Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bi de op un derdine dönecek olursak. birader sen ilaç kullanıyorum demişsin de askerde günde 1 kere veriyolar ilacı o da sınırlı dozda. revir patlatıp intihara teşebbüs eden mal dolu olduğu için kafana göre ilaç kullanamıyomuşsun. gata anılarımdan biri buydu. tip 1 li aydınlı bi oğlan vardı, mahalle baskısından askere gelmiş cocuk çürüğe iş de kız da vermezler korkusuyla, sol bacak kangren olup 2 hafta sonra gataya sevk etmişler. günde 1 kere belli bi miktar insulin veriyolarmış. psikolojik destek ilaçları da genelde kafa yaptığı için muhtemelen başı gösterirler. o durumu halletmen lazım askere gitmeden önce. ya kaçak sokacaksın içeri bi şekilde ya da iyileşip öyle gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 mokoko said: ulan hepinizin mi kebap geçti bi kişide abi ben bingöl'e gittim yol kestik devriye attık dememiş hacı valla ben bingöl'de yaptım askerliği 21 gün ktm'de kaldım yer mi kazmadım, taş mı taşımadım, yogurt kabı mı biriktirmedim yemek yicek başka bişi olmadığı için ktm'den sonra ilçeye gittik ilçede de sürekli bişiler oluyo her gün 6 saat nöbet üstü 4 saat devriye göreviyle çok eğlenceliydi hakkaten. adama bak 1080p projektör sokmuş içeri asfasffdas benim gibisinede denk gelebilirsin yukarda anlatılanlar gibisinede belli olmaz yani Ben bedelli çıkmadan 1 ay önce araba aldıydım, sonra bedelli çıkınca dedim kredi çekeyim. Bankaya gittim, kredi çıksın diye beklerken köftecide oturdum; köfte - piyaz üstüne tahinli kaymaklı ayva tatlısı yedim. Neyse para çıktı; yatırdım falan akşam 4'te şubeye gittim. O hafta tadilat varmış şube 9'da açılıp akşam 4'te kapanıyormuş. Askerliğim ertesi güne uzadı falan. Şubede de yalan olmasın 15 - 20 dakika kadar beklettiler. Komutan kıl bi adamdı, trt'de meme kanseriyle ilgili bir belgesel izliyordu; yüzüme bile bakmadı evrakları imzalarken. Benim de kolay değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Bir de devlet personeli askere gidip gelince kademe atlıyor; bedelli yapınca atlatmıyorlarmış. Çok dokunduydu. PARASI NEYSE VERDİK ARKADAŞ ALLALLAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 beni de ugrastirdilar. yok evraklarin gelmedi. evraklarin oraya gitti. buraya geldi. daha ulasmadi. ama guler yuzle insanlarla iyi gecinirsen cabuk geciyor. gorevliyle sizin de isiniz zor ya burada kim bilir kimlerle ugrasiyosunuz tarzi muhabbet acip 2 dk konusunca baglandi hersey. bi daha bakayim dedi, buldu direkt. isini skinin ucuyla yaptigi icin bulamiyormus normalde. parayi yatirdin mi, yatirdim aha dekont. gg. dovizli. harcadigim en faydali para oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 BabacumMostors said: ben karda nöbet bekledim, şahitlerim var. ben askerlik kar yüzünden az daha ertesi güne uzuyordu gitmeyin olum askerebuzu kırıp altındaki izmariti topladım sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Gitme abi kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Esh said: birader sen ilaç kullanıyorum demişsin de askerde günde 1 kere veriyolar ilacı o da sınırlı dozda. bu yerine göre değişiyor sanırım, bizim orda herkes cebinde hap kutusuyla geziyordu. anti depresanlarla patlıyordu millet. kontrol eden falan da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Uzun dönem askere mi gidilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bingildak said: Esh said: birader sen ilaç kullanıyorum demişsin de askerde günde 1 kere veriyolar ilacı o da sınırlı dozda. bu yerine göre değişiyor sanırım, bizim orda herkes cebinde hap kutusuyla geziyordu. anti depresanlarla patlıyordu millet. kontrol eden falan da yoktu. öyle tabi değişir. benim de herşeyim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 deadwoll said: mokoko said: ulan hepinizin mi kebap geçti bi kişide abi ben bingöl'e gittim yol kestik devriye attık dememiş hacı valla ben bingöl'de yaptım askerliği 21 gün ktm'de kaldım yer mi kazmadım, taş mı taşımadım, yogurt kabı mı biriktirmedim yemek yicek başka bişi olmadığı için ktm'den sonra ilçeye gittik ilçede de sürekli bişiler oluyo her gün 6 saat nöbet üstü 4 saat devriye göreviyle çok eğlenceliydi hakkaten. adama bak 1080p projektör sokmuş içeri asfasffdas benim gibisinede denk gelebilirsin yukarda anlatılanlar gibisinede belli olmaz yani Ben bedelli çıkmadan 1 ay önce araba aldıydım, sonra bedelli çıkınca dedim kredi çekeyim. Bankaya gittim, kredi çıksın diye beklerken köftecide oturdum; köfte - piyaz üstüne tahinli kaymaklı ayva tatlısı yedim. Neyse para çıktı; yatırdım falan akşam 4'te şubeye gittim. O hafta tadilat varmış şube 9'da açılıp akşam 4'te kapanıyormuş. Askerliğim ertesi güne uzadı falan. Şubede de yalan olmasın 15 - 20 dakika kadar beklettiler. Komutan kıl bi adamdı, trt'de meme kanseriyle ilgili bir belgesel izliyordu; yüzüme bile bakmadı evrakları imzalarken. Benim de kolay değildi yani. 4 kez helikoptere bindim bende fsafasdfsaf seninde zormuş ama dinlerken yoruldum NEYSE ABİ BANANE BEN Mİ DÜŞÜNEYİM BU SAATTEN SORA BANANE YAPMAYAN DÜŞÜNSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 6 aylık mükemmel bir tatildi benim için. Aynı şartlarda tekrar yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 beyler adam teslim oldu bu arada birliğine bugün yanlış hatırlamıyosam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Yapılan yerde değil de yapan adamda bitiyor abi askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 teslim olduguna göre artık saydırabilirim. Aklı başında hiç kimse bu yaptıgını yapmaz. Madem lise diplamanı saymıyorlar heralde türkiye'de uni. okuyamıycaksın daha. Ne diye askere gidersin o zaman. Üstelik almanya'da yaşıyorsun... Sırf Kız içinse duydugum en aptalça işe kalkışmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 aynen boku yedi lan ben 6 ayda kendimi skicektim 12 ay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Masticore said: teslim olduguna göre artık saydırabilirim. Aklı başında hiç kimse bu yaptıgını yapmaz. Madem lise diplamanı saymıyorlar heralde türkiye'de uni. okuyamıycaksın daha. Ne diye askere gidersin o zaman. Üstelik almanya'da yaşıyorsun... Sırf Kız içinse duydugum en aptalça işe kalkışmıssın. ALSÖDKFASDKLJFAH yok beyler yarin olucam beni istanbuldaki hastaneye sevk edicekler anladigim kadariyla ayrica valilik saydi benim liseyi askerlik saymadi(ankara bide :( ) denklik falan var yani hepsi onun disinda tr de uni okucam askerlik bittikten sonra zaten birde ilaclar muhabbeti bildigim kadariyla borderline kisilik bozukluguna curuk veriyolar ama bakalim ben olan biteni soylicem pskiyatriste istanbuldayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sozlunden ayrildin mi oglum daha vaktin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 evlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 kadın kıyafetleri giymekten hoşlanıyorum de psikiyatride. noyan böyle çürük almıştı dsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 noyan vurdurmamış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 vurdurmuşta olabilir. sadece onu dedi diye vermemişlerdir herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ardimi dovduruyorum derseniz ispatlamaniz istenebilir, bos yere kutuyu actirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 incdarkness said: evlendim kutlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 umarım doğuya surerlerde aklına basına gelir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar