vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 abi bütün gün beraber olup bi de aksam aynı eve gitmek adriana lima olsa soğur insan, abooo tüm gün beraber olmakkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 evlenin. 3-4 sene sonra bosanana kadar rahat ederisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 3-4 sene sonra da bi cocuk yaparlar. o da bikac sene oyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Ayrı işler sorunun çözümü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 birader senin kıza karşı sevgin eksik.Olmamış o sevgi, ham. Ben birini aynı evde yaşayabilecek kadar çok sevsem devamlı dokunup temasta olmak isterim zaten.Kanepede kitap okusun ama ayaklarını bana uzatsın ben de bilgisayar oyniyim mesela, ya da o başka şey yaparken ben de başka şey yapayım ama tensel-görsel bir iletişim olsun. Ben buna çok inanırım abi, konuşmanın ötesinde de insanların iletişimi var.Bebekler bile dokunarak anlaşıyor anasıyla babasıyla.Sen bilmesen ten hisseder, kalp bilir yani. Ondan dolayı bir de böyle dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 O öyle değil abi ne yazık ki. Kız arkadaşımı çok seviyorum, onunla vakit geçirmek çok keyifli geliyor ve sıkılmıyorum asla ama bu yine de kendi başıma kalma isteğime engel olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 abi cozumunu adolf anderssen bir masalinda guzelce anlatiyor aslinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Masaustu pcde oyun oynarken nasil olacak tv izlemek filan. Sen orada full konstanrasyon oyun oynayip kifir etmek isteyeceksin. Zor isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 vivavale said: abi bütün gün beraber olup bi de aksam aynı eve gitmekadriana lima olsa soğur insan, abooo tüm gün beraber olmakkk hmm hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 senko said: abi cozumunu adolf anderssen bir masalinda guzelce anlatiyor aslinda... http://i.imgur.com/gbk27MQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 vivavale said: abi bütün gün beraber olup bi de aksam aynı eve gitmek adriana lima olsa soğur insan, abooo tüm gün beraber olmakkk ıhh bence öyle olmaz kesinlikle olmaz hele o aksan la haah Tmm hadi ozaman peki ya Bar Refaeli ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 ya şunlardan birini 10 metre mesafeden görebildin mi nedir bu arşivini dökme ihtiyacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Ahaha evet ajansta çalışma fırsatım olmuştu baya şanşlıydım o konuda ;) Ayrıca patiunderground ta scriptimiz var isim yazioz resimleri yardırıyor hepsinin forum kodlarını birleştirio sadece kopyalıyorum noma problema yani askljasklf Hah... ayrıca buna arşivmi dedin sen haha safkasjkfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Iliski yasamayi bilmeyen kisiler kendi varsayimlariyla akil vermisler OP'a Ben de ciddi bir iliskiye girene kadar diyodum "of simdi burada sevdigim bir kiz olsa 1 saniye uzak kalmam, ayaklarini agzima sokar oyle uyurum" diye ama oyle olmuyo iste. Adamin bunalmasi gayet normal, celiski ya da sevgi eksikligi yok. Cocugun bile olsa gina gelir lan her saniye sana yapisan birinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Evet süper ilişkiler yaşayan *Nigger of the sand* dan cevaplar asfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 oyle bir subtext yok orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Nigger_of_the_sand said: Iliski yasamayi bilmeyen kisiler kendi varsayimlariyla akil vermisler OP'a Ben de ciddi bir iliskiye girene kadar diyodum "of simdi burada sevdigim bir kiz olsa 1 saniye uzak kalmam, ayaklarini agzima sokar oyle uyurum" diye ama oyle olmuyo iste. Adamin bunalmasi gayet normal, celiski ya da sevgi eksikligi yok. Cocugun bile olsa gina gelir lan her saniye sana yapisan birinden. Hahaha evet laf attığın insanlarda vardı dimi ha pardon hiddentext olabilir dimi saflkjask puha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 kizin ayagini agzina sokup uyudun mu sen onu soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 69 gone bad. kazalar olabilir, insanlik hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 olayın karşı taraftan bunalma değil kişisel yalnızlık ve alan ihtiyacı olduğunu anlatman gerkeiyor ama çoğu insan bunu anlamıyor. bazen dışarda mekanda arkadaşlarımla otururken bile eğer çok fazla zaman geçirdiysek dışarda bi köşeye çekilip yarım saat sigara içip kafa dinleyesim geliyor, seninki gene daha normalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 topic başlığı daha açıklayıcı hale getirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 fsdghsdfpohgjpsdjhgpsdfjkhgğposdk allahsız mısın sae ya kahkaha attım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 editör'ün yapmadığı iş yok sanırım. konu ne olursa olsun ben onu yaptım bunu yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 AHuasd çoqsel olmush topic adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar