bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 lan ben orada espri yapmadım, neyi espri anlamış olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 acaba komik olmayan şeyleri komik sandığı için mi kendini komik görüyor? http://d1avok0lzls2w.cloudfront.net/img_uploads/mystery-solved-small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Adamın yarttığı bu süreç komikti. Herhalde istediğini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 olm lan yine bir paticik klasiğine imza atmışsınız. 4chan'dan farklı olmuyor lan bazen buralar gerçekten. halbuki bir reddit kıvamında olmalı genelde... adam meh bişi paylaşmış, üstüne kanalındaki videolar da kötü. sonrasında da "Eyvallah iyi değil videolar biliyorum ama yorumda bulunmanız bile iyi" demiş. Siz üstüne hala full yardırmışsınız. niye ki yani. "olmamış" veya "kötü" yazarak falan da değil yani. Direk ana bacı harici ne hakaret varsa ederekten.. Azıcık kendinize gelin lan axedice ve türevleri :D he sonra adam da zıvanadan çıkıp saçmalamış ama işte o raddeye ne diye getiriyorsunuz abuk subuk atak ederek. bırakın paylaşsın videosunu, kötüyse de kötü. Zaten 10 kişi kötü yazınca anlar o da bişilerin ters olduğunu. 3-5 view alır geçer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 peki kanalın bu videosunu niye ele almadık? kaç sayfa şu video konuşulmadan boşa geçmiş. lütfen konuyu bu videoya doğru kaydıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sabonis said: olm lan yine bir paticik klasiğine imza atmışsınız. 4chan'dan farklı olmuyor lan bazen buralar gerçekten. halbuki bir reddit kıvamında olmalı genelde... adam meh bişi paylaşmış, üstüne kanalındaki videolar da kötü. sonrasında da "Eyvallah iyi değil videolar biliyorum ama yorumda bulunmanız bile iyi" demiş. Siz üstüne hala full yardırmışsınız. niye ki yani. "olmamış" veya "kötü" yazarak falan da değil yani. Direk ana bacı harici ne hakaret varsa ederekten.. Azıcık kendinize gelin lan axedice ve türevleri :D he sonra adam da zıvanadan çıkıp saçmalamış ama işte o raddeye ne diye getiriyorsunuz abuk subuk atak ederek. bırakın paylaşsın videosunu, kötüyse de kötü. Zaten 10 kişi kötü yazınca anlar o da bişilerin ters olduğunu. 3-5 view alır geçer gider. prodüktör geldi beyler 2 de şuna vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: bence daha kurcalamayın, yavaş yavaş çıktığı kenefe geri dönsün orada takılsın ooo ne kadar da masum bir de başlarda ben hiç kötü bişiy yazmadım ki diyen adamdın sen ? Bro lafını bana etmiyceksin yanlış target. Ha ben sanıp bana ettiğin için sana şunu diyebilirim sizin keneften adam cıkıyor galiba arada. Böyle bildiğine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hayır bu forumda komik biri varsa o da benim. benim komikli şakalı bu videom bile senin sevişen hayvanlarının 10 katı hit almış mesela https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu topik videodan daha komik ya ahahahahah gerçi video komik değil, o yüzden bir eşik tanımlamıyor komedi açısından, boktan güzel kokuyor demek gibi bir şey. ama topik ondan bağımsız olarak bayağı eğlenceli olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 apple'ın video baya komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: hayır bu forumda komik biri varsa o da benim. benim komikli şakalı bu videom bile senin sevişen hayvanlarının 10 katı hit almış mesela https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ şuna en az 30 tık ben kazandırdım ya, counter oynayan bütün arkadaşlarıma yollamışımdır, kendim de 10 kere falan izledim :D şunun bir de çığlıklarımızın olduğu versiyonu olsa keşke asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: BabacumMostors said: bence daha kurcalamayın, yavaş yavaş çıktığı kenefe geri dönsün orada takılsın ooo ne kadar da masum bir de başlarda ben hiç kötü bişiy yazmadım ki diyen adamdın sen ? Bro lafını bana etmiyceksin yanlış target. Ha ben sanıp bana ettiğin için sana şunu diyebilirim sizin keneften adam cıkıyor galiba arada. Böyle bildiğine göre :) kim neyi hak ediyorsa onu yazıyorum, yazdıklarına kaliteni alenen ortaya koyuyorsun. ayrıca keneften neyin çıkıp neyin çıkmadığını belirtmemiş olmama rağmen kendini peşinen "adam"dan saymana da çok tatlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Liebe said: prodüktör geldi beyler 2 de şuna vuralım sen kimsin de bana vuruyon len :D az çıkın şu 4chan kafasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ayrıca yavaş yavaş seviyeyi klavye delikanlılığına doğru çekiyor olman da gözümden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: hayır bu forumda komik biri varsa o da benim. benim komikli şakalı bu videom bile senin sevişen hayvanlarının 10 katı hit almış mesela https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ silp güzel yapmış şimdi yani :D ahah tek bi yere bakmıyor adam inatla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 adama kenefe dön demişsin, ya ne olacağıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Grego said: adama kenefe dön demişsin, ya ne olacağıdı. keneften "adam" çıktığını hiç görmedim, kendisinin belirttiğine göre çıkıyormuş ben de onun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Liebe said: applev0dka said: hayır bu forumda komik biri varsa o da benim. benim komikli şakalı bu videom bile senin sevişen hayvanlarının 10 katı hit almış mesela https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ şuna en az 30 tık ben kazandırdım ya, counter oynayan bütün arkadaşlarıma yollamışımdır, kendim de 10 kere falan izledim :D şunun bir de çığlıklarımızın olduğu versiyonu olsa keşke asdafasd çığlıklı version olsa bu kadar komik olmaz ya. arkanda sağında solunda orda ordaa aaaayyyy sesleri falan bonmbanın tiklemesi bile duyulmuyor zaten. ama 31. saniyede zıplayıp kutunun üstünü check etmem efsane ahahah en cok oraya gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: Grego said: adama kenefe dön demişsin, ya ne olacağıdı. keneften "adam" çıktığını hiç görmedim, kendisinin belirttiğine göre çıkıyormuş ben de onun yalancısıyım Sen kenefe adam gönderiyorsun ya çıkıyordur da. Onu kendi tuvaletine bakıp göreceksin ben bişiy diyemem abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hangi adamı göndermişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bir paticik klasigi konu yine boka tuvalete geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Beyler Bayanlar, Dediğim gibi benim olayım kendi şahsıma ait olmayan videolar için hitti. Şayet tüm emek benim bile olsaydı başta ben gayet mütevazı bir şekilde karşılık verirken birden 'sen git yapma bunu şunu sat bunu sat' şeklinde yorumlar yapanlar oldu. Beyler siz gidip artiz artiz laf gömeyim derken ölçüyü kaçırırsanız sizin hayal ettiğiniz gibi kimse susup kalmaz. Uzar gider. Uzamaması için lafınız eğer bulabiliyorsanız emeğin sahibine olsun. Şurda bir insanın iki üç videoyu bile vegas pro da ya da after effects de ya da ne bileyim en barzo movie makerda bile birleştirip birşeyler sunmasına siz kalkıp öyle cevap veremezsiniz. Yani daha açık konuşulamaz bir insan evladıyla. Bak ben sırf konuyu açanım. Ha inanmayan varsa napalım inandırmak için webcam mi acayım bak ben o değilim diye. Boş işleri kovalamayın beğenmediyseniz abi çiğ mizah deyip geçin. Kimin çok iyi gelişip gelişemeyeceğine siz değil bırakın zaman karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: hangi adamı göndermişim? Sen çıktığın kenefe geri gir diyorsun. Hani aslında bana dedin bu görsellerin sahibinden ziyade. Senin bunu kimseye demeye hakkın yokki. Birileri vurmaya çalışırken resmen haddini aşıp kendince laf ediyorsun. Belki de üniversite mezunu bir adamsın, belki evlisin ama sen bunu kimseye diyemezsin. Bunu dersen sana kardeş bok senin sulalen derler. Ama bak ben gene sana guzelce acıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 zamanla anlaşılacak diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: Beyler Bayanlar, Dediğim gibi benim olayım kendi şahsıma ait olmayan videolar için hitti. Şayet tüm emek benim bile olsaydı başta ben gayet mütevazı bir şekilde karşılık verirken birden 'sen git yapma bunu şunu sat bunu sat' şeklinde yorumlar yapanlar oldu. Beyler siz gidip artiz artiz laf gömeyim derken ölçüyü kaçırırsanız sizin hayal ettiğiniz gibi kimse susup kalmaz. Uzar gider. Uzamaması için lafınız eğer bulabiliyorsanız emeğin sahibine olsun. Şurda bir insanın iki üç videoyu bile vegas pro da ya da after effects de ya da ne bileyim en barzo movie makerda bile birleştirip birşeyler sunmasına siz kalkıp öyle cevap veremezsiniz. Yani daha açık konuşulamaz bir insan evladıyla. Bak ben sırf konuyu açanım. Ha inanmayan varsa napalım inandırmak için webcam mi acayım bak ben o değilim diye. Boş işleri kovalamayın beğenmediyseniz abi çiğ mizah deyip geçin. Kimin çok iyi gelişip gelişemeyeceğine siz değil bırakın zaman karar versin. https://twitter.com/kudretliadam http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/Ekran%20Alnts_1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar