sostizm Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 GONDARCENGIZ said: barda plebleri ne güzel hoplattı, özlettin kendini punisher reis. https://snag.gy/M5RgsP.jpg gerçekten 420 kere güncellemedin postu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 imzası abi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 4'ü bitirdim ben de, yarın da 9'a falan gelirim, sezon bitmez. Ama güzel aktı 4 bölüm tık tık. Her şey yerli yerinde, özlemişiz, özlemimizi giderdi başkan. Ellerin dert görmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 villain başlicam dinci villain'ına ya hef. bayık bayık bakışlar aman i'm in control tavırları. "as david said to his pegasus rider friends, before facing the mighty huldra, we shall clash our iron against their bronze and in the night in which the moon shall bear witness to the fall of amun ra." diye hatim indirmeler falan kusucam artık. rage'lediğini (ve punisher'landığını :P) görücez elhamdürallah ha villain hatim indirmiyor mu emin değilim de aşırı dinci kilise sahnesindeki rahip peder baba okuyor sağolsun. el kadar köyde bi komunitiy şöyle bi komunity falan yav he. edit: 3. bölümde okuyormuş >_>' sevmiyorum kardeşim dinci vilan. bi de bunlar niye hep hıristiyan oluyor, müslüm ya da yahudileri kötü gösterirlerse sjw rage olur diye mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 3. bölüm mmmh 3. bölümde tam bir unleash the devil sahnesi (tu)(tu) ama keşxe madani bok gibi görünüyosun deyince rough road deseydi gjhfksds :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Punisher yaa. 7. bolume kadar geldim. Dinci villian cok gereksiz olmus. Madani gecen sezonki kadar eblek durmuyor neyse ki. Billy in yuzunu daha hasarli yapabilirlerdi, eleman 3 asagi 5 yukari ayni gozukuyor. Birde sagda solda millet Punisher diye seslendikce seviniyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Modern Malkoçoğlu ya sdf 3 bölüm izledim akıyor. Adam bu rol için yaratılmış sanki, cuk oturuyor karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Üstteki mesaja katılıyorum. Çogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 s2e1 ne kadar iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 kız ölsede kurtulsak ne gıcık ya kötü elemanda şokopop olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Kıza alışıyorsun 4-5 bölüm sonra. Jigsawa ısınamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Yarıladım sezonu Hiç bitmesin istiyorum, sabahlara kadar cezalandırsın reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Maske cikinca baya surat sekil degistirmis heralde dedim de bir iki cizik makyaji yapmislar sadece. Ama dizi akiyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bingeladım bitirdim şimdi, sezonun tavan yaptığı iki nokta: 12 pislik cadı doktorun yere çakılması, maalesef beyninin pekmezi akmadı gene nasılsa. seride billyi bile geçen en pislik chardı. üçüncü sezonda harley quinne mi dönecek nedir. 13 final sahnesinde nihayet frank yerine punisher’ın gelip i’ll dance with you üzerine HUAAAĞĞĞ diye full punisher gitmesi ve hemen ardından in loving memory of stan lee yazısı. o sahneyi 5 kere çevirdim izledim. keşke 13 bölüm taken liam neeson yerine onu izleyebilseydik. üçüncü sezonda artık deconstruct etmesinler adamı pls. https://www.youtube.com/watch?v=5wpNmS6Qrjc işte bu başganı 13 bölüm direkt verin, bir solukta. bu sezon biraz daha zayıf olmuş, ilk bölümler iyiydi de sonra jigsawla filan çok dağıldı konu oradan oraya. hillbilly illuminati de zayıf kalmış gene ilk sezondaki pmc yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 3. sezon derken ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Bayagi iyiydi sezon. Genel olarak Sam e katiliyorum. Dinci eleman senaryosu zayif kalmis. Ben biraz kizi da zayif bulmustum ama 4-5 bolum sonra gozum alisti. Bolum 10(Punisher in Billy in hideout unu bastigi bolum), 12, 13 bayagi saglam olmus. Ama sezon boyunca en cok o hatun doktora fitil oldum. Camdan dusunce aha oldu dedim. Gerci Madani ile olan dogus sahnesi de cok cat fight duruyordu. Ulan bir tarafta special agent var oteki tarafta doktor. Kiramadi agzini yuzunu Madani. 13. bolumde Billy ile olan sahne de bayagi bombaydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Dun gece oturdum 9:30da, sabah 6:30 gibi bitmisti ilk sezon. yine 3 adamla dizi cekmisler aslinda. Bi homeland ilk sezonu tadi alamadim ama vurdulu kirdili seyleri ozlemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 in loving memory of stan lee sahnenin tümünü buldum da 1080p, efsane: https://www.youtube.com/watch?v=bUbgWW_xlbE şunu bir ağız dadıyla izletmediler, son 3-4 bölüm şöyle gitseydi keşke. :( HUOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 O kesikler ne lan hahahahahahah niye böyle bi saçmalık yapmışlar 3-4 tane çizik var adamın suratında şaka mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Reisin bagirisina ve karaktere yakismasina ragmen dizi genel olarak kotu. Side missionlarla aksiyon ve kan beslenememis. Punisher dizisinde oh bee silah delirttiler yani. Giy giy uzattıkça uzattılar. 3 4 bölümde bitecek şey 13 bölümde biktira biktira bitemedi. Kız aşırı baydi pilgrim de öyle. Hikayeye giremedim bi türlü. Ilk sezon bence yine daha iyiydi. 2 kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 2 de fena degil ama boyle 1-2 plot twist olaymis keske Asiri lineer ilerliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Bu arada nick fury nerde lan sdfg Ataride ben hep nickle oynardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 nick fury zenci oldu ataride beyazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Yok be orada da kum zencisiydi. Punisher beyazdi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 ilk 10 bölüm ilk 3 bölüm güzel, hikaye biraz zorlama başlıyo tabi neyse diyosun geçiyosun, punisher sahnelerinin hatrına ve akışına. abi sonra 10. bölüme geldim, kalan 7 bölümü toplasan filler sahneleri boş muhabbetleri atsan 2 bölüm bişey kalacak, niye kasıyolar 13 bölüm yapacaz diye diziyi piç ediyolar anlamış değilim. geçen sezon zaten izledik origin hikayesini, ver artık baba bize şu punisher ı, bu ne mk. aptal liseli kız dramasımı izliyoz punisher mı izliyoz belli değil, acayip boş muhabbet dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar