Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Adım adım bu kafaya doğru gidiyoruz galiba... http://www.dunyabirmasaldir.com/turkiyede-30-bin-tl-maasi-birakip-kambocyaya-yerleserek-bakkal-ciragi-olan-kaptan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 yapmak istediğimi yapmış la adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Salak sacma isleri bir bokmus gibi anlatmiyorlar mi Türk gencligi anca kambocyada bakkal ciragi olmaya ozenibiliyor artik okadar bitik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Zep çok agir crit vurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kaçırdığınız nokta şu; adam kariyer yapmak istemiyor huzur bulmak istiyor onun kafası şu anda benden rahat, hani zaten ölecez ya hoş ben partilemek ve eycof oynamak yerine kitap yazmaya resim yapmaya ayırırdım vaktimi ha uluslararası bir firmada yükselip C seviyesi yönetici olmak isteyene gelecek bir şey değil bu elbette ben adamı takdir ettim, açıkçası benim götüm şunu yapmaya yemez işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bi yük gemisi limandan çıktıktan sonra 4-6 ay boyunca geri gelemiyorsun diye biliyorum. 4 ay desek 120 bin tl yi gece hayatında yemek... hımm. güzel yiyiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 mantıklı hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 google'da çalışıp sürekli stress yaşayarak şehirde bunalmak yerine ekvatora yakın bir adada yaşamak baya baya karşılaştırılabilir neyi hedefliyorsun? diye sormak gerekiyor burada. diğer insanlarla yarışmak mı? yoksa yarışı bir kenara bırakıp hayatını gerçekten yaşamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ne alaka lan. Adam bambaşka bi hayatı yaşıyor. Salak saçma olan kısmı neresi, neyle kıyasladın da salak saçma dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 salak saçma olan yeri neresi ben de anlamadım keyfine göre tatil gibi takılıyor işte kambocya da güzel memleket doğası falan mis gibi ama az sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bıraksın, bırakması güzel de neden bakkal çırağı olmuş sdfsd bohem olsaydı mis gibi müzik yapıp resim çizseydi gezseydi falan? şimdi mal gibi o sandalyede oturacak tüm gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Olm bi yazıyı okuyun bişeyler yazmadan önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 adam hayatından keyif alarak yaşıyor, neden diss atıldığını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Herkesin yarışı kazanmasına gerek yok, kimisi köşesinde huzurla yaşamayı tercih edebilir. Ben de şöyle cüzi bir miktarla afrikadaki ihtiyaç sahibi insanlara insani yardım yapan kuruluşlarda çalışmayı isterdim. Karnım doysun yeter yani. Dünyaya katkı sadece bişeyler geliştirmekle, üretmekle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 e yap o zaman, bir sürü dernek var adam arayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 haber niteliği yok takdir edilecek bir yanı yok ayıplanacak diss atılacak bir yanı yok adamın canı öyle istemiş, öyle yapmış. end of story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Herkes yarissin, yarisin icin de telef olsun demiyorum zaten. Bu yaziyla ilgili Sikinti su; Adamin amacinin size orda huzur bulmak gibi servis ediliyor olmasi.adam orda ki partilere akmaya, goturebildigi kadar kariyo bi seferde goturmeye gitmis ama size dunyanin en bilge adami gibi yansitiliyor. herif barda bile calismak istememis kari kiza yazamayiz patron varken diye siz de tükenmisliginiz icinde vay amk herif asmis diyorsunuz. Hayalleriniz yiktiysam kusura bakmayin ama gercekler bunlar. He bunlari yapmak ismesinde bir sikinti yok, siz de istiyorsaniz atin kenara 2-3k dolar gidin 1 ay akin ortamlara partilerde kari kiz kovalayin ama bunun icin bakkal ciragi olmaniza gerek yok.he bunu hayat tarzi olarak benimsemek isterseniz o da ok ama aradiniz anlami kambocyadaki partilerde bulacaginizi hic sanmiyorum. Bitiklikten kastim buydu. Eger su herif size ilham veriyorsa bence hayatiniz hakkinda biraz daha kafa yorarsaniz eminim daha iyi biseyler bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 herif aşmış diyen yok sen öyle algılıyorsun kaçmış türkiyeden kurtarmış kendini o bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ben oyle alamiyorum yazan oyle yazmis. Sen niye kacamiyosun? Kambocyada taylandda is bulamaz misin istesen? Ayda 200 dolara caliscaksan atla ilk ucaga git. su adamdan ne eksigin var yani onu soruyroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ya kimseyi kandırmasın. bol bol cigara + aidsli çılgın seks için gitmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben ailemi birakamiyorum yoksa çoktan yerleşmiştim anca gezmeye gidiyorum senede 20-30 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Yazan da öyle algılamamış. Sen öyle algılamışsın. Hepimiz okuduk o yazıyı bi sen mi doğru anladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ön yargının dibine vurarak okumuş yazıyı sonra da yazan öyle yazmış diyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kambocya da ne partileri varmis ki bu kadar. Guneydogu asya kizlari ecus bucus degil mi zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kamboçya yaşanır bi yer mi ki? Kulağa dandik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar