razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 sonunda trailer geldi ama bilemedim ya, fazla mı kahraman filmi olmuş sanki, bi de yeter ulan aynı senaryo. favori üçlemelerimden bu seri umarım matt damon ile yamulmayız. honorable mention: john powell olmayınca da olmuyor be, sanırım o yüzden ruhu yakalayamadım https://www.youtube.com/watch?v=F4gJsKZvqE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 hypelanın la az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 JESUS CHRIST ITS JASON BOURNE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 jeremy renner da olsaydı hype yapardım ama böyle çok kuru gibi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 yanlış sarışın. yvonne strahovski olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 alicia vikander <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Aliciayı da bu ara her filme koyuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 k1nJo said: jeremy renner da olsaydı hype yapardım ama böyle çok kuru gibi be. abi şu servis şoförü kılıklı herifi niye istiyorsunuz filmlerde ya müthiş bir oyuncu olduğu falan da yok, öyle çemçük çemçük geziyor 90dk. jeremy renner'ın oynadığı bourne filmi de çıkmış olan en dandik bourne filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 hyped ama çok değil biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 durdurup tekrar tekrar izleyeceğim taklalar çarpışmalar flaan var lan hehe. aptal ff filmlerinden sonra güzel takla atan araç özlemişim. fukaralar da marvel filmlerinde cgi takla izlesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 evet born filmlerini takla atan arabaya indirgedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 benim de gozumde pencerelerden falan binaya tirmanan adam canlaniyo sadece bourne diyince. konsolosluk sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 en azindan trailer karanlik sahneler, iki karizmatik soz ve sonrasinda ne bok oldugunu anlamadigimiz aksiyon sahneleri harmani degil. su garip horn sesini unuttum bak. o da yok.(varmis. ben 3x hizli izledigim icin duymamisim) inception horn diye aratinca gorursunuz. hilafsiz her aksiyon filmi trailerinda bu tekrar var. bourne da oyle degil neyse ki. rahat rahat izledik traileri iste simdi. ne bekleyecegimizi biliyoruz. guzelmis. begendim ben. -tell me jason bourne.... HOOORRRNNNNN karizmatik sahneler ama bol bol karanlik -DO YOU BLEED!!! Bourne: ya bi git suradan kafani kirarim. o kornayi da popona montelerim (acik ve gorulen, gun isiginda cekilmis bir sahnede sozunun eri oldugunu gosterir... monteler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ben bunun ilk filmini bile izleyemedim hic tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Bourne en sevdigim. İlk uc film ne iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 dasaaa said: en azindan trailer karanlik sahneler, iki karizmatik soz ve sonrasinda ne bok oldugunu anlamadigimiz aksiyon sahneleri harmani degil. su garip horn sesini unuttum bak. o da yok.(varmis. ben 3x hizli izledigim icin duymamisim) inception horn diye aratinca gorursunuz. hilafsiz her aksiyon filmi trailerinda bu tekrar var. bourne da oyle degil neyse ki. rahat rahat izledik traileri iste simdi. ne bekleyecegimizi biliyoruz. guzelmis. begendim ben. -tell me jason bourne.... HOOORRRNNNNN karizmatik sahneler ama bol bol karanlik -DO YOU BLEED!!! Bourne: ya bi git suradan kafani kirarim. o kornayi da popona montelerim (acik ve gorulen, gun isiginda cekilmis bir sahnede sozunun eri oldugunu gosterir... monteler.) haha açtım hornu ofiste bangır bangır çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 aquila said: ben bunun ilk filmini bile izleyemedim hic tamamen. such manly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Her türlü izlenir. Adam gibi action movie yok. Matt Damon da yaşlanıyo anasını, piyasa abidik gubidik tiplere kalıyo adsdsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ya ilk filmde matt deamonının baby face naive hali uber-killer tarafıyla kontrast yaratıyodu o baya etkiliydi ama mevzu devam ettikce etkisini kaybetti o durum. yenı izledim ben en son filmi, hawkeye daha iyi oturmus bence role. matt deamon artık fazla juxtapose duruyodu 3. filmde mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Renner da harika olmuştu filme ama o film Bourne filmi değildi ya, Bourne dünyasında geçen harika bir aksiyon filmiydi sadece. Millet Bourne beklentisiyle izledi diye tatavası yapılmıştı. Serideki her film birbirinden güzel bence ya, tarihin açık ara en iyi aksiyon serisi. He baby face killer olayına katılıyorum. Son filmlere doğru iyice anabacıkayakaya tipine bürünmesi olayı biraz yumuşatmıştı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=L7P3shrWJ2g araç sahneleri yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bourne'suz bourne filmi kotuydu. size guzel gelmesinin sebebi o donemde iyi aksiyon filmi cikmamis olmasi olabilir. ya da uzun sure kaliteli aksiyon gormeyince aclik olmustur, qa/qc'de kayma olmustur... ne bileyim. olmus bisiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Matt damon nasıl kabul etmiş filmde oynamayı ben anlamadım. Felaket kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 dasaaa said: bourne'suz bourne filmi kotuydu. Yapma beağbi iyi filmdi. Diğer filmlerde olmayan ilaç twisti falan dağ sahneleri akılda kalıcı çok sahne vardı. süper filmdi klasikti falan demiiyorum ama iyi aksiyon filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar