bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 her zamanki bf gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 sıkılıp bırakacak derken. ben bc:2 , bf3 ve 4'ü bir sonraki oyunlar çıkana kadar oynuyordum. şuan bf4 oynuyorum mesela hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 1 hafta sonra sıkılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bf3 ben 1 sene falan oynadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 oyunda headset takmak pek mantıklı değil heralde, heryerden bişi geliyo neyi dinleyip tepki verek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Red said: sıkılıp bırakacak derken. ben bc:2 , bf3 ve 4'ü bir sonraki oyunlar çıkana kadar oynuyordum. şuan bf4 oynuyorum mesela hala. bc2 çok iyi ya bizim Nako hala oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bc2 bence de çok iyiydi. hem konsolda hem pc'de ayı gibi gametime var. bf3 çok oynayamadım yine bi 200 saati var ama bf4 sıkmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bc1 bc2 bf4 net ya direk. bc1 in single cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 4'te en sevmedim şey maplerin biraz küçük olması. mobile AA'in hayvani güçlü olmasına sebep oluyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bc2 de mapler çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bc2 en iyi oyundu açık ara. ben hala oynuyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 frostbite'a ilk geçiş değil miydi zaten bc2? aslında battlefield'ın küçültülmüş haliydi BC, ama frostbite'ın da bi dünya artısı vardı. BC2 olmadan BF3 olsaydı hayvan gibi bişey olurdu dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Battlefield™ 1 Premium Pass €49.99 incl. VAT https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-1/pc-download/addon/battlefield-1-premium-pass#media Baya masraflı olacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 oyun çıksın 1-2 hafta geçsin. ow gibi hype devam ediyosa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 zevkli oyun baya, gamescom'da oynadım 64 kişilik sinai desert haritasında. eşşek gibi büyük harita ama ortaya odaklanacak herkes 7 bayrak da ortada. zaten şu ana kadarki en büyük haritaymış. bi güzel dövdüm almanları 15dk'lık seansta, 1.liği kaptım tabi über yeteneklerimle. tren, at, zırhlı araç, tank, tayyare hepsini denedim. baya zevkli ya ama uzun bi süre oynamak lazım, ilk 15dk'da zevkli gelecek tabi. asıl 1-2 haftadan sonra nasıl hissettirecek o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 kizillelma said: Battlefield™ 1 Premium Pass €49.99 incl. VAT https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-1/pc-download/addon/battlefield-1-premium-pass#media Baya masraflı olacak .. Kerizler almaya devam ettiği sürece olacak tabii ki. İnsanlar hala cüzdanlarıyla birşeyleri degistirebildiklerini ögrenemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 https://www.facebook.com/battlefield1turkiye/videos/1115175858574731/ Fiyat politikası oyunun içindeki seslendirmelere bilem konu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 4ü full indirimdeyken almıştım, bunu direk pass geciyorum hatta betasını oynar sileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bf4 çok iyi. ben hala oynuyorum sıkılmadan. silahlar güzel çünkü. bazı mapler kanser sadece onun dışında bebişko gibi mis gibi tatlış bf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Aa turkce kufur falan sdfg Olm sirf o kufur icin verilir o para. Kahretsin diye de cevirebilierdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 at 49.99€ discorddan ediyim küfür ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Bence de bc2 guzeldi ya. Bf4 de iyiydi ama ne bileyim bi sure sonra bayiyo tek girmeye baslayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Daesu said: at 49.99€ discorddan ediyim küfür ben Kahretsin ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=NIRR-fxKs6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Esh said: Bence de bc2 guzeldi ya. Bf4 de iyiydi ama ne bileyim bi sure sonra bayiyo tek girmeye baslayinca bf4 baya başarılı zaten ya, ama bu bf1 atmosfer patates, dönemle hiç alakası yok ottoman cod olmuş bf2yi sıcmazlar umarım http://i.imgur.com/lpxMkvz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar