-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ben de seviyorum baya. bitter'den daha çok hatta.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 en güzel çikolata beyaz .ikolata bitter ne lan acı yemek istesem karton dişlerim
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Ikisi ayrı güzel bence. İkisine de ok'im sütlü ama çok nonoş geliyor. Bu arada beyaz çikolata hüloooğ diyenler aslında çikolata yemediklerinin farkındalar heralde.. Kakao yağı ile yapılan saçma bişi ama tadı güzel ayrı
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 öff hadi viskiyi anladık, mcdonalds burger topiklerindeki anladık çikolatanın da mı elitisti varmış. tamam kardeşim bundan sonra beyaz çikolata yiyorum demem gerektiğinde çikolata yağıyla yapılmış beyaz renkli tatlı çikolatamsı yemiş yiyorum derim mutlu oldun mu
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 çikolata dediğin fındık ya da antep fıstıklı olur.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 bu beyaz milkalar eskiden daha güzeldi bi sanki, ayrıca ben de bitter çikolata sevmiyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 sabonis said: Ikisi ayrı güzel bence. İkisine de ok'im sütlü ama çok nonoş geliyor. Bu arada beyaz çikolata hüloooğ diyenler aslında çikolata yemediklerinin farkındalar heralde.. Kakao yağı ile yapılan saçma bişi ama tadı güzel ayrı Demek ki neymiş? Çikolata götüm gibi bişimiş. ZAten pudingi dondurmayıda çikolatalı yemem. Fıstıklı fındıklı meyveli yerim. O endenle severim beyaz çikolata.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 BonePART said: Çikolata götüm gibi bişimiş. esasinda dedigin kismen dogru.. evet.. yabancilar iste..
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Fistan said: i have another bar diyince sevinmelerine duygulandım ya sdfsd adamlar sadece şarap yapıyolar kakaodan sanıyolarmış şaka gibi
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 o zaman LİLA PAUSE buradan doksanlara üretilip artık yok olan hindistan cevizli lila pause için saygı duruşunda bulunuyorum.
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 lila pause çilekli ofc ve 3 tat başka tanımam
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hindistanlısını hiç hatırlamıyorum, karamelli vardı eskiden ama çikekli her zaman master race
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Valvyn said: lila pause çilekli ofc ve 3 tat başka tanımam of 3 tat ya. bi ara hergün 3-4 tane yiyordum bundan. 4 sene önce falan da görüp aldım ama bayadır görmüyorum, var mı hala? gerçi özellikle gidip aramadım ondan görmüyorumdur muhtemelen.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 The CocoStar effect: It defines a polarized situation that a concept is either loved or hated. daha kokostar'a ortalama yaklaşan görmedim. ya hastası olunuyor, ya da nefret ediliyor. ben nefret ederim. beyaz beyaz dökülen hindistan cevizleri ıyy. örnek kokostar efektleri: tayyip erdoğan, semih öztürk örnek anti kokostar efektleri: beyazıt öztürk, yılmaz vural
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Hindistan cevizli çikolata yenir mi ya allah kahretsin sizi.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sabonis said: Valvyn said: lila pause çilekli ofc ve 3 tat başka tanımam of 3 tat ya. bi ara hergün 3-4 tane yiyordum bundan. 4 sene önce falan da görüp aldım ama bayadır görmüyorum, var mı hala? gerçi özellikle gidip aramadım ondan görmüyorumdur muhtemelen. Lila Pause efsaneydi gerçekten. 3 Tat da o zaman çok iyidi de ben de geçen görüp aldım hoşuma gitmedi. Bu ithal çikolatalar filan baya bir seviyeyi yükseltince demek ki eskisi gibi hoşuma gitmedi. O zamanlar malum yiyebildiğimiz en iyisiydi 3 tat vb.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ginaly said: The CocoStar effect: It defines a polarized situation that a concept is either loved or hated. daha kokostar'a ortalama yaklaşan görmedim. ya hastası olunuyor, ya da nefret ediliyor. ben nefret ederim. beyaz beyaz dökülen hindistan cevizleri ıyy. örnek kokostar efektleri: tayyip erdoğan, semih öztürk örnek anti kokostar efektleri: beyazıt öztürk, yılmaz vural bounty ile başlamadığındandır. cocostar ne ya sonradan elit olduğun belli ahah.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 çikolatanın elitliği beyaz bitter falan seçmekle olmaz. ama dandik kraft milkasını (kraftfoods adı eskiyince kirlenince mondelez diye değiştirdiler şimdilik) yemekle oluyor. öyle 20 liralık lindtlere girmenize gerek yok, 5-6 liralık ritter sport yiyin çok daha iyi. siz de seveceksiniz. daha azını daha kaliteli yiyin.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Peregrin said: beyaz cikolata yiyen soft-iliktir susar mısınız pipi bey
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Selam, Ama tuzlu Lindt hoş oluyor :) Saygılar.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 exploiti bir şekilde engellediler mi bilmiyorum ama bir de donanımhaber spotify ölücülüğünü anlatayım. spotify tr üyelik 10 tl aylık. aile hesabı ile 1+4 kişi olabiliyor. her üye için ek 5 tl oluyor aylık. adamlar listelre açmış, ortaklaşa yazılıyorlar, bunu sömürüyorlar böylece 5 kişi 30 liradan ayda DÖRT LİRA TASARRUF ediyorlar. en son böyleydi. adamlar ayda 4 lira için neler kasıyor ya. ulan bi tavuk döner dürün ya.
Öne çıkan mesajlar