ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 (düzenlendi) Ya aslında kurgu karakterlerin değiştirilmesine çok karşı değilim ben. Spiderman gibi karakterler ilk yaratıldıklarında gerçekten siyahlara karşı bir ırkçılık olmasa toplumda, siyah bir karakter olarak yaratılabilirdi. Bunun sonradan yorumlanması belki derinlik bile katar karaktere. Ama tarihte yaşamış ve ne olduğu bilinen karakterleri değiştirmek işin bokunu cikarmak oluyor. Nisan 24, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 (düzenlendi) maksat aynı ama, 'kahramanın' mirasına konmak. bunu yapanlar için kleopatra veya örümcek adammış, gerçekmiş veya değilmiş değil çünkü mesele. mesele o itibara, o kişiliğin halkların bilincindeki 'gücüne' konmak. kleopatra çöken bir krallığın son ülkeyi kurtaramamış yöneticisi de olsa gene onu sahiplenmek dava. çünkü önemli olan gerçekler değil, bugünkü kolektif itibar nasıl güçlendirilir. germenlerin 1930'larda alakasız yunanı sahiplenmesi gibi ataları o vakit tarihlerini yazamazken. bayağı da aşağılık ve çirkef bir yaklaşım, her yerde boğazına basılmalı ırkçıların hangi renkten olurlarsa olsunlar. Nisan 24, 2023 Sam tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 we wuz kangs tam olarak sdf. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 LMAO 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 "I remember my grandmother saying to me I don't care what they tell you at school", Malcolm X beyaz bir Türktü, Black Panther sarı saçlı bir Rustu, Frederick Douglass açık tenli bir Japondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 zenci "Atatürk ve siyah arkadaşları" gelir mi? "This muh'fukin hacianesti, get sum!" 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2023 Bu vesile ile yeniden hatırlayalım 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Now that its planned account sharing crackdown has reached the UK, the streaming service has updated its rules to make reference to a "Netflix Household" (formerly "primarily location"), defined as a "collection of the devices connected to the internet at the main place you watch Netflix." It says anyone outside this household will need to sign up for their own account or be added to an existing account for an additional £4.99 a month. Eurogamer 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2023 fubar bugün çıkınca, haz 7'sinde de limited series hayat hikayesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Alıntı Arnold Schwarzenegger 1 day ago I told the FUBAR writers that if we get a season 2, I’m using the clock line. Thank you all for watching and keeping us #1! arnie ve sly'ın streaming'le devam ettiğini görmek çok sevindirici ya. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 diyalog cok iyi dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 bence statham la bindirmeliydiler aynı asansore bi ingilic bi alaman ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 hikayeyi yaratan kişinin tek bir aktörden daha az para alması hep saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Arnold mini docu series bayağı iyi olmuş, sly bile var ahah. İzleyin derim. Adam cidden RL american dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 hiç utanmıyorlar da... 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 yorumları fena değil videonun. izlemedim ben bunun aslını da çok mu kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2023 live action anime olmuyor işte. Cowboy Bebop'da beceremediler. Aesteticler çok uyumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 şimdi de sly belgeseli, çok iyi oldu ikisi ardarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 (düzenlendi) hesap paylaşmayı bütün dünyada bitirmişler? confirm household penceresi çıkardı şimdi girerken. paylaşan herkeste aynı durum herhalde? neyse buraya kadarmış benim için. fubar’ı bekletmeden izlerdim bilseydim. Temmuz 23, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 ben anlamadım nasıl olacağını. tv'den girdim, arkadaş onayladı, çalışıyor. ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 ben de arkadaşın hesabıyla girebiliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 progamer, 18.06.2023 14:45 tarihinde dedi ki: live action anime olmuyor işte. Cowboy Bebop'da beceremediler. Aesteticler çok uyumsuz. bunun orijinalini övüyorlardı da izleyememiştim baymıştı. kitabı da güzel diyorlardı. netflix uyarlaması da kesin kötüdür şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 şimdi tv'de tekrar açtım, bu sefer aynı household penceresini göstermedi. anlamadım ama beklettiklerimi ilk fırsatta izlemeye çalışayım. şu ara da inadına boş vaktim az. neyse artık olduğu kadar. hesabın sahibi household ayarını yaptıktan sonra denemek lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 ahah aksiyon filmlerini arnold'la tanıtmaya devam etmeleri güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar