Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BİM 1kg Nutella

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ikisi ayrı güzel bence. İkisine de ok'im sütlü ama çok nonoş geliyor.

Bu arada beyaz çikolata hüloooğ diyenler aslında çikolata yemediklerinin farkındalar heralde.. Kakao yağı ile yapılan saçma bişi ama tadı güzel ayrı
Mesaj tarihi:
öff hadi viskiyi anladık, mcdonalds burger topiklerindeki anladık çikolatanın da mı elitisti varmış.

tamam kardeşim bundan sonra beyaz çikolata yiyorum demem gerektiğinde çikolata yağıyla yapılmış beyaz renkli tatlı çikolatamsı yemiş yiyorum derim mutlu oldun mu
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Ikisi ayrı güzel bence. İkisine de ok'im sütlü ama çok nonoş geliyor.

Bu arada beyaz çikolata hüloooğ diyenler aslında çikolata yemediklerinin farkındalar heralde.. Kakao yağı ile yapılan saçma bişi ama tadı güzel ayrı

Demek ki neymiş? Çikolata götüm gibi bişimiş. ZAten pudingi dondurmayıda çikolatalı yemem. Fıstıklı fındıklı meyveli yerim. O endenle severim beyaz çikolata.
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

lila pause çilekli ofc ve 3 tat başka tanımam

of 3 tat ya. bi ara hergün 3-4 tane yiyordum bundan. 4 sene önce falan da görüp aldım ama bayadır görmüyorum, var mı hala? gerçi özellikle gidip aramadım ondan görmüyorumdur muhtemelen.
Mesaj tarihi:
The CocoStar effect: It defines a polarized situation that a concept is either loved or hated.

daha kokostar'a ortalama yaklaşan görmedim.
ya hastası olunuyor, ya da nefret ediliyor. ben nefret ederim. beyaz beyaz dökülen hindistan cevizleri ıyy.

örnek kokostar efektleri: tayyip erdoğan, semih öztürk
örnek anti kokostar efektleri: beyazıt öztürk, yılmaz vural
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Valvyn said:

lila pause çilekli ofc ve 3 tat başka tanımam

of 3 tat ya. bi ara hergün 3-4 tane yiyordum bundan. 4 sene önce falan da görüp aldım ama bayadır görmüyorum, var mı hala? gerçi özellikle gidip aramadım ondan görmüyorumdur muhtemelen.

Lila Pause efsaneydi gerçekten. 3 Tat da o zaman çok iyidi de ben de geçen görüp aldım hoşuma gitmedi. Bu ithal çikolatalar filan baya bir seviyeyi yükseltince demek ki eskisi gibi hoşuma gitmedi. O zamanlar malum yiyebildiğimiz en iyisiydi 3 tat vb.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

The CocoStar effect: It defines a polarized situation that a concept is either loved or hated.

daha kokostar'a ortalama yaklaşan görmedim.
ya hastası olunuyor, ya da nefret ediliyor. ben nefret ederim. beyaz beyaz dökülen hindistan cevizleri ıyy.

örnek kokostar efektleri: tayyip erdoğan, semih öztürk
örnek anti kokostar efektleri: beyazıt öztürk, yılmaz vural

bounty ile başlamadığındandır. cocostar ne ya sonradan elit olduğun belli ahah.
Mesaj tarihi:
çikolatanın elitliği beyaz bitter falan seçmekle olmaz. ama dandik kraft milkasını (kraftfoods adı eskiyince kirlenince mondelez diye değiştirdiler şimdilik) yemekle oluyor. öyle 20 liralık lindtlere girmenize gerek yok, 5-6 liralık ritter sport yiyin çok daha iyi. siz de seveceksiniz. daha azını daha kaliteli yiyin.
Mesaj tarihi:
exploiti bir şekilde engellediler mi bilmiyorum ama bir de donanımhaber spotify ölücülüğünü anlatayım.

spotify tr üyelik 10 tl aylık. aile hesabı ile 1+4 kişi olabiliyor.

her üye için ek 5 tl oluyor aylık. adamlar listelre açmış, ortaklaşa yazılıyorlar, bunu sömürüyorlar

böylece 5 kişi 30 liradan ayda DÖRT LİRA TASARRUF ediyorlar. en son böyleydi. adamlar ayda 4 lira için neler kasıyor ya. ulan bi tavuk döner dürün ya.
  • Yeni Oluştur...