Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akilli saat olayi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ben bu ara maksimum yürüyüş yapıyorum, adım sayarından gayet memnunum ama gps'le yürüyüş rotamı takip etme vs. gibi olayları yok. (Iphone kullanıyorum)

Bence inanılmaz potansiyeli olan ama o potansiyeli değerlendiremeyen bir alet. Umarım yalnızca IOS store'u bu kadar boştur.

Edit: Şimdi merakımdan google'a gear s3 frontier sports apps. yazdım; sadece saat review'ları çıkıyor. O kadar kötü durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mi band 2 geldi bu arada. 5 gündür falan kullanıyorum. En beğendiğim özellik arayınca titremesi oldu. Telefonun sesini açmadım 5 gündür.

Kolda titreyen bir şey olunca hiçbir aramayı kaçırmıyorsun. Gerçi ben aylak bi adamım aramaları kaçirsam da olur.

Bu olay dışındaki özellikleri pek de umrumda değil açıkçası.

Adımsayar gayet iyi çalışıyor. Hem chazin hem telefonun sarjı gayet iyi gidiyor.

Yalnız şu uyku takibi sadece süs sanirim. Onceden sleep cycle kullaniyordum. Hani uyku durumuna gore uyandiriyordu falan. Buna da o tarz bi ozellik gelebilir.

Kısacası hem saate bakiyorum hem arama ve alarm kacirma imkanim yok. Tam bir f/p
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Artik kesin olarak gerekiyor bundan bir tane. Tek istedigim posta geldiginde, WhatsApp'dan mesaj geldiginde ve telefon geldiginde titreyerek ve ekraninda kimden geldigini gostererek haber vermesi. Baska bir sey gerekmiyor, baska ozelligi varsa da kapatirim zaten.

Su ikisi arasinda kaldim, kullanmis olanlardan tavsiye bekliyorum. 25'inde bu ayin para gelecek, siparisi verecegim ben de hemen: Pebble Time (ucuza bulabilirsem Round versiyonu) ve Huawei Band. Fiyat ve ozellik olarak istedigimi veriyor bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Artik kesin olarak gerekiyor bundan bir tane. Tek istedigim posta geldiginde, WhatsApp'dan mesaj geldiginde ve telefon geldiginde titreyerek ve ekraninda kimden geldigini gostererek haber vermesi. Baska bir sey gerekmiyor, baska ozelligi varsa da kapatirim zaten.

Su ikisi arasinda kaldim, kullanmis olanlardan tavsiye bekliyorum. 25'inde bu ayin para gelecek, siparisi verecegim ben de hemen: Pebble Time (ucuza bulabilirsem Round versiyonu) ve Huawei Band. Fiyat ve ozellik olarak istedigimi veriyor bunlar.

pebble time steel/round ucuza bulursun 2. el, subredditinde sansini bir dene.

retail satan kalmamistir muhtemelen, pebble batali oldu bayagi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Vulcan_Lionheart said:

i5 plus saat i.in birçok uygulama var ama düzgün çalışanı "IWOWNFIT" olan haberin olsun, hayırlı olsun bu arada.

Arif in mançistıra attığı golü arayan eleman gibi oldum. Şöyle geniş, gösterişli saat bakayım derken şimdi bunu sipariş geçeceğim neredeyse. Bir hafta şarj ve whatsapp, face bildirimlerine varasıya alma beni cezbetti. Bilmediğim için soruyorum. Telefonun şarjı biterse bundan arama yapılabilir mi? %90 hayırdır muhtemelen cevap ve aradım nette bulamadım.

Ek soru. Adımsayar adımları kaydediyor mu günlük, haftalık, aylık, senelik ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...