reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 ben bunu hic izlemedim. amazon - the boys gibi ergenious gorunup de icinden cevher cikan bir yapim mi, yoksa hic bulasmiyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 İzlemesi eğlenceli, görselleri güzel. Müzik seçimleri hoş. Zaman geçirtir. Fazlasını bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 54 dakika önce, reyou dedi ki: the boys gibi ergenious gorunup Wat? WAT? Stranger Things de seyirlik işte, öyle derinliği olan uu oo falan dedirten bi dizi değil ama yapım kalitesi yüksek olduğu için konsepte yabancı olduğun ilk sezonda o gerilim-gizem havasını güzel yansıtıyor ergenuslara rağmen. Diğer sezonlar da sırf hikayenin devamı için seyirlik, her sezon sanki çıta bi seviye daha aşağı indi ama bi kere beğendiysen onlar da izlenmeyecek kadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Niye? Ama ciddi soruyorum, baya sıradan la bu. Niye bu kadar seviliyor? Gerçi sen özentisin baya, bu da iyi pazarlandı yok IMDB 8.7 imiş bilmemneymiş. Ondan seviyorsundur sen sayılmazsın. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Bari biraz sabredip çok beğendim falan yazdığım bişiye atlasaydın lan. Alakasız olmuş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 evde hanımla izlemek zorunda olunca çıta tabi ki baya düşüyor asdassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Beğenmişsin abi işte ERRRRRKEKLER'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 ERRRRRKEKLER candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 The Boys'u beğenmeyen zevksizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2020 star wars ve bili ayliş fanatiğine niye cevap veriyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Bili Ayliş ile Star Wars'u aynı cümlede kullanman, dinliyorum diye beni fanatik yapman beni derinden yaraladı 7.402 saat CS Go Silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Alin bu arkadasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Silph'i alıyoruzdur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Ya burdan yürüyeyim; Malum karantina günlükleri 10-15 yaş aralığını "irite" etmeyecek, Stranger Things tadında korku tavsiyeleri. Uzak doğu korku sineması vs de olur ama teenage e uygun, kan revan, ve devamlı korkutacam diye zıplatan adı korku kendi aptal filmlerden olmayan bir liste yapabilecek var mı? Mesele "İt-O" fazla korku gelebilir? Tepenin gözler vs fazla vahşet kalabilir gibi. Bilemedim aklıma en iyi Stranger Thins geldi ve seyrediyoruz zaten. Film+TV Dizisi farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 (düzenlendi) o yas araligina hitap eden bi genre degil ki abi bu, ona uygununu niye soruyosun asdf. goonies filan izleyin, super8, stand by me... Nisan 14, 2020 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Ya en mantıklısı yine bu gibi Şükrü işte. Yani yani 2-3 yaşın lafını etmeden rahatsız etmeyecek title lardan lazım diye. Yoksa bende farkındayım. Ama seviyolar olm işte bu yeni yetmeler böyle biraz hafif korkmayı. Bende en fazla ST tadında bişeyler olsun diye fikir arıyorum. adfasdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 ash vs evil dead'e başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 ben 13 yaşında saving private ryan izleyince bir ay boyunca naziler basıp taradı beni uykularımda lan. yavidi olsam bu kadar korkmazdım sanırım. o yaşta çocuğun neyden travma geçireceğini kestirmek de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 ya çeşit çeşit teenage var, bizimkiler bayılırken ben korkardım. şimdi solladım onları. david, super8 denmiş tam stranger things ayarı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Super 8, eskilerden Goonies denmiş. Ya zaten başka alternatif de yok gibi. Evil Dead falan olmaz abi zaten. Stand By Me olabilir. Bende araştırdım ıııh, yatmadı aklıma bir sürü yapım. Neyse bilim kurgu-fantezi vs ye çeviririz dümeni. Teşekkür ettim ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 daya young adult scifi/fantaziyi, orda kalmazsin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 sonunda toplanmislar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Ost albumu sahane ya. Diziden cok albumuyle vakit gecirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar