Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 aynı featurelar, aynı gameplay. değişen bişey yok mark I'ları a7v'leri triplanleri gormeseydiniz buna ww1 oyunumu derdiniz ww2mi? hayal kırıklığı tümüyle. herhangi bir bfnin reskini işte. motorla ilgisi yok gameplayle ilgisi var. Tümüyle farklı catısmaların doktrinleri yasandığı bir savası alıp diğer hepsiyle aynı yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=dNb9I9vy_gE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 alıyor muyuz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 ben de onu demeye geldim, ww1 değil de direkt ww2 olmuş bu. belki map de etki ediyordur ama oynanışta temeli değiştirecek bişi yok. yıkılabilirlik nasıl göremedim yarın tekrar izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 ww1 zaten cok sıkıcı bir siper savaşı değil mi ? direk onu yapsalar kimse oynamaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yaparsın cillop gibi asimetrisk savası. 32 vs 96 yaparsın bi rinin hucum ettiği, öbür tarafın 10da 1 ticketı olduğu vs vs canavar gibi olur. sayısız ww2 ye tas cıkaracak hucumları saldırıları manevraları catısmaları olan bi savas ww1. ama herkze otomatik smgleri dağıtırsan, toplamda 20 tane üretilmiş 50 metrede bir takılan tankları bütün haritada gezdirirsen oyun ww1 oyunu olmaz. sahaen settingi hiç emtiş olursun, kendini tekrar etmiş olursun. oyun cok net reskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Cuce said: aynı featurelar, aynı gameplay. değişen bişey yok mark I'ları a7v'leri triplanleri gormeseydiniz buna ww1 oyunumu derdiniz ww2mi? hayal kırıklığı tümüyle. herhangi bir bfnin reskini işte. motorla ilgisi yok gameplayle ilgisi var. Tümüyle farklı catısmaların doktrinleri yasandığı bir savası alıp diğer hepsiyle aynı yapmıslar. Arac olayini dengelemek icin classa bagimli yapmislar. Sadece belirli bir class araclari kullanabiliyor. Ona da server'larda limit koyarlarsa sikinti cozulur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 16v48 olabilir ayrı bir game mode'u olarak da, 32v96 zaten kaldırmaz. İçinde tutukluk yapan silahlarla bozulan tankların olduğu oyun mainstream'de tutmaz. Tankları çok çektiler de 2 tarafta da 2-3 zırhlı, 2'şer uçak mı vardı, 6 tane flag vardı bu haritada, öyle ağır bir araç yoğunuluğu yoktu. Gene infantry performansına bakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 cuceye katılmamak elde değil ya.aynen benimde hiç hoşuma gitmedi.gameplay olarak diğer bflerden en ufak farkı yok. basic piyade silahının bolt-action olması lazım bikere.trench warfare olmasının sebebide bu ww1in.kafasını çıkaranı alıyolar aşşa.bolt-action olması silahlarında meleenin avantajı oluyor zaten.otomatik silahların menzil ve isabetlilik oranının çok düşük olması lazım. kısaca ne 3ten ne 4ten bi farkı yok şunun.silahlar değişmiş sadece.baya buyuk hayal kırıklığı oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Cuce said: aynı featurelar, aynı gameplay. değişen bişey yok mark I'ları a7v'leri triplanleri gormeseydiniz buna ww1 oyunumu derdiniz ww2mi? hayal kırıklığı tümüyle. herhangi bir bfnin reskini işte. motorla ilgisi yok gameplayle ilgisi var. Tümüyle farklı catısmaların doktrinleri yasandığı bir savası alıp diğer hepsiyle aynı yapmıslar. aynısını dusundum izlerken bende. daha farklı bi atmosfer bekliyordum acıkcası. madem böyle ypaıcaklardı direkt ww2 yapsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Farklı çağlarda farklı silahlarla yapılsın bi kere de. Bence güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yok ya gerek yok kosup ates ediyoz, bide 45 dereceye tırmanan ww1 tanklarımız var geziyoz onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 bu oyuna Battlefield reskin'i demek saçma olmuş baya. ne bekliyordunuz bilemiyorum. sonuçta Battlefield oyunu olacak, savaşlar uçaklar, tanklar ve piyade odaklı olacak. Day Of Defeat gibi 5v5 oyunlar beklemiyordunuz umarım. silahlar biraz az Bolt action fazla taramalı diye eleştirilebilinir tabii. ama şunun hakkını vermeniz gerekiyor ki, Trailer'da vaadettikleri brutal hissiyatını vermişler. ne Battlefield 1942, ne Battlefield 3-4-Hardline bu brutallığı sunmadı. "just another WW2 game" demek haksızlık olur o yüzden. ha oyun alınır mı bilmiyorum. COD'dan daha başarılı bir oyun olduğu muhakkak. ama BF3-4-HL'ımın ölü yattığını, CSGO, Siege, Overwatch gibi oyunlardan aldığım heyecanı BF serisinden alamadığımı düşünürsem, sanırım BF: SW'da olduğu gibi pas geçerim bunu da. ama serinin hayranlarına farklı bir atmosfer sunacağı kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 16v48 falan demişsiniz de, belki de o tarz bi mode zaten olacak oyunda bilmiyoruz ki. pre-alpha'da 1 mode 1 map görüp gömmek gereksiz bence. oyun da emily de gayet güzel gözüktü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Uc3zZyEUKxA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 battlefield serisinin kredisi sonsuz bende. hani kapitalist düzen gereği dlc ile gelebilecek yeniliklere 60 yörö bayılıyoruz tabi napalım. uzun vadede ödenen paranın karşılığını alıyorum valla ben. bf42'den bu yana her oyunu uzun uzun oynadım. hala bf4 oynuyorum haftada 2-3 saat. yapılabilecek şeyler belli zaten. map değişiyor silah değişiyor al sana yeni oyun. bf 1'den sonra belki ww2 ya da daha future generation bir oyun görürüz. ondan sonrası artık daha kalabalık serverlar belki 3 takımlı battlefield oyunları falan olur herhalde. ya da vr ile uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 k1nJo said: Logitech'te gidip G610'ların yanına niye G402 koymuş ki, adam gibi wireless G900 koysalar reklam yaparlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bilmem belki kolay yürütürler diye koymamışlardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Bebegim herseyi yurutebilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Air combatin basitligi ve tatliligi... Browser oyunu gibi, cok zorlamadan dogfight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 cuce baya hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Oyun baya kötü görünüyor ya. WW1 gibi war of trenches'ı WWII'ya çevirmişler işte herkes etrafta kosuyor yine klasik bir BF. Atmosfer sıfır, yine EPICC OMG EXPLOSIONS kanseri. Evet grafikler iyi, evet AAA, ama ruh yok. Nerede tırt bolt actionlar? Nasıl hala starter tüfekler otomatik, nasıl batırılabilir bu kadar basic birşey anlamıyorum. Anlıyorum aslında EA yine CoD bebelerine DADADADADA yaptırtmak istiyor. Çok hızlı abi oyun, BF eskiden bu kadar hızlı bir oyun değild, bir savaş hissi vardı. Team deathmatch kültürü için uygun bir oyun değil BF tema olarak. Arma hala BF'den daha BF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 quake 1914 =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6iJVTHMZ6EY Oyun tam beklediğim gibi çıktı benim. Verdun gibi bir şey beklemiyordum kesinlikle çünkü satamazlar o şekilde oyunu. Neyse Betada daha kesinleşir fikirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=Uc3zZyEUKxA öeh 1:20'de uçağı bırakıp gunner'a geçiyor uçak kendi iniş yapıyo yere olm diyorum sadece bu map'de olay bu şekildedir belki diye, daha önce close quarters vardı mesela oynanışı değiştiriyodu araç maraç da yoktu. trailer'larda o kadar gösterdiklerine göre hendekli, atlı çöllü map'ler de olacak demek ki. ne yani smg'lerin olup olmayacağını ve araçların miktarını sanki ayarlayamayacak mıyız serverda? sizin olayınız hayal kırıklığı, bize atari kasedinin üzerindeki resmi gösterdiler heyecanlandık ama oynanışa geçince bf la bu olduk yani. overhyped olmuştuk işte. ww1 için verdun oynamaya devam, bf hiç bi zaman öyle bir risk almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar