=)) Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bende varım origin id:Kalshirak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Osmanlı'yı kötü gösteriyor diye trde yasaklanma ihtimali varmış LeL Yasaklasınlar en azından aral biraz az para kazanır originden kaldıracak halleri yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 ya şimdi 6 hikaye içinden bir tek osmanlı hikayesinde diğer taraf caniydi orası gerçek. ama en nihayetinde oyun yani almanlar wolfenstein oynamıyor mu mesela sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 almanlar nazileri kendinden saymıyor ama, biz bayağı sahipleniyoruz osmanlı'yı son dönemi dahil. çanakkale'yi filan cumhuriyet savaşıymış gibi kabullenmişiz ki arabistan savaşlarını da öyle. hala "arap lawrence en güzeldi", "gertrud en iyiydi" diye filmler çekip, oyunlar yaptıkça içimden oh olsun diyorum ortadoğu batağına para ve can harcamaları devam ederken. kendileri edip kendileri buluyorlar. bu kafayla çanakkale dlc'si çıkarıp "atatürk'e suikast sniper görevi" verebilirler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Campaingde ne var abi bu kadar merak ettim bak Hadi ww2yi anladik da, ww1de oyle evil-good tadinda bir ayrim da yapilamaz ki o kadar net? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 r9 390 - 4690 - 16gb ram ile mediumda bile kasıyor ya, ekran kartını da güncelledim, normal mi yoksa bi sorun olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 http://media.gamersnexus.net/images/media/2016/game-bench/battlefield/bf1-benchmark-1440p-dx11.png http://media.gamersnexus.net/images/media/2016/game-bench/battlefield/bf1-benchmark-1440p-dx12.png DX12'de sıkıntılar var sanırım, DX11 dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 benim kart listede yok ama dediğin gibi dx12 kapatınca sorun çözüldü sanırım gece tekrar deneyeceğim sağol tavsiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Her şeyi kökleyip 1440 da ultra dx12 oynadığında çok farklı bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 çok baktım da dx11 ile dx12 arasında fark göremedim. dx11 daha stabil olduğundan dx11 de bıraktım en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 11'le 12 arası video'larda görüntüde ben de bir fark göremedim. Benchmark'larda 12'de sıkıntılar yaşanmış ama, GPU usage'da 0-100 zıplamalar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 12'de mediumda benim gpu usage %100 oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 dx11 de kötü demek istemedim zaten ya. ben direkt dx12 açıp oynadım her şey ultrada. dx11 i denemedim bile. inanılmaz sadece grafikler. hiçbir oyunda benim gözüme bu kadar detay takılmamıştı. vr takmadan immersion bu kadar olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 beni niye sevmiyosunus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 yahu oyunda tuhaf bir şey var. Hantallik desem değil, aim desem değil. böyle ibne gibim puşt gibim bişey. Tat vermiyor resmen. Du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 lvl 24 olmuşum. ayı gibi oynuyorum kaç gündür. baydım biraz sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 marksman said: yahu oyunda tuhaf bir şey var. Hantallik desem değil, aim desem değil. böyle ibne gibim puşt gibim bişey. Tat vermiyor resmen. Du bakalım. Frostbite çok güzel gözüküyor da kabalık server'lar ve feci hesaplama döndüğü için arka planda ciddi lag'lı oluyor. Önündeki adamı öldürüyorsun böyle yarım saniye sonra falan cesedi ölüm animasyonuna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 S-H said: r9 390 - 4690 - 16gb ram ile mediumda bile kasıyor ya, ekran kartını da güncelledim, normal mi yoksa bi sorun olabilir mi ? Open betada oynadım 7850 ile high ayarlarda min 60 fps veriyordu çöl haritasında. Diğer maplar için birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bright said: marksman said: yahu oyunda tuhaf bir şey var. Hantallik desem değil, aim desem değil. böyle ibne gibim puşt gibim bişey. Tat vermiyor resmen. Du bakalım. Frostbite çok güzel gözüküyor da kabalık server'lar ve feci hesaplama döndüğü için arka planda ciddi lag'lı oluyor. Önündeki adamı öldürüyorsun böyle yarım saniye sonra falan cesedi ölüm animasyonuna giriyor. uçakta bunu çok yaşıyorum. kuyruğuna takıldığım adam böyle abuk subuk hareketler yapıyor. bi yavaşlıyor, sonra aniden laglı bi şekilde ilerliyor böyle sıçraya sıçraya. nereye nişan alacağımı şaşırdım. tank hunter kullanıyorum mesela uçak patlatmak için, hedefi vurduğum yerde bomba görsel olarak uçağa çarpmıyor, arkasından geçip gidiyor olması lazım ama vuruyor. görsel olarak tam vurması gereken yere ateş ettiğimde ise içinden geçiyor. benzer şekilde 3rd person sürerken yerdeki tanka ateş ettiğimde missile tam tankın üstünde patladı olarak gözüküyor ama hit register olmuyor. ya da aslında hiç hit olmuyor. sanırım oyunun register ettiği ile gösterdiği arasında bi dengesizlik var. Infantry'de bu hissi çok yaşamadım ama uçakta çok paranormal işler oluyor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 yeni operation'lar eklicekler mi acaba season pass ile? dlc basina 2 tane ekliceklerse ciddi ciddi almayi dusunuyorum season passi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Şifa nasıl dağıtılır .. https://twitter.com/Help1ngHans/status/791822671881396224 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 abi bu 60-1 frag'ler falan nasıl oluyor ya. her yerden mermi, bomba, mortar yağıyor ve adamlar nasıl hayatta kalıyor yani. anlam veremiyorum valla. oyun motoru sebebiyle oyun çok fazla battlefront'a benziyor, ama battlefront'a göre haliyle daha gerçekçi birçok şey. assault başlamıştım, sonra hayatta kalma ihtimalim daha çok olsun diye medic'e geçtim. yeri geliyor sırf revive ve heal'a kasıyorum, elimden geldiğince ölecek de olsam assault'ları, sniper'ları hayatta tutmaya çalışıyorum rush'lar kesilmesin diye. çok fazla tank, uçağa binme fırsatım olmuyor. anında kapıyorlar. herhalde manyak frag'li tipler bu tank ve uçakların spawn'ını bekleyen ve iyi kullanan tipler. infantry olarak 1 dakikadan fazla hayatta kalmak iyi bence sdf. tabi camp yapmadığını var sayarsak. haritalar oldukça güzel. çok detaylı olduğu için bazen nerde ne oluyor anlaşılmıyor bence. ama amaç da biraz bu olduğu için bir şey demiyorum. crash'ler ve çökmeler çok fazla. bazen giriyorum 1. dakikadan crash yiyorum. bazen 1 saat falan aralıksız oynuyorum, gene crash yiyorum. acil bunlara çözüm getirmeleri lazım, 120 sayfa olmuş sırf directx sorununun post'u. bir de bi arkadaş var origin'de, ne zaman online olsa oyun windowed moda geçiyor. sadece ona spesifik gördüğüm kadarıyla. herifi silicem en sonunda. nası bug lan bu. origin in game falan da kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 bir de hiç silah falan açmıyorum, var mı tavsiye edebileceğiniz silahlar. daha yeni başladım, rank 11 -12 falan. medic için bir tane optical aldım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Bende medic oynamaktan hiç silah kasmadım. Sadece Mondragon storm kullanıyorum 1.25 magnifayır ile. Assault da The Hellriegel SMG fena bir silah. Onu kasmak lazım, galiba 10 service star istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Vehicle whore'a 1 death fazla ya 60-1 falan da vasat skor, 100-1 falan iyi oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar