Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askere gidiyorum

incdarkness

Öne çıkan mesajlar

bi de op un derdine dönecek olursak.

birader sen ilaç kullanıyorum demişsin de askerde günde 1 kere veriyolar ilacı o da sınırlı dozda.

revir patlatıp intihara teşebbüs eden mal dolu olduğu için kafana göre ilaç kullanamıyomuşsun. gata anılarımdan biri buydu.

tip 1 li aydınlı bi oğlan vardı, mahalle baskısından askere gelmiş cocuk çürüğe iş de kız da vermezler korkusuyla, sol bacak kangren olup 2 hafta sonra gataya sevk etmişler. günde 1 kere belli bi miktar insulin veriyolarmış.

psikolojik destek ilaçları da genelde kafa yaptığı için muhtemelen başı gösterirler. o durumu halletmen lazım askere gitmeden önce. ya kaçak sokacaksın içeri bi şekilde ya da iyileşip öyle gideceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ulan hepinizin mi kebap geçti

bi kişide abi ben bingöl'e gittim yol kestik devriye attık dememiş

hacı valla ben bingöl'de yaptım askerliği 21 gün ktm'de kaldım yer mi kazmadım, taş mı taşımadım, yogurt kabı mı biriktirmedim yemek yicek başka bişi olmadığı için

ktm'den sonra ilçeye gittik ilçede de sürekli bişiler oluyo her gün 6 saat nöbet üstü 4 saat devriye göreviyle çok eğlenceliydi hakkaten. adama bak 1080p projektör sokmuş içeri asfasffdas

benim gibisinede denk gelebilirsin yukarda anlatılanlar gibisinede

belli olmaz yani

Ben bedelli çıkmadan 1 ay önce araba aldıydım, sonra bedelli çıkınca dedim kredi çekeyim. Bankaya gittim, kredi çıksın diye beklerken köftecide oturdum; köfte - piyaz üstüne tahinli kaymaklı ayva tatlısı yedim. Neyse para çıktı; yatırdım falan akşam 4'te şubeye gittim. O hafta tadilat varmış şube 9'da açılıp akşam 4'te kapanıyormuş. Askerliğim ertesi güne uzadı falan. Şubede de yalan olmasın 15 - 20 dakika kadar beklettiler. Komutan kıl bi adamdı, trt'de meme kanseriyle ilgili bir belgesel izliyordu; yüzüme bile bakmadı evrakları imzalarken.

Benim de kolay değildi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

beni de ugrastirdilar. yok evraklarin gelmedi. evraklarin oraya gitti. buraya geldi. daha ulasmadi.
ama guler yuzle insanlarla iyi gecinirsen cabuk geciyor. gorevliyle sizin de isiniz zor ya burada kim bilir kimlerle ugrasiyosunuz tarzi muhabbet acip 2 dk konusunca baglandi hersey. bi daha bakayim dedi, buldu direkt. isini skinin ucuyla yaptigi icin bulamiyormus normalde. parayi yatirdin mi, yatirdim aha dekont. gg.
dovizli. harcadigim en faydali para oldu
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Esh said:

birader sen ilaç kullanıyorum demişsin de askerde günde 1 kere veriyolar ilacı o da sınırlı dozda.

bu yerine göre değişiyor sanırım, bizim orda herkes cebinde hap kutusuyla geziyordu. anti depresanlarla patlıyordu millet. kontrol eden falan da yoktu.

öyle tabi değişir. benim de herşeyim vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

mokoko said:

ulan hepinizin mi kebap geçti

bi kişide abi ben bingöl'e gittim yol kestik devriye attık dememiş

hacı valla ben bingöl'de yaptım askerliği 21 gün ktm'de kaldım yer mi kazmadım, taş mı taşımadım, yogurt kabı mı biriktirmedim yemek yicek başka bişi olmadığı için

ktm'den sonra ilçeye gittik ilçede de sürekli bişiler oluyo her gün 6 saat nöbet üstü 4 saat devriye göreviyle çok eğlenceliydi hakkaten. adama bak 1080p projektör sokmuş içeri asfasffdas

benim gibisinede denk gelebilirsin yukarda anlatılanlar gibisinede

belli olmaz yani

Ben bedelli çıkmadan 1 ay önce araba aldıydım, sonra bedelli çıkınca dedim kredi çekeyim. Bankaya gittim, kredi çıksın diye beklerken köftecide oturdum; köfte - piyaz üstüne tahinli kaymaklı ayva tatlısı yedim. Neyse para çıktı; yatırdım falan akşam 4'te şubeye gittim. O hafta tadilat varmış şube 9'da açılıp akşam 4'te kapanıyormuş. Askerliğim ertesi güne uzadı falan. Şubede de yalan olmasın 15 - 20 dakika kadar beklettiler. Komutan kıl bi adamdı, trt'de meme kanseriyle ilgili bir belgesel izliyordu; yüzüme bile bakmadı evrakları imzalarken.

Benim de kolay değildi yani.

4 kez helikoptere bindim bende fsafasdfsaf

seninde zormuş ama dinlerken yoruldum

NEYSE ABİ BANANE BEN Mİ DÜŞÜNEYİM BU SAATTEN SORA BANANE YAPMAYAN DÜŞÜNSÜN
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

teslim olduguna göre artık saydırabilirim. Aklı başında hiç kimse bu yaptıgını yapmaz. Madem lise diplamanı saymıyorlar heralde türkiye'de uni. okuyamıycaksın daha. Ne diye askere gidersin o zaman. Üstelik almanya'da yaşıyorsun... Sırf Kız içinse duydugum en aptalça işe kalkışmıssın.

ALSÖDKFASDKLJFAH

yok beyler yarin olucam beni istanbuldaki hastaneye sevk edicekler anladigim kadariyla
ayrica valilik saydi benim liseyi askerlik saymadi(ankara bide :(
)
denklik falan var yani hepsi
onun disinda tr de uni okucam askerlik bittikten sonra zaten

birde ilaclar muhabbeti bildigim kadariyla borderline kisilik bozukluguna curuk veriyolar ama bakalim
ben olan biteni soylicem pskiyatriste istanbuldayken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...