Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 :( https://img-s2.onedio.com/id-57509634b740a195680d1477/rev-0/raw/s-86d6f61708d2847842eb268c925c963e49a22ac7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 boks pek sevmem film hariç ama huzur içinde yatsın, ekoldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 "Vietnamlılar bana hiçbir kötülük yapmadılar ki onlarla savaşayım." diyerek Vietnam savaşına gitmediği için 5 yıl hapis ve 10 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Annem dün gece muhammed ali vardı noldu yaşıyor mu adam diye sorduydu. Parkinson adam titreye titreye yaşıyor bir şeyi yok dedim. Hakkını helal et valla necmettin erbakandan sonra bi ünlüye daha şol cennetin ırmaklarına kılavuzluk ettim. Bütün irademle adını siz bilirsiniz üzerine iyi niyetlerimi yollamaya odaklanacağım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 sabah sabah ne üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 R.I.P. Çocukluğumda babam sabah 4-5 de kalkıp maçlarını izlerdi. Pfff yaşlanıyoruz emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Sözleriyle, yaşamıyla, davranışlarıyla tam bir şampiyondu. Allah rahmet eylesin... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 parkinson ne kotu bir sey. allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 RIP :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 rip reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 orhan ayhan anlatmış https://t.co/Y5hSzqYjRv burada da mert aydın anlatmış https://t.co/hUF8CCPnP2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 göremedik iyi zamanlarını üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Allah rahmet eylesin, sporcunun kralıydı. Filmi yapılıp abartılamaya gerek kalmayan tek adam sanırım, düşünsene Will Smith oynuyor adamı "cıks olmammış" dedirtebiliyor o derece tarzı unique adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Liebe said: Annem dün gece muhammed ali vardı noldu yaşıyor mu adam diye sorduydu. Parkinson adam titreye titreye yaşıyor bir şeyi yok dedim. Hakkını helal et valla necmettin erbakandan sonra bi ünlüye daha şol cennetin ırmaklarına kılavuzluk ettim. Bütün irademle adını siz bilirsiniz üzerine iyi niyetlerimi yollamaya odaklanacağım artık. Bence annen kılavuzluk etmiş rahmetliye. Acil iyi dileklerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 =( https://www.youtube.com/watch?v=oPaxQUYpg_s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 adam ömrü hayatında başka hiçbişe dememiş gibi facebookta herkes islam üzerinde kurduğu cümleyi paylaşıyor sabahtan beri. ölenin üstünden beri neyin reklamını yapma peşinde bazı insanlar hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 rip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 sabah sabah acayip üzüldüm. zamanına yetişemedik ama ismiyle büyüdük. böyle efsanelerin göçüp gittiğini görmek gerçekten ayrı bir üzüntü veriyor. allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 genelde üzülmem böyle ünlülerinn ölmesine falan ama üzüldüğüm nadir insanlardan oldu RIP keşke en iyi zamanlarını canlı izleyebilseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bu teyzeyi tayyip götürdü herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar