b0nventre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 gerçi bende uzun zamandır oynamıyordum dediklerinin bir kısmına bende katılıyorum edit,speed,easy gibi bazı programları hala beyinsiz gibi engelleyemiyorlar bukadar bilgisizsen niye açıyorsun server ama valor (www.valor.gen.tr) gir bak hiç bir server'ın kopyası degil ondan bukadar seviyorum orayı :D valorda geri başladım valor gibi bir server olmasada oynamayı düşünmezdim galiba
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Panpa valla gir rel por uo ya. Server dediğin öyle olur. Ya da uo ancorp (yaşıyorsa hala) bu oynadıkların çöp ziyanlık diyim sana. Training are varsa stat aleti falan varsa hepsi birbirinin kopyası kusura bakmada Nebula scriptlerini geliştirip sunuyorlar önünüze :D Valor da aynı cacıktır eminim. *Bandajlari yirtilir*
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 xvert said: b0nventre said: güzel kardeşim rof un forumlarında easy uo ve benzeri programlar dan şikayetci olan bi ton insan var yıl 2016 senin playerların edit olmasa senin serverında 1 kişi oynamaz emin ol zaten kaliteli bir tane playerın yok degişik degişik pvp server'ı çocukları hepsi küfürbaz ergenler şu bug'a bakarmısın allah aşkına yıl 2016 yahu ayıptır günahtır http://i.hizliresim.com/v4mzdz.png Benim serverim yok olsa zaten sizin gibi sağda solda millete çamur atarak iş yapmaya kalkmam... senin daha oyun bilgin sıfır kardeşim, gemi ile gidilebiliyor çeke kişinin ekranında öyle siyah görünmüş, gemideki kişi denizde gidiyor valorda da giderim böyle ne olacak yani =))) Lamerlikte sınır tanımıyorsun olum sen iyice... oyunu öğren senle sonra tartışalım... easy uo diye ağlasın dursun millet bizede pyramidde easy uo, speed dediler halbuki hiç bir bok yok. Her yatan ağlar olmuş naparsın, ki zaten piyasadaki connectörler belli ercan yapımı en iyi connectör... açabiliyorsan açta görelim çapını asdadsadadsadsadsadsadsadsadasdsadsfsdsgfdhgfjhggh
b0nventre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yok açamamışlar https://www.youtube.com/watch?v=i055158Ju3E
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 ben de onu görüp yazdım ztn sdfdsf
hattok Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Adamın yazdığından daha bir şey anlayamıyorsun server açmış :D O sayfa başındaki quoteda ne yazıyor ya anlamadım hiçbir şey.
b0nventre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 beyler ss çekiyormuşsunuz bahsettiginiz speed engeli bumuydu dahisiniz gerçekden kimsenin aklına gelmez :D :D :D http://www.ultima-strike.com/q-51897-16-haziran-2016-rof-uo-ve-ercan-connectoru-rezaleti.html http://imgur.com/a/eXCST
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Oha ben bunu yillar onceki SS olayi sandim nostalji yapiyordum hatta, utanmamis bir daha yapmis yillar sonra??!! Bari sunlari encrypt edip tcpden gonder kimse anlamasin. ne kadar kafasiz bir insan bu? Gecen sefer hapisten kurtuldum diye sevinecegine bir daha yapmis.. Demek ki kimse sikayet etmemis, ilginc.
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 sardalya said: Oha ben bunu yillar onceki SS olayi sandim nostalji yapiyordum hatta, utanmamis bir daha yapmis yillar sonra??!! Bari sunlari encrypt edip tcpden gonder kimse anlamasin. ne kadar kafasiz bir insan bu? Gecen sefer hapisten kurtuldum diye sevinecegine bir daha yapmis.. Demek ki kimse sikayet etmemis, ilginc. şikayet edilmiş bile
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 oha nasıl lan anlamadım. connector içine trojan atıp milletin ekran görüntüsünü mü alıyorlarmış. yok artık.
µh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hile programlarını denetleme bahanesiyle milletin bilgisayarından ss alma olayı baya eskilere dayanıyor xd sphere sucks, runuo'cuyuz
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 dilekçede hükümet tarafından yasaklanmış bir web sitesinin kullanıldığı gözüküyor var. oradan karşı dava açsınlar.
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bingildak said: oha nasıl lan anlamadım. connector içine trojan atıp milletin ekran görüntüsünü mü alıyorlarmış. yok artık. basically öyle. oyun içinde ".illegal" diye bi komut koymuşlar playerlar birbirlerini ispiyonlasın diye. komutun yaptığı şey adamın ssini alıp ftpye koymak. sonra staffın biri de bakıyor muhtemelen ss'e. sonra napıyorlar bilmiyorum. yani potansiyel olarak bu komutla herkesi reportlayıp adam uoda afk bile olsa bütün ekranının görüntüsü gittiği için banka hesabı bilgileri, müstehcen görüntüler vs. ortaya çıkabiliyor. trojandan beter anlıcağın. ne niyetle koyulmuş olursa olsun baya illegal bir olay var anlıcağın. baya sıçış bir durum var sanırım mesele nasıl çözülür bilemem. hala bizi heklediler dll inject ettiler tarzı açıklama yapıyorlar, allah sabır versin.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 oha lan kullanıcının bilgisi olmadan böyle bir şeyi clienta ekleyen adam çok sağlam dayağı hak ediyor. adamlarla alay ediyorduk, sleeper agentın bok attığı kadar varmış.
b0nventre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 kendilerini hiç sevmem ama acıdım lan yazık oldu adamlara
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 acınacak bir şey görmüyorum, umarım götlerinden kan alırlar.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yalnız kendi ismini falan silmişsin ama altta da aynısı yok mu zaten onu silmemişsin
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ben açmadım ki, başka forumdan kopyaladım ssi
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 he herneyse ben konuya direk burdan girdim bilmiyorum pek de komik olmuş asdas
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 lan bi de facebookta instagramda sürekli karşıma reklamları çıkıyor parazit gibi öf. RAMAZANDA ULTİMA ONLAYN KEYFİ BAMBAŞKADIR ne alaka lan. sanki böyle bi gelenek varmış gibi. ramazan dedin mi herkesin aklına uo gelir tabii ki.
hattok Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 bi keresinde Revolution mıydı neydi brit bankta karakter açtı yemek yedim ramazanda 3 kişi kalvas atmıştı bana Oruç tutmuyonmu sen diye
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bingildak said: oha lan kullanıcının bilgisi olmadan böyle bir şeyi clienta ekleyen adam çok sağlam dayağı hak ediyor. adamlarla alay ediyorduk, sleeper agentın bok attığı kadar varmış. abi topici okudum savunanlar var bi de NE OLACAK NE SAKLIYORSUNUZ tarzında, tam türklere göre bir iş cidden sdşfksd
Öne çıkan mesajlar