, hadi git sonra bi ton para ver yenisini al aksın paralar bi de yenilik diye sunmuyorlar mı utanmadan, tam bir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Beats serisi icin mantikli gozukuyo wireless da , bu earpods baya yalan. 2 saat dinleme suresi ne lan, resmen pil teknolojisi yetismemis gelecege. Bi de bu bluetooth un kalitesizligini yeni w1 cipiyle ortadan kaldirdiklarini da ima etmediler. Sadece ozel bi cip yaptik diyip biraktilar. Skipping ve crc errorleri gectim ses kalitesi radyo kadardi en son bluetooth arayuzunun, su an high definiton pushlayabiliyo mu ki? Onun disinda portu kaldirmalarina cok da takilmadim, convertor geldigi icin sikinti yok, ama hala o kablonun icine dac koyduklarina kani olmadim. Biraz fazla ince dac koyulmasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kulakliklari tersten burnunuza sokarak speaker moduna getirebiliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 7serisini es geçip 8 almayı düşünüyorum şahsen 6 sahibi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 samaella said: Kulakliklari tersten burnunuza sokarak speaker moduna getirebiliyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 "Ve çok yakında sunulacak yepyeni alan derinliği efekti ile çektiğiniz portreler her zamankinden daha iyi görünecek" yetiştiremedik abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 GERGE said: Esh said: GERGE said: fuck apple http://static.trustedreviews.com/94/935fb1/07e8/13668-img6323s.jpg Lightning to 3.5 adaptoruyle geliyo butun iphonelar Lightning dijital degil mi? 3.5'a ceviren DAC'da converter icinde diye biliyorum. Kesin asiri adidir ayrica. adaptör ufacık bişeymiş, küçük olması iyi de, nasıl ses veriyor ben de merak ettim, eski ayfonların ses çıkışları hep iyiydi, kulaklıkları çok iyi değildi. Şimdi ya bizim kötü kulaklık, ya da bizim kötü dac kullanacaksın diyip, insanları kötü sese mahkum etmeleri çok komik olur, özellikle ayfonun ilk çıktığında "aynı zamanda da ipod" diye tanıtıldığını düşününce edit: bi ihtimal lightning portta güncelleme yapıp analog ses verecek hale getirmiş olabilirler. bilmiyorum, en güzel ihtimal bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ya nintendo-apple , nike-apple birliktelikleri aletlerin onune gecti :P Nike watch direk fitness liderligine oynayacak, nintendo mobile ios ile saldiracak falan. Ilginc anlasmalar bunlar Nike tomtom la yapiyodu fuel i artik onu birakabilir komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 nintendo ios güzel şeyler çıkabilir ace attorney boktan oyunu bile en iyi ios oyununu falan heralde floppy bird değilde böyle link hack'n slash çıkarsalar sdfssd pokemon a değinmiyorum bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ya yeni lightning kulakliklar dijital olarak kisiye ozel konfigurasyon verebilecek iste. Her kulak sesi ayni duymuyor sonucta bir nevi daha gelismis bir equaliser olacak teoride. Baya mantikli analogu yok etmek ama sanki dunya hazir degil gibi bu degisimlere bir anda. Bir de usb-c donusumu destekli olmadigi icin butun mobile dunyayi kapsamayacak. En mantiklisi lightning dac kablolar olacakmis gibime geliyor. Kulaklik kalacak, kabloyu degistirip yardiracaksin falan. Ama o da tam istenen sonucu vermeyecek falan... aktiftablet said: GERGE said: Esh said: GERGE said: fuck apple http://static.trustedreviews.com/94/935fb1/07e8/13668-img6323s.jpg Lightning to 3.5 adaptoruyle geliyo butun iphonelar Lightning dijital degil mi? 3.5'a ceviren DAC'da converter icinde diye biliyorum. Kesin asiri adidir ayrica. adaptör ufacık bişeymiş, küçük olması iyi de, nasıl ses veriyor ben de merak ettim, eski ayfonların ses çıkışları hep iyiydi, kulaklıkları çok iyi değildi. Şimdi ya bizim kötü kulaklık, ya da bizim kötü dac kullanacaksın diyip, insanları kötü sese mahkum etmeleri çok komik olur, özellikle ayfonun ilk çıktığında "aynı zamanda da ipod" diye tanıtıldığını düşününce edit: bi ihtimal lightning portta güncelleme yapıp analog ses verecek hale getirmiş olabilirler. bilmiyorum, en güzel ihtimal bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ben baya beğendim yalnız yeni kulaklık olayını kaybolmasa süper olur şu lanet kablo derdinden kurtuluş direk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Esh said: Ya yeni lightning kulakliklar dijital olarak kisiye ozel konfigurasyon verebilecek iste. Her kulak sesi ayni duymuyor sonucta bir nevi daha gelismis bir equaliser olacak teoride. Bunun için kablosuz kulaklığı gerek yok. iphone un en güçlü yönüydü bence düzgün, dengeli kuvvetli ses çıkışı, artık yok. Ya kendi kulaklığına muhtaçsın ya dandik dac a. İyi bişeyler yaparken illaki yanında kötü bişeyleri iteliyo bu apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 senin pleb olduğunu biliyoduk ya zaten np @fin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kablosuz ayri zaten abi. Benim dedigim lighfning porta baglanan kulakliklar. Kablosuzda da bu w1 neyse bakicaz iste ama sanmiyorum ki iyi bir ses kalitesi olaun aktiftablet said: Esh said: Ya yeni lightning kulakliklar dijital olarak kisiye ozel konfigurasyon verebilecek iste. Her kulak sesi ayni duymuyor sonucta bir nevi daha gelismis bir equaliser olacak teoride. Bunun için kablosuz kulaklığı gerek yok. iphone un en güçlü yönüydü bence düzgün, dengeli kuvvetli ses çıkışı, artık yok. Ya kendi kulaklığına muhtaçsın ya dandik dac a. İyi bişeyler yaparken illaki yanında kötü bişeyleri iteliyo bu apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 BT kulaklıklar yıllardır yaygın abi, hiç mi takip etmiyorsunuz? gayet canavar gibi şarjı giden, BT'un vereceği en iyi kalitede ses veren ve tasarım olarak iyi BT kulaklıklar var. tamam ucuz değil ama apple 160 dolar demiş, ondan kat ve kat ucuz. BT kulaklık kullanan adamların en büyük derdi şarjtır. tam gün ortasında şarjı bitti mi kafayı çizersin müzik dinleme alışkanlığın varsa. bu aletlerde battery life ölçümü 50% volume de yapılıyor artı zamanla pilin ölmesi var. yani 10 saat diyorsa ve sen 100% de dinliyorsan, 5 saat - 3 ay sonra 4.5 saat diye düşüneceksin. üç aşağı beş yukarı bu hesap şaşmaz. apple'ın tanıttığı şey 5 saat, 2.5 de - 3 ay sonra 2 saat civari amatörü bile eğlendirmez. ancak havalı görünmek için taşırsın. BT skip a beat fln olayı androidde biteli baya oldu bu arada. artık BT üzerinde hiçbir sorun yok müzik dinlerken. ben bunu 1 yıldır falan kullanıyorum, en ufak bir şikayetim kalmadı skip a beat düzeldiğinden beri. işte bütün gün müzik dinliyorum. sabahtan akşama gidiyor. http://solrepublic.com/shadow-wireless-earphones.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 aynı konu saat içinde geçerli bu arada. apple watch'da herkesin en büyük şikayeti günlük olarak şarjının bitmesi. daha parlak ekran, daha güçlü işlemci, işte pokemon go notification derken o şarj bir gününde altına inecek. tamam telefonu şarj ediyoruz ama kulaklık ve saat öyle değil. kullanan bilir. bu sebepten sporcular apple watch kullanmıyor. kullanmaz. eğer sporculara ulaşmak istiyorsa prize bağımlılığı ortadan kaldırması gerekiyor. EN AZ tam iki gün şarjının gidiyor olması gerek ki şu an o aletin içine koydukları ile bu mümkün değil. benim tahminim gps le falan aktif kullanım süresi 6-7 saate düşecek saatin çünkü battery life ile ilgili en ufak bir geliştirme açıklamadılar. ne kadar açıkladıkları şey varsa şarjı tüketen cinsten. mesajlaşırken konfeti effecti yapacak derken öğleden sonra saatin şarjı bittiği için gündelik data-metric tutamıyorsan o aleti sporcuya veremezsin. saatin bütün olayı şu an data ve motivasyon. herkes bunun için alıyor ki nike da bilerek tamamen buna odaklanmış. aletin en kullanışlı olduğu nokta bu. ps. 1 gün dediğim 8 saat bu arada, 24 saat zannetmeyin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Su fiyatlara karsilik sundugu seylere ve ios10e bakinca iyi ki s7 almisim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 dedigin kulakliklar aptx codec mesela. aptx codec cok kotu degil, ama dogrusu soylemek gerekirse kaliteli bir kablolu kadar iyi de degil. her neyse, ozet gececek olursak... lg g5 ve huawei'den kamerayi almislar. buyuk ihtimalle fake bokeh atacaklar. nihayet ilk telefonlardan bu yana olan siyah renk secenegi gelmis. (hurray??) water-resistant/splash-proof... stereo... hani 2013'e geri donus olmus bu gercekten. gelisim yok, hayal kirikligi. kulaklik cikisi sanki bu basitligi kapatmak icin atilmis bir yem gibi duruyor. BAK KULAKLIK CIKISI YOK! min internal 32gb oldu herhalde her flagship'te. bak bu iyi oldu. gercekten de gereksizdi 16gb satmak apple kaliteli bir urun degil de bir cesit hayat tarzi sattigi icin kullanicisi detaylarla ilgilenmeden gidip alacaktir telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Esh said: Onun disinda portu kaldirmalarina cok da takilmadim, convertor geldigi icin sikinti yok, ama hala o kablonun icine dac koyduklarina kani olmadim. Biraz fazla ince dac koyulmasi icin. Baktim iyice, DAC direk kulakligin ya da kablonun icinde. Shure ve RHA benim IEM'ler hep, Meelec ve Hifiman aliyorum bir de, sasmam bu dort markadan. Hifiman girer bence DAC'li kulaklik isine, ucuz DAC pazarinda cok basarililar zaten, HM-101 analog karakteri nedeniyle hala kullandigim super bir alet mesela. Gecmeden once boyle seyleri bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Audeze girmis direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Shure icin lightning kablo ciksa ne cokerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar