Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Konsol?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Yeni ev yeni tv yeni heyecanlar derken konsol da almak istiyorum. Playstation 1 den beri uzak kaldigim anca kafelerde guitar hero fifa vs takildigim bi platform.

Ne almaliyim bu donemde? Ne kadar para vermeliyim kazik yemeyim ps4 icin 1250 diyen var 1450 diyen var cok farklar var donanimsal fRkediyor mu
Sosyal ağlarda paylaş

ne için alcaksın?
grafik, son çıkan oyunlar falan demiyosan. sadece fifa, guitar hero falan oynicaksan ps3 al ucuz yollu düzgün durumda bi tane. guitar hero seti ve move seti al. bi de guitar hero, rock band oyunlarıyla move oyunları al (sportchampions 1/2, after hour athletes). bi de fifa alırsın işte

son çıkan oyunları oturup oynicam diyosan ps4 al ama ps4.5 (ps4k mı yoksa) çıkcak diyolar
Sosyal ağlarda paylaş

kesin ps4.
controller'la oyuna alıştıktan sonra elvade hack'li pc "master race" dersin. DRM derdi de yok kutulu al oynadıktan sonra sat.

her ps 4'ün teknik özellikleri aynıdır bir hdd kapasiteleri farklı oluyor ama kutulu alıp bitirince sattığım için hiç sorun yaşamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu neslin tartışmasız lideri PS4. Geçen nesilde X-Box 360 PS3'ün burun farkıyla önündeydi (PS isimle götürüyordu rekabeti) ama bu nesilde esamesi okunmaz X-Box'ın.

Her türlü PS4. Alacaksan 2. el alma derim, yeni serisinden al, eski seride ciddi problemler çıkabiliyor riskli iş.

abi ps3 benim için metal gear solid 4'ün exclusive olması ve hd remakeleriyle kazanıyor. xboxta pressure sensitive buttonlar olmadığı için azap oluyordu onları oynamak.

ps1 classics de bir artı
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ucuz olsun diye paralel alma. Mediamarkt, Vatan gibi yerlerden indirim kovala. 100TL filan servis ve garantiyi kaybetmeye degmez.

abi tum yazdiklarini adamin sesi ile okudum... cok kotu ya. tek kelime tetikledi hemen.

sonunda da "bunlar isi bilmiyor. gene caktin" diye de ekledim hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

GERGE said:

Ucuz olsun diye paralel alma. Mediamarkt, Vatan gibi yerlerden indirim kovala. 100TL filan servis ve garantiyi kaybetmeye degmez.

abi tum yazdiklarini adamin sesi ile okudum... cok kotu ya. tek kelime tetikledi hemen.

sonunda da "bunlar isi bilmiyor. gene caktin" diye de ekledim hatta.

http://www.youtube.com/watch?v=Z3yL6vdWZ3o
Sosyal ağlarda paylaş

oyun oynamak için karısından izin alan tatlı su erkekleri görüyorum başlıkta yine.

karıcığım, aşkım, tatlım lütfen 30 dakika oyuna girebilir miyim, arkadaşlar çağırdı, söz bulaşıkları ve ütüyü ben yapacağım.

TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
:o

http://1.bp.blogspot.com/_zhZBg9019Vc/S5UY1t6L3BI/AAAAAAAAAKA/KlEbhQfV8oI/s400/andropause_graphic3.gif
Sosyal ağlarda paylaş

İhtiyaçlarını belirleyip ona göre en uygun konsolu seçmende hayır var. Herkes ps4 seviyor mesela ama ben xbox one aldım. Donanımsal vs olarak ps4 daha iyi bir tık sanırım ama ben maksimum dark souls oynayan biriyim.

Daha önce ps3 ve wii sahibiydik, ama ailecek elimizde alet tutup tvnin karşısında dikilmekten hoşlanmıyoruz o yüzden kinect'in avantajları ağır bastı. Ayrıca evde windows 10 pc var ve televizyondan başka şeyler izleyerek pc'nin ekranına xbox'ı stream etmek çok hoş oluyor.

Sonuç olarak bizi gaming'ten çok xbox'ın "home entertainment" kafası daha çok cazip etti. Paralel ithalat konusunda da Gerge doğru tavsiye vermiş, katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...