Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Tembelliği bırakıp ilk kitabımı bitirebilmeyi istiyorum. Kaç senedir yarım bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 wastyrx said: Abi önce yelkenli al bi 18 metrelik biri satıyordu hatta onunla bi takıl, sonrasına sonra bakarsın. Birisi satıyordu hatta 60k mıydı hatırlamıyorum çok patide. 60k TL? NERDE OKUDUN (eğer tahta ve 1990 yapımı filan değilse :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 E bi zahmet eski olacak da metresini güzel sıkmışım ya da çok artmış en son baktığımdan sonra :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Ohooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Valthon said: maslow amca ne demiş? yiyin sevişin güvenli olun, sonra kendinizi gerçekleştirin. hedefin seviyesi bu ihtiyaçlara göre olacaksa......................... there is sıkıntı. sevişememekten dolayı hep bir eksiklik var, piramitte tepeye çıkamıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kariyer ile bir beklentim isteğim yok ancak istemem yan cebime koy şeklindeyim çünkü tutkulu olduğum bir sektörde değilim özel sektör oldukça da olamam. - Tayland veya uzakdoğuda bir yerlere gidip görmek. - Motor almak tabi önce ehliyet - MBA yapmak ama bunda da kendi işimi yapmak istiyorsam ne gerek var modundayım - Babamın bayan mağazası var pek kazanmıyor ama bir şekilde cirosunu arttırmak internetten destek vermek falan şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 2017 sonuna kadar yazıyorum. 27 yaşında olucam 2017'de. - vucudumdan memnunum aslında ama sixpack yapmaya yakın bi yağ oranına ulaşsam muhteşem olur - maaşta sıçrama yaratacak ve nezih bir semtte olan bir iş değişikliği lazım (6k civarına falan çıksam aşırı rahatlicam) - a180 tarzı bir premium hatch'e geçsem güzel olur hatta bunu da şirket versin. - eve çıkmak istiyorum bir an önce. gerçi bundan çok emin değilim. işe bağlı yine. - 3 ayı geçen bi ilişkim olursa çok sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bir erkek evlat sahibi olup kendi yapamadıklarımı ona dayatmayı planlıyorum ben. Onun haricinde zaten orta direk olacağım kesin gibi ama dünyayı dolaşacak kadar para biriktirme şansım olacak gibi duruyor. Hatunla dağ bayır gezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kilo alacağım çok para kazanacağım dünyayı gezeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kilo vereceğim kilo vereceğim kilo vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Boyle dunyayi ele gecirecektimde vazgectim. Pesinatim hazir Mortgagea girerim belki yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 1 haftadır bulaşık veya çamaşır yıkamıyorum şuan ilk hedefim temizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Yürüyen uçak yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 yaşıyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bLackcha0s said: kariyer ile bir beklentim isteğim yok ancak istemem yan cebime koy şeklindeyim çünkü tutkulu olduğum bir sektörde değilim özel sektör oldukça da olamam. - Tayland veya uzakdoğuda bir yerlere gidip görmek. - Motor almak tabi önce ehliyet - MBA yapmak ama bunda da kendi işimi yapmak istiyorsam ne gerek var modundayım - Babamın bayan mağazası var pek kazanmıyor ama bir şekilde cirosunu arttırmak internetten destek vermek falan şimdilik.. kaça bayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 -önce denize girmek istiyorum şu bayram tatili gelse, yorgunluktan bayılana kadar yüzmek istiyorum. -mezuniyet sonrası boş oturma, iş temposu falan derken gereksiz kilo aldım vermem gerek, bayram dönüşü ilk iş spor salonuna geri dönmek -bundan sonraki hedefler için para gerek, onun için de iyi bir iş gerek, şuan ilk işimdeyim ve daha 2 ayım bile dolmadı ama başka işlere bakmaya başladım daha iyi bir fırsat çıkar diye. -kendi evime çıkmak istiyorum (iş durumuna bağlı) -7 senelik pc'yi kökten değiştirmek söyle 1000 serisi ekran kartlı sağlam bir sistem kurmak istiyorum ( iş durumuna bağlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 RUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Bunca şeyden sonra bir şey istersem belamı bulurum herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Zamanın 1/10 hızında akmasını istiyorum, böylece istediğim herşeyi gerçekleştirebilirm. Yada çok param olsun istiyorum, kısa yoldan o da çözerdi her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 herseyin basi saglik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 arapça öğrenmek (+4 yıl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 - sağlık - ironman için yeterli antreman yapabileceğim kadar kendime zaman ayırabileceğim bir iş - greencard çekilişi için biraz şans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bosver green card i..ciksa ne yapacaksin..amerika da nasil para kazanacaksin..basli basina dert.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 burda en basit hedefler kilodan yakınanlar. @barbu, ortak alalım tekneyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 valla aslinda var ama biraz zor gibi olacak simdi izmire tasinma hedefim var, oradada beyaz yakaliktan kurtulma hedeefi cunkuuuuuuu motorla balkan turu yapabilmek icin bide likya younu yuruyebilmek icin uzun uzun izinlere ihtiyacim olacak. likya yolu konusunda da su anda gunde 10k adim atiyorum hafif yukari egimli yolda, fazla 15 kilom falan var. Onlari verip, isi misi ayarlayip yapmak istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar