nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 İşte onu diyorum ben de, yoksa tabii ki çok kazanan çok harcar. Ama hepsini harcamaz, akıllı olur yatırım yapar, geleceğini teminat altına alır. Almayana da doya doya salak deriz, köylülük de değildir. Esas parayı bulduğu gibi tamamını harcayıp geleceğine bir şey bırakmamak köylülük be. Peeeeh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Az kalsin kayserili adamnin vizyon dersi verdigi bir yer haline gelecekti paticik. Tesekkurler rew ve nilep Sirf muhalefet olmak için sacmalanin lüzumsuz olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 https://img-gs.mncdn.com/news/90f9dc56a32d4e4b96ceb5c1e8c61bdf.jpeg "Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Josué Pesqueira ve kulübü Porto ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Galatasaray Sportif AŞ.’nin KAP’a gönderdiği bildirim şu şekilde: Profesyonel oyuncu Josue Filipe Soares Pesqueira 'nın 2016 - 2017 sezonu için bedelsiz olarak geçici transferi konusunda Kulübü Futebol Clube do Porto ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2016 - 2017 sezonu için net 700.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımımızın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 3.000 EUR prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %75 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenecektir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." said: "Levent Nazifoğlu: "Umut ve Tarık gelen her teklifi reddediyor. Olcan'ı ayrı tutuyorum. O çabalıyor gitmek için." said: "Umut Bulut: "Ben bunları hak etmedim, babamın vefatının akabinde bile formamı terlettim. Gitmek istemiyorum."" said: babasının ölümünü bile kullanmış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Levent Nazifoğlu'da ne mal bir adamdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Josue kim la 3000€ ya oynuyo. top toplayici maasiyla adam mi aldilar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ha topcuya 700k odemisler transfer gibi. Amk fikodan mi ozendiniz boyle antin kuntin anlasma yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Nazifoğlu gayet iyi ya çatır çatır konuşuyor valla ben diğer yöneticileri düşününce adamı tutuyorum bu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bi yanlislik olmasi lazim 700 bin degildir o 2 milyondur. Bize gelene standart tarife var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Esh said: Ha topcuya 700k odemisler transfer gibi. Amk fikodan mi ozendiniz boyle antin kuntin anlasma yapmaya Sabit transfer ücreti dediği şey yıllık maaş işte bu adamların dilinde. 700k alıyor. Olcan'ın düzgün insan olduğunu baştan söylüyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Kendinizi Tarık Çamdal yerine koyun, siz gider miydiniz onu düşünün, sonra düzgün adam falan deyin bence. Bizde de Pektemek mesela, adama sayılıyor sövülüyor. Ulan, adamla sözleşmeyi imzalarken düşünecektik onu. Misal futbolcu bugün dese, örneğin sneijder, ben gidiyorum aga, inter'de oynayacağım Milano'yu özledim, ya da maddi koşullar bunu gerektiriyor. Yook, kontratlı futbolcusun denir. Adam gitmek istemiyorum kontratım var deyince ise RERERÖ vay efendim kulübün maddi durumu. Banane abi kulübün maddi durumundan, hesaplasaymış da baştan vermeseymiş, borç batağına batmasaymış. Aynı parayı alacak olup kayseri'ye gitmek istemiyormuş. 2-3 yıllık sözleşmem olsa ben de gitmem. Tarık Çamdal örneğin, başka kulüplerden de teklif vardı, GS fazla veriyor diye GS'ye geldi ya da başka sebeplerden. Belki adam Beşiktaş'ta ya da başka bir kulüpte düzenli oynayaacktı şimdi. Sen o zaman yüksek kontratla adamı al, sonra tutmayınca adamlar şerefsiz, yok abi öyle dava. Süleyman Hurma demişti, ki çok doğru söyledi Aspor'da bir programda. bizde futbolculara astronomik yıllık ücretler veriliyor sonra adamlar gitmiyor, neden adam satamıyoruz diye hayıflanıyoruz. Porto gibi adam satan ve para kazanan model için bedavaya alıp yıllık 3 m vermek değil 5 milyon bonservisle alıp yıllık 500 bin vermen gerekir. yoksa adamlar işte böyle emekliliğine kadar yatar sende. Beşiktaş neden kolay satış yapıyor? çünkü sosa beşiktaş'tan 1.5 m euro alıyordu. sosa'ya 3.5-4 veriyor olsaydık sosa bizde emekli olurdu. hadi tamam sosa iyi oynadı, bir de kötü oynadığını düşün, gg. Al sana van persie örneği. yılda 6 m para veriyorsun adam 34 yaşında, kim verir abi o adama o parayı. Böyle ederinin üzerinde yıllık ücret veriyorsan, bu adam kesinlikle tutacak diyeceksin, gözün kapalı kaç yıl imzaladıysan o miktarı ödemeyi göze alacaksın. Yoksa gitmez işte bu adamlar, ki dediğim gibi adamın da suçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Umut Kayseri'ye gitmeyi kabul etmiş. Maaşının yarısını Kayseri ödeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Umut kayserili değil mi zaten? Gidicek tabi. Adamın memleketi. 1-2 yıl prof olarak yaptığı işi yapıp, dönsün işi bitince. Yada nereye istiyo oraya gitsin. İş ahlakı denen bişey de var. Sadece kontrat değil. Bu kadar basit. Bazı boş ötesi insanlarda bilip bilmeden, boş boş yorumlar yapmış Umut ve kayseriye gidişi ile ilgili. Şaşırmadım zira futbol bölümünde yaptığı hiçbir yorum bilgi veya birikim sahibi bi insanın yazabileceği şeyler değil. Umuyorum yaşı ile birlikte aklı fikri de ilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 kayserili strikes back.. Su futbol romantikligini hic anlayamadim zaten. Vefadir, formayi terletmedir. Normal sirkette calisan bir insanin babasi vefat edince 3 ay yas mi tutabiliyor sanki? Alakasiz alakasiz isler. Turkiye'de futbolcularda sanki futbol oynamalari/mucadele etmeleri yaptiklari/yapmalari gereken is degilmis de sanki ekstradan yaptiklari veya insanustu birseymis gibi bir algi var. Ucuk kacik paralar aliyorlar. Topluma/dunyaya gram katkisi olmayan adamlar bunlar. Yani ben bazen cidden anlamiyorum, fakir ailelerden geliyor futbolcular, yoksullugu biliyorlar. On kat daha fazla sukran duymalari lazim. Ama iste kafa calismayinca paranin degerini bilemiyorsun sanirim. Ki bu paralar da sirf o spor o ulkede anlamsiz bir nedenden dolayi buyuk oldugundan. Bu adamlardan on kat daha fazla calisan atletler hayatlarinda bunun binde birini bile goremiyorlardir. Su olimpiyatlarda bile ne hikayeler var. Belki toplamda 50-100 sporcuyu cikarsan gerisi para bile kazanamiyordur dogru durust. Bakinca ikisi de spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 calimero said: Kendinizi Tarık Çamdal yerine koyun, siz gider miydiniz onu düşünün, sonra düzgün adam falan deyin bence. Bizde de Pektemek mesela, adama sayılıyor sövülüyor. Ulan, adamla sözleşmeyi imzalarken düşünecektik onu. Misal futbolcu bugün dese, örneğin sneijder, ben gidiyorum aga, inter'de oynayacağım Milano'yu özledim, ya da maddi koşullar bunu gerektiriyor. Yook, kontratlı futbolcusun denir. Adam gitmek istemiyorum kontratım var deyince ise RERERÖ vay efendim kulübün maddi durumu. Banane abi kulübün maddi durumundan, hesaplasaymış da baştan vermeseymiş, borç batağına batmasaymış. Aynı parayı alacak olup kayseri'ye gitmek istemiyormuş. 2-3 yıllık sözleşmem olsa ben de gitmem. Tarık Çamdal örneğin, başka kulüplerden de teklif vardı, GS fazla veriyor diye GS'ye geldi ya da başka sebeplerden. Belki adam Beşiktaş'ta ya da başka bir kulüpte düzenli oynayaacktı şimdi. Sen o zaman yüksek kontratla adamı al, sonra tutmayınca adamlar şerefsiz, yok abi öyle dava. Süleyman Hurma demişti, ki çok doğru söyledi Aspor'da bir programda. bizde futbolculara astronomik yıllık ücretler veriliyor sonra adamlar gitmiyor, neden adam satamıyoruz diye hayıflanıyoruz. Porto gibi adam satan ve para kazanan model için bedavaya alıp yıllık 3 m vermek değil 5 milyon bonservisle alıp yıllık 500 bin vermen gerekir. yoksa adamlar işte böyle emekliliğine kadar yatar sende. Beşiktaş neden kolay satış yapıyor? çünkü sosa beşiktaş'tan 1.5 m euro alıyordu. sosa'ya 3.5-4 veriyor olsaydık sosa bizde emekli olurdu. hadi tamam sosa iyi oynadı, bir de kötü oynadığını düşün, gg. Al sana van persie örneği. yılda 6 m para veriyorsun adam 34 yaşında, kim verir abi o adama o parayı. Böyle ederinin üzerinde yıllık ücret veriyorsan, bu adam kesinlikle tutacak diyeceksin, gözün kapalı kaç yıl imzaladıysan o miktarı ödemeyi göze alacaksın. Yoksa gitmez işte bu adamlar, ki dediğim gibi adamın da suçu değil. Adam yasal olarak haklı zaten, elinde kapı gibi sözleşme var. Onu vurguladık. Eleştirdiğimiz kısmı gitmemesi değil, maddi kaybı olmayacağı halde gitmemesi. Adam sözleşmesindeki parayı tıkır tıkır eksiksiz alacak, dahası onun hakkını vererek oynayacak. Dahası Umut'un ilk geldiği sezonla son sezon performansı arasında dağlar kadar fark var. Sana o para belli bir performans beklentisiyle veriliyor. İlk sezonu gibi oynasa bugün takımda gayet iş yapardı Umut, kimse de yollamaya kalmazdı bile. Sözleşmene güvenip kendini salarsan oymamazsan iş etiğine ahlakına aykırı davranmış okursun, eleştirilmen doğal. Yoksa BJK'ya genç yetenek olarak gelip futbolla alakası kalmayıp boksörlük yapan futbolcu da vardı mesela, hala para alıyor olabilir takımdan sözleşmesi bitmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Masticore said: Levent Nazifoğlu'da ne mal bir adamdır ya. tam eski adnan öztürk modeli ya. taraftarın istediği şeyleri söyle mest et, sonra oradan prim yap yürü. senin şuan içinde bulunduğun yönetim topluluğu verdi o sözleşmeyi çıkıp adam suçluymuş gibi konuşmak ne ya... bu tip adamlar prim yaptığı sürece ülkede zaten daha çok bu tip sözleşmeler, olaylar görürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Umuttur , Tariktir , Olcandir hepsi tupcunun yabanci kurali hediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 1 sene önce 6 yabancı bile çok diyen tüpçü sonrasında 14 yabancı ile gönüllere taht kurdu. FT bahanesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Arif Erdem Uğur tutuneker hakkinda yakalama kararı çıkmış Son sponsor dumankaya nin mal varligina el konulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 DarKRideR said: Masticore said: Levent Nazifoğlu'da ne mal bir adamdır ya. tam eski adnan öztürk modeli ya. taraftarın istediği şeyleri söyle mest et, sonra oradan prim yap yürü. senin şuan içinde bulunduğun yönetim topluluğu verdi o sözleşmeyi çıkıp adam suçluymuş gibi konuşmak ne ya... bu tip adamlar prim yaptığı sürece ülkede zaten daha çok bu tip sözleşmeler, olaylar görürüz... O şözleşmeler imzaltılırlen bu adam yönetim kurulunda mıydı? Ben radyoda denk geldim konuşmasına muhabirlerden biri zamanında bu paralar verilirken direktör olsaydım keşke diyoröusunuz hiç diye sordu. Bu da bizim gibilere böyle zor günlerde ihtiyaç oluyor para varken bizi göreve çağırmazlar şeklinde konuştu. Biri desteksiz sallıyor ama kim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 bu eleman yönetimde değildi, haziran da geldi göreve yanılmıyorsam. ama onu göreve getirenler ve şuan birlikte çalıştığı kişiler bahsettiği sözleşmeleri verdi. onları eleştirerek başlasın futbolculara dayanmadan önce de adamlığını görelim. onu diyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 DarKRideR said: bu eleman yönetimde değildi, haziran da geldi göreve yanılmıyorsam. ama onu göreve getirenler ve şuan birlikte çalıştığı kişiler bahsettiği sözleşmeleri verdi. İvit. Nazifoğlu seçilmiş değil atanmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 applev0dka said: Arif Erdem Uğur tutuneker hakkinda yakalama kararı çıkmış Son sponsor dumankaya nin mal varligina el konulmus. Asdasd şu dumankayalar çok fenaymış ya, bizim bi tanıdığın kardeşi de yüksek yerdeydi onun da tüm mal varlığına el konulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Dursun Başgan said: Doğuş Grubu bünyesinde yayın yapan NTV ve NTVSpor TV kanalları, yıllardır sürdürdükleri taraflı yayıncılık anlayışına dün gece eşi benzeri görülmemiş bir yenisini eklemişlerdir. Canlı yayında dile getirilen mesnetsiz iddialara karşı Galatasaray Spor Kulübü’nün yaptığı açıklamayı bile görmezden gelecek kadar habercilik ilkelerini ayaklar altına alan söz konusu yayın kuruluşları temsilcilerinin, akreditasyon yetkisi Galatasaray’a ait olan basın toplantısı, organizasyon ve davetlere girişi, tarafsız yayıncılık ilkelerini yerine getirdiklerine ikna olacağımız güne kadar durdurulmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Galatasaray Spor Kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Terim evrakların yetişmesi halinde Tolga Ciğerci'yi ve belki Sinan Gümüş'ü milli takıma çağıracakmış. Şimdi anlaşıldı Tolga'ya neden 3 katı maaş verdiğimiz ve tüm dünyayı izleyip sadece Türkleri aldığımız. Ha daha önceden tahmin edemiyor muyduk? Ediyoduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Aceace said: Dursun Başgan said: Doğuş Grubu bünyesinde yayın yapan NTV ve NTVSpor TV kanalları, yıllardır sürdürdükleri taraflı yayıncılık anlayışına dün gece eşi benzeri görülmemiş bir yenisini eklemişlerdir. Canlı yayında dile getirilen mesnetsiz iddialara karşı Galatasaray Spor Kulübü’nün yaptığı açıklamayı bile görmezden gelecek kadar habercilik ilkelerini ayaklar altına alan söz konusu yayın kuruluşları temsilcilerinin, akreditasyon yetkisi Galatasaray’a ait olan basın toplantısı, organizasyon ve davetlere girişi, tarafsız yayıncılık ilkelerini yerine getirdiklerine ikna olacağımız güne kadar durdurulmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Galatasaray Spor Kulübü girmesin zaten. yavşak azizin şakşakçılığını yapıcaklarsa hiç gelmesinler daha iyi. eline koz geçti ya davarın 3-4 tane topcunun fetoyla kucak kucağa resimleri videoları falan ooh. fetonun doğduğu günden günümüze kadar yaptığımız herşeyde fetonun parmağı var der şimdi o şişko. kesin hükümet kanadından bunu aradılar. ya babacım kusura bakma biz ettik sen etme dediler. aman başkanım lölö dediler bu ibişte aldı gazı televizyonlara attı kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar