Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamboçya’ya Yerleşerek Bakkal Çırağı Olan Kaptan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adım adım bu kafaya doğru gidiyoruz galiba...

http://www.dunyabirmasaldir.com/turkiyede-30-bin-tl-maasi-birakip-kambocyaya-yerleserek-bakkal-ciragi-olan-kaptan/

Mesaj tarihi:
kaçırdığınız nokta şu; adam kariyer yapmak istemiyor huzur bulmak istiyor

onun kafası şu anda benden rahat, hani zaten ölecez ya hoş ben partilemek ve eycof oynamak yerine kitap yazmaya resim yapmaya ayırırdım vaktimi

ha uluslararası bir firmada yükselip C seviyesi yönetici olmak isteyene gelecek bir şey değil bu elbette

ben adamı takdir ettim, açıkçası benim götüm şunu yapmaya yemez işte
Mesaj tarihi:
Bi yük gemisi limandan çıktıktan sonra 4-6 ay boyunca geri gelemiyorsun diye biliyorum. 4 ay desek 120 bin tl yi gece hayatında yemek... hımm. güzel yiyiş.
Mesaj tarihi:
google'da çalışıp sürekli stress yaşayarak şehirde bunalmak yerine ekvatora yakın bir adada yaşamak baya baya karşılaştırılabilir

neyi hedefliyorsun? diye sormak gerekiyor burada. diğer insanlarla yarışmak mı? yoksa yarışı bir kenara bırakıp hayatını gerçekten yaşamak mı?
Mesaj tarihi:
bıraksın, bırakması güzel de neden bakkal çırağı olmuş sdfsd bohem olsaydı mis gibi müzik yapıp resim çizseydi gezseydi falan? şimdi mal gibi o sandalyede oturacak tüm gün
Mesaj tarihi:
Herkesin yarışı kazanmasına gerek yok, kimisi köşesinde huzurla yaşamayı tercih edebilir.
Ben de şöyle cüzi bir miktarla afrikadaki ihtiyaç sahibi insanlara insani yardım yapan kuruluşlarda çalışmayı isterdim. Karnım doysun yeter yani.
Dünyaya katkı sadece bişeyler geliştirmekle, üretmekle olmuyor.
Mesaj tarihi:
Herkes yarissin, yarisin icin de telef olsun demiyorum zaten.

Bu yaziyla ilgili Sikinti su;

Adamin amacinin size orda huzur bulmak gibi servis ediliyor olmasi.adam orda ki partilere akmaya, goturebildigi kadar kariyo bi seferde goturmeye gitmis ama size dunyanin en bilge adami gibi yansitiliyor. herif barda bile calismak istememis kari kiza yazamayiz patron varken diye siz de tükenmisliginiz icinde vay amk herif asmis diyorsunuz. Hayalleriniz yiktiysam kusura bakmayin ama gercekler bunlar.

He bunlari yapmak ismesinde bir sikinti yok, siz de istiyorsaniz atin kenara 2-3k dolar gidin 1 ay akin ortamlara partilerde kari kiz kovalayin ama bunun icin bakkal ciragi olmaniza gerek yok.he bunu hayat tarzi olarak benimsemek isterseniz o da ok ama aradiniz anlami kambocyadaki partilerde bulacaginizi hic sanmiyorum.

Bitiklikten kastim buydu. Eger su herif size ilham veriyorsa bence hayatiniz hakkinda biraz daha kafa yorarsaniz eminim daha iyi biseyler bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Ben oyle alamiyorum yazan oyle yazmis.

Sen niye kacamiyosun? Kambocyada taylandda is bulamaz misin istesen? Ayda 200 dolara caliscaksan atla ilk ucaga git. su adamdan ne eksigin var yani onu soruyroum
  • Yeni Oluştur...