applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ilk buluşma hediyesini de ilk kez duyuyorum. burnun boktan kurtulmaz senin bu kafayla
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 hani bu çocukluk arkadaşları olur ya böyle ben bunun sümüklü halini bilirim falan derken kızla uzun süre görüşmessin sonra bi bakarsın kız serpilmiş olmuş adriana lima sendeki de o durum mu?Bunca yılın acısını bi hediye alimda geçiştiriim çabası mı.Bide çocukluk arkadaşınla sevgili olman da karşı tarafın ailesini tanıyosan bu sana hem pozitif oldukça da negatif etki eder.Ben uyariim da sonra ...
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Çocukluktan beri tanıyorsan ilk buluşmada hediye alınca friendzone dan çıkamazsın eve döndüğünde ellerinle kıvılcım çıkartmaya devam edersin.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 2-3 aydır konuşuyosanız ilk buluşmada sevişmeniz lazım
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ben ilk buluşmada latte ısmarlamıştın, sonra o tantuni yemek istedi ben istemedim, kebapçıya götürdüm hyavna gibi yemek yemiştik, tatlı istemedi ama ben ısrar edince bir porsiyonda baklava yedi, sonra mal gibi dolandık. Kardeşi yakınlarda çaılışıyormuş onuda çağırdı iş çıkışı, nedense kız kardeşi tripliydi bana karşı. Hediye almadım yani. Kebapçıya götür, em kötü ihtimal yemek sonunda karnınızı okşar iyi yedik ama dersiniz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ne saçma başlık lan bu beyhan abisi niye 2-3 ay bekledin buluşmak için.
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ne kadar romantik buluşmuşsun lan sdfgsd kebabın üstüne mum diken bile gördü bu gözler gerçi
Marty Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 hic dram yokmus ya, 5 sayfa bosu bosuna okudum.
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Hiç abartmıyorum, İkinci sefer aynı kebapçıya gittik bu sefer o ısmarlamak istedi, kırmadım tabi. Ama çok yüklenemedim yemeğe ayıp olmasın diye. Bir daha görüşmedik zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 dram şimdi değil ya, bir kac ay sonraki konularda olur sanırım.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Marty said: hic dram yokmus ya, 5 sayfa bosu bosuna okudum. aynen.
Valthon Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 çocukluk arkadaşım diyorsun, sonra hediye alıp almamak için kız hakkında hiç bişey bilmeyen forum ahalisine danışıyorsun. benim tavsiyem: küçük bişey al, buluştuktan sonra verip vermemeye karar verirsin. ortamı olmazsa sonraya saklarsın.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ben şu an çocukluk arkadaşımla sevgiliyim. Onla da birkaç ay sohbet ettikten sonra görüşmüştük. Bana kitap, cüzdan ve kemer almıştı. true story.
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Wishmaster said: Ben şu an çocukluk arkadaşımla sevgiliyim. Onla da birkaç ay sohbet ettikten sonra görüşmüştük. Bana kitap, cüzdan ve kemer almıştı. true story. çünkü kadınlar okumuş, zengin ve namuslu erkek ister.
Öne çıkan mesajlar