yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 nasıl kötü abi bu reklamlar? resmen black mirroun 4. sezonundan çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 abi aramizda hala tv dunyasinda olan bitenin dani$ikli dovus oldugunu kabullenemeyenler var sanirim asdf. lan birak netflix'i national geographic gelse, kanala 3-5 daha fazla kazandiracagini bilse, esra erol degil, enes baturu cikarir oynatir belgesel niyetine. ne sandiniz, netflix gelecek, tr'deki izleyici kitlesine "adam gibi" icerik sunmasini mi ogretecek. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 https://twitter.com/amankaptan/status/952806768274440192 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Adam iyiymiş ya :D gogol okudun mu videosu da çok iyiymiş kopardı totoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 boh gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ya hep es geçiyordum en sonunda izledim esra erollu reklamı. sonra ekşiye baktım millet kendinden geçmiş, delirmiş, alev saçıyor reklama asdfghj ben aşırı başarılı buldum. black mirror'ın kurgusuyla, sürekli yaptığı toplum eleştirisiyle birebir uyumlu, çok ince ve yerinde bi reklam olmuş. millet mi anlamadı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Esra erol yav, düşünüyorum daha kötü bi seçim gelmedi aklıma en kötü seçimi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 reklam aşırı basarılı zaten ama twitter guy çok daha iyiymiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 "biz yerelimizden nefret ediyoruz" dsfdsf çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Tamam verdiği mesaj güzel olabilir ama esra erol u izlemek zorunda bıraktırıyor sana tepki ona. twitter tiplemesi 10 numara ekşi sözlük tayfasını anlatmış, tam öyle bir şeyler işte, iyi olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Bright reklamı kadar iyi değil, milletin köpürdüğü kadar kötü değil. Esra Erol da kendi parodisini yapmış işte, sırf biri tepki verdi diye aklına düşüp aşırı tepki verme hastalığı lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 imamizer said: ya hep es geçiyordum en sonunda izledim esra erollu reklamı. sonra ekşiye baktım millet kendinden geçmiş, delirmiş, alev saçıyor reklama asdfghj ben aşırı başarılı buldum. black mirror'ın kurgusuyla, sürekli yaptığı toplum eleştirisiyle birebir uyumlu, çok ince ve yerinde bi reklam olmuş. millet mi anlamadı nedir. ben de az önce izledim anlamamışlar abi tabii ki, gayet güzel eleştiri var. "oo biz esra erol seyircisi miyiz de böyle reklam yapıyosunuz oo" diye delirmiş millet. ha adamın oyunculuğu bana fena battı ama onu eklemeden geçemicem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 twitter daki adama 13 saniye dayanabildim, nesi komik bunun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Flassh said: The End Of The fuckin world var trde yavaş yavaş hypelanmaya basladı önce siz izleyin cevrenize hava atarsınız netflix trye gelmiş sanırım 13-14 yaş çevresinde hypelanmış olabilir gerçekten. izlediğim en berbat ötesi şeydi. 13 yaşında bile izlemezdim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 twitterdaki iyiymis gulumsetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 reklam güzel. siz anlamamışsınız tabiki. sizin gibiler de netflix izliyor işte. biz de. ne anladım bu işten. BOYKOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 birght'in fikir ve uygulamasi iyiydi, esra erollunun fikir iyi de uygulama dandik olmus. milletin rage'e girmesi komik ama baya ahaha eksideki yorumlari salebimi hopurdeterek icerken okumaya bayiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ahahah eleman çoh eyi, twitter çoh qral, esra erol çoh gözel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 baya iyi olmuş reklam kara esra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 imamizer said: ya hep es geçiyordum en sonunda izledim esra erollu reklamı. sonra ekşiye baktım millet kendinden geçmiş, delirmiş, alev saçıyor reklama asdfghj ben aşırı başarılı buldum. black mirror'ın kurgusuyla, sürekli yaptığı toplum eleştirisiyle birebir uyumlu, çok ince ve yerinde bi reklam olmuş. millet mi anlamadı nedir. yok toplum ve ekşideki tipler aptal. çok güzel olmuş toplum eleştirisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Esra erol kendi yozlaşmışlığını bile satabiliyor, Yalılarda yaşıyan bi insan bir de, Doymuyor doyuramıyosun buna parmak basmış gibi bir şey netflix. Gel gör ki görmek istemiyor yine insan rahatsız oluyor, başka bir şey kullansa daha iyi. Bi bakıma kazanan yine esra erol olmuş, beni rahatsız eden o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 o kadin hep kazandi simdiye kadar. demek ki kafasi senden benden fazla calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Liebe said: Flassh said: The End Of The fuckin world var trde yavaş yavaş hypelanmaya basladı önce siz izleyin cevrenize hava atarsınız netflix trye gelmiş sanırım 13-14 yaş çevresinde hypelanmış olabilir gerçekten. izlediğim en berbat ötesi şeydi. 13 yaşında bile izlemezdim muhtemelen. :( liebeyi dinlemeyin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar