Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Merhaba, Yeni ev yeni tv yeni heyecanlar derken konsol da almak istiyorum. Playstation 1 den beri uzak kaldigim anca kafelerde guitar hero fifa vs takildigim bi platform. Ne almaliyim bu donemde? Ne kadar para vermeliyim kazik yemeyim ps4 icin 1250 diyen var 1450 diyen var cok farklar var donanimsal fRkediyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ne için alcaksın? grafik, son çıkan oyunlar falan demiyosan. sadece fifa, guitar hero falan oynicaksan ps3 al ucuz yollu düzgün durumda bi tane. guitar hero seti ve move seti al. bi de guitar hero, rock band oyunlarıyla move oyunları al (sportchampions 1/2, after hour athletes). bi de fifa alırsın işte son çıkan oyunları oturup oynicam diyosan ps4 al ama ps4.5 (ps4k mı yoksa) çıkcak diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 2.el ps4 patlat gitsin ya 4k falan çıkana kadar çok bekleriz. oyunlar da pahalı falan deme alınca oynayıp satıyorsun 40-50 tl zararın oluyor belki. Büyük rahatlık ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Oynarim her oyunu. Sadece futbol icin almam. Gerci daha cok spor ve yaris oyunlari ilgimi cekiyo. Boks, gran turismo tarzi oyunlar. Eşimde move tarzi seylere ilgi duyacaktir :) Uzun vadede de idare etsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 konsol alacaksan tavsiyem şimdiden psplus a falan üye olup bedava oyunları alman. bende xbox var sadece bedava oyunlarla götürüyorum, sade dark souls 3 aldım çıktıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 patiden 2. el ps4 al, daha sonra move cart curt eklersin envanterine. daha sonra vr headset denemek istersen de 4.5k ya transfer olursun. Sanki bi heves alıp kenara atacakmışın gibi hissettim de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Valla abi hic niyetim yok pc ve konsol oyun platformunu birakmaya. Evlilik falan engel olamaz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 kesin ps4. controller'la oyuna alıştıktan sonra elvade hack'li pc "master race" dersin. DRM derdi de yok kutulu al oynadıktan sonra sat. her ps 4'ün teknik özellikleri aynıdır bir hdd kapasiteleri farklı oluyor ama kutulu alıp bitirince sattığım için hiç sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Bu neslin tartışmasız lideri PS4. Geçen nesilde X-Box 360 PS3'ün burun farkıyla önündeydi (PS isimle götürüyordu rekabeti) ama bu nesilde esamesi okunmaz X-Box'ın. Her türlü PS4. Alacaksan 2. el alma derim, yeni serisinden al, eski seride ciddi problemler çıkabiliyor riskli iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Yine de avrupada ps4 us'de xbox egemenligo varken, her zaman ps daha mantikli degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ben ilk çıktığında almıştım ön sipariş ile eşim hediye etmişti kedi iki kere TV ünitesinden düşürmesine rağmen halen sorunsuz çalışıyor alet. Ama tabi elektronik aletler her zaman piyango gibi oluyor. Xbox One Amerika'da da PS4'ün gerisinde şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ucuz olsun diye paralel alma. Mediamarkt, Vatan gibi yerlerden indirim kovala. 100TL filan servis ve garantiyi kaybetmeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 1 TB'lik AC:Syndicate paketini 1599 TL'te aldım MediaMarkt'tan 3-4 hafta önce. Garantisi falan içindeydi. 500gb'lik yeni seri yine oyun paketli 1200-1300 TL civarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Rewendor said: Bu neslin tartışmasız lideri PS4. Geçen nesilde X-Box 360 PS3'ün burun farkıyla önündeydi (PS isimle götürüyordu rekabeti) ama bu nesilde esamesi okunmaz X-Box'ın. Her türlü PS4. Alacaksan 2. el alma derim, yeni serisinden al, eski seride ciddi problemler çıkabiliyor riskli iş. abi ps3 benim için metal gear solid 4'ün exclusive olması ve hd remakeleriyle kazanıyor. xboxta pressure sensitive buttonlar olmadığı için azap oluyordu onları oynamak. ps1 classics de bir artı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ps4 aldim. Oyunu nereden almak mantikli? Hepsiburada falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 hesabı us kur, indirimlerden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Dartanian said: Valla abi hic niyetim yok pc ve konsol oyun platformunu birakmaya. Evlilik falan engel olamaz : hahahahahahahahaha hiç güleceğim yoktu.. (ağlıyorum şu an..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 GERGE said: Ucuz olsun diye paralel alma. Mediamarkt, Vatan gibi yerlerden indirim kovala. 100TL filan servis ve garantiyi kaybetmeye degmez. abi tum yazdiklarini adamin sesi ile okudum... cok kotu ya. tek kelime tetikledi hemen. sonunda da "bunlar isi bilmiyor. gene caktin" diye de ekledim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 dasaaa said: GERGE said: Ucuz olsun diye paralel alma. Mediamarkt, Vatan gibi yerlerden indirim kovala. 100TL filan servis ve garantiyi kaybetmeye degmez. abi tum yazdiklarini adamin sesi ile okudum... cok kotu ya. tek kelime tetikledi hemen. sonunda da "bunlar isi bilmiyor. gene caktin" diye de ekledim hatta. http://www.youtube.com/watch?v=Z3yL6vdWZ3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 oyun oynamak için karısından izin alan tatlı su erkekleri görüyorum başlıkta yine. karıcığım, aşkım, tatlım lütfen 30 dakika oyuna girebilir miyim, arkadaşlar çağırdı, söz bulaşıkları ve ütüyü ben yapacağım. TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ :o http://1.bp.blogspot.com/_zhZBg9019Vc/S5UY1t6L3BI/AAAAAAAAAKA/KlEbhQfV8oI/s400/andropause_graphic3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Gittigidiyordan alip satiyom ben. Kisisel tecrubelerim walkie talkie (tugayistanbul) ve gamersworld'den uzak dur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Xbox'ın kullanıcı arayüzü ve controller'ı başarılı. İki konsolun da kendisine göre artıları ve eksileri var, bunları değerlendirip hangisi daha iyi geliyorsa onu almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 İhtiyaçlarını belirleyip ona göre en uygun konsolu seçmende hayır var. Herkes ps4 seviyor mesela ama ben xbox one aldım. Donanımsal vs olarak ps4 daha iyi bir tık sanırım ama ben maksimum dark souls oynayan biriyim. Daha önce ps3 ve wii sahibiydik, ama ailecek elimizde alet tutup tvnin karşısında dikilmekten hoşlanmıyoruz o yüzden kinect'in avantajları ağır bastı. Ayrıca evde windows 10 pc var ve televizyondan başka şeyler izleyerek pc'nin ekranına xbox'ı stream etmek çok hoş oluyor. Sonuç olarak bizi gaming'ten çok xbox'ın "home entertainment" kafası daha çok cazip etti. Paralel ithalat konusunda da Gerge doğru tavsiye vermiş, katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 xbox ne abi ciddi misiniz hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ciddiyim + para benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar