Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RIP Muhammed Ali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Vietnamlılar bana hiçbir kötülük yapmadılar ki onlarla savaşayım." diyerek Vietnam savaşına gitmediği için 5 yıl hapis ve 10 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Annem dün gece muhammed ali vardı noldu yaşıyor mu adam diye sorduydu. Parkinson adam titreye titreye yaşıyor bir şeyi yok dedim. Hakkını helal et valla necmettin erbakandan sonra bi ünlüye daha şol cennetin ırmaklarına kılavuzluk ettim. Bütün irademle adını siz bilirsiniz üzerine iyi niyetlerimi yollamaya odaklanacağım artık.
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin, sporcunun kralıydı. Filmi yapılıp abartılamaya gerek kalmayan tek adam sanırım, düşünsene Will Smith oynuyor adamı "cıks olmammış" dedirtebiliyor o derece tarzı unique adamın.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Annem dün gece muhammed ali vardı noldu yaşıyor mu adam diye sorduydu. Parkinson adam titreye titreye yaşıyor bir şeyi yok dedim. Hakkını helal et valla necmettin erbakandan sonra bi ünlüye daha şol cennetin ırmaklarına kılavuzluk ettim. Bütün irademle adını siz bilirsiniz üzerine iyi niyetlerimi yollamaya odaklanacağım artık.

Bence annen kılavuzluk etmiş rahmetliye. Acil iyi dileklerini bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
adam ömrü hayatında başka hiçbişe dememiş gibi facebookta herkes islam üzerinde kurduğu cümleyi paylaşıyor sabahtan beri. ölenin üstünden beri neyin reklamını yapma peşinde bazı insanlar hayret ediyorum.
Mesaj tarihi:
sabah sabah acayip üzüldüm. zamanına yetişemedik ama ismiyle büyüdük. böyle efsanelerin göçüp gittiğini görmek gerçekten ayrı bir üzüntü veriyor. allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Yeni Oluştur...