aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 O kadar oynadı takım, kaleci tolga bütün takımı yaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Gol Jirunun marifeti degildi ki.. tatarusanunun bok yemesi. Jiro topun kaleye girdigini farketmedi bile. Hadi lan Romanya. Cakin 35 metreden bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Penaltııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 wow penaltıya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Boktan stançuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 stançiu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 35 metreden olmadi 11 metreden oldu. O da iyi. Cacav Stancu'yu 20m'e satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 lan o ne gereksiz penaltı laaan dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 k1nJo said: sabonis said: skor tahmin etmeceli bi pati ligi gibin bişe vardı lan buralarda 10 gün önce mi ne girdim de şimdi bulamadım, nerde lan onun topic'i? az aşağıda https://forum.paticik.com/read.php?29,8411472 haşşettör lan siteye bak forgot password diye bir buton yok ashdfuhadsfuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 mail'ine bak orada yazıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Pogba cikti lan. Zaaa. Desampsin kafasi guzel heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 fransa bu kafayla patlar ya.hem griezmann hem pogbayı çıkardı adam.en iyisiydi adamlar takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ilk yarida verilmedi romanyanin penaltisi + kirmizi ya, hem de 6. hakemin onunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 of ne yazdı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Payet asti resmen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 adam ne vurdu be offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Fantezi ligte kaptan yaptım şov yapıyor aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kıyamam lan ne duygulandı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Iyi macti, turnuva güzel basladi. Uzuldum ama romanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 BABANIZ PAYET ULAN Fantasy işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ceyrek finalden sonra tatile başlar fransızlar bu oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Dünyanın öbür tarafinda copa america izliyorum anca, intertoto kıvamında.. Goruntu olmadan yorumlari dinlesem futbol oldugunu 10 dk sonra falan anlarim heralde Bi de sacma sapan pozisyon tekrarlari.. Kalecinin topu yumruklamasini niye 6 kere gosterirsinki farkli açılardan, agir cekim vs Turnuva abd'de oynanmasa vermezler heralde tv'de, mecburiyetten veriolarmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 DarKRideR said: BABANIZ PAYET ULAN Fantasy işler. alsam mı almasam mı diye 35 dakka düşündükten sonra pogbayı aldım, üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Pogba net 3 pozisyon kaçırdı allah seni kahretmesin pogba. Bu hakemlerle bu turnuva zor geçer bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 xaty said: Dünyanın öbür tarafinda copa america izliyorum anca, intertoto kıvamında.. Goruntu olmadan yorumlari dinlesem futbol oldugunu 10 dk sonra falan anlarim heralde Bi de sacma sapan pozisyon tekrarlari.. Kalecinin topu yumruklamasini niye 6 kere gosterirsinki farkli açılardan, agir cekim vs Turnuva abd'de oynanmasa vermezler heralde tv'de, mecburiyetten veriolarmis gibi Turnuva ABD de dize zevksiz zaten ya, 100 yıla özel bu goygoyu yaptılar. Güney Amerika takımlarının yanına Kuzey'i koydular. Başta güzel gözüküyordu tüm kıtanın birlikte oynayacak olması da bayağı rezil oldu. Güney Amerika tribünleri olmayınca resmen yavan kaldı. Tarihin en kötü Copa America'sı açık ara zevk yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar